• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bak ben hiç konuşuyormuyum :KK70:

ayyy sen telin anasını ağlattın 500 bildirim yarısı senden hiç konuşman sen hiç:eek::eğlence:

Herkes doktorunu bağrına basıyor :))

he bir dr kaldı bağrımıza basmadık :110::KK14:benim bağrım geniş bizim dr benim bağrımda boğulur :KK48::KK48::KK48: yarı boyum :rapci: ahhahah FAZLANAZLI FAZLANAZLI buda taciz içeriyor demi sen bir incele de silim davaya gitmesin bağrım:süslü:

hahhahah sen hopla zıpla o ev temizliği sonucu bende olsa bende hoplarım zıplarım halay çekerim:KK25::KK25::KK25::KK60::sampiyon:

Sadece ben ifşa edilmişim sanki bana etiket var diğerlerine yok zuzu53 zuzu53 üde ifşa et bide mercimekceku mercimekceku onuda etiketleyelim :duduk::dondurma::deli::halay::sinirli::hamarat: Ay bunlar cok güzel yaa :KK70:

seni ederim tabi grupları silelim dedim sen olmaz dedin yapmam bunlar olmadan:p:p:p ay diğerleri de senden onlarda whatsup dedikodu time en az takılan uygulama uygulama oda işe başladı ondandır :KK69::KK69::KK69:tek tek etiket yaptırma yaşlı ablana :cool:

aboooww taciz iddiası ne demek dr u bağrına basmak
bunu ben yazsam başıma neler gelirdi acaba
sevelim dr larımızı sahip çıkalım :))

ana kız unuttum ben senin dava görüldü mü girdinmi içeriye don çorap çekirdek lazım mı :KK70::KK70::KK70:

Sahip cikalim tabi doktorumu kimselere degismem ben :KK43:

sendeki gıdısını yediğin sevgisi kimsede yok :KK70:

ayyy sen telin anasını ağlattın 500 bildirim yarısı senden hiç konuşman sen hiç:eek::eğlence:

he bir dr kaldı bağrımıza basmadık :110::KK14:benim bağrım geniş bizim dr benim bağrımda boğulur :KK48::KK48::KK48: yarı boyum :rapci: ahhahah FAZLANAZLI FAZLANAZLI buda taciz içeriyor demi sen bir incele de silim davaya gitmesin bağrım:süslü:

hahhahah sen hopla zıpla o ev temizliği sonucu bende olsa bende hoplarım zıplarım halay çekerim:KK25::KK25::KK25::KK60::sampiyon:

seni ederim tabi grupları silelim dedim sen olmaz dedin yapmam bunlar olmadan:p:p:p ay diğerleri de senden onlarda whatsup dedikodu time en az takılan uygulama uygulama oda işe başladı ondandır :KK69::KK69::KK69:tek tek etiket yaptırma yaşlı ablana :cool:

ana kız unuttum ben senin dava görüldü mü girdinmi içeriye don çorap çekirdek lazım mı :KK70::KK70::KK70:

sendeki gıdısını yediğin sevgisi kimsede yok :KK70:
Ha haaa..kendimi temizledim,evimi temizledim:21:ben halay çekmimde kim çeksin Jelesec :halay:

Back
X