- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
Sahip cikalim tabi doktorumu kimselere degismem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ben hiç konuşuyormuyum
Herkes doktorunu bağrına basıyor :))
Sadece ben ifşa edilmişim sanki bana etiket var diğerlerine yok zuzu53 üde ifşa et bide mercimekceku onuda etiketleyelim Ay bunlar cok güzel yaa
aboooww taciz iddiası ne demek dr u bağrına basmak
bunu ben yazsam başıma neler gelirdi acaba
sevelim dr larımızı sahip çıkalım :))
Ha haaa..kendimi temizledim,evimi temizledimben halay çekmimde kim çeksin Jelesecayyy sen telin anasını ağlattın 500 bildirim yarısı senden hiç konuşman sen hiç
he bir dr kaldı bağrımıza basmadık benim bağrım geniş bizim dr benim bağrımda boğulur yarı boyum ahhahah FAZLANAZLI buda taciz içeriyor demi sen bir incele de silim davaya gitmesin bağrım
hahhahah sen hopla zıpla o ev temizliği sonucu bende olsa bende hoplarım zıplarım halay çekerim
seni ederim tabi grupları silelim dedim sen olmaz dedin yapmam bunlar olmadan ay diğerleri de senden onlarda whatsup dedikodu time en az takılan uygulama oda işe başladı ondandır tek tek etiket yaptırma yaşlı ablana
ana kız unuttum ben senin dava görüldü mü girdinmi içeriye don çorap çekirdek lazım mı
sendeki gıdısını yediğin sevgisi kimsede yok
oy maşallah kuzum benim örneğim sen ve uygulama seviyorum sizleri done lazımdı bana buldum şükür mercimekceku ile eşi var sırada onlarda done olacak bana ondan sonra ver elini AvrupaHa haaa..kendimi temizledim,evimi temizledimben halay çekmimde kim çeksin Jelesec
Gıybet çok kötü bişey..ne ayıp..Whatsup kapanacak tüm gruplar anlaşıldı gelin gıybeti burada yapın be daha zevkli orada kimseye laf sokamıyorum
Gıybet çok kötü bişey..ne ayıp..
Aferin jelom.sen karışma zaten boşver.uzak dur.diyorum da diğer grup fena hep gıybet ben hiç karışmıyorum
Aferin jelom.sen karışma zaten boşver.uzak dur.
zuzu53 yapmaz öyle şeyler ama boş bi anına geldi herhal
Ayyybenim gıybetimimi yapıyo yoksa kız jelo..anlat hele bu gıybet sayılmazahhahah yok atardım sana ekranı çekip neler neler hatun dr olmuş yorum üstüne yorum gıybet üstüne gıybet dedim mübarek ay hafta sonu kandil töbe dee hahhaha
Grup yöneticisi sensin bacım :)) bütün grupları sen açıyorsunahhahaha yok ben hiç bulaşmıyorum hatta hepimiz kardeşiz diyorum :)))))) hep zuzu53 anam baş gıybetçi
Grup yöneticisi sensin bacım :)) bütün grupları sen açıyorsun
Grup yöneticisi sensin bacım :)) bütün grupları sen açıyorsun
He Oray'a yazamadım buradan yazayım dedimwhatsupdan gömdüm senii cevap yazamadın burayamı yazdın ahhahahhah liderim ben açarımm bensiz yapamıyor kimse olmazsa olmazlardanım
FAZLANAZLI bildirim geldiğinde konıya direk gir canımoo kızlar beni hep ayırıyorsunuz fark etmedim sanmayın
benide alın