• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ciddi uçurum var hemde..bide kadının pazarlık yapması çok ilginç..tatilini erken bitir bir an önce ol ameliyatı zam gelmeden dedi bide ya :KK70: :KK70: daha eylül'de düşünüyorum dedim eylül'd zam gelecek bu fiyattan yardımcı olamam dedi :KK70: :KK70:

asistan olayını oldu bitti sevmiyorum arkadaşım muhatabım doktor olacak herşey de benim :))) dövecam da sevecam da hahhah asistan ne yahu ben dr ye parayı bayıyorum o iğneden ipliğe bakacak işe :lülülü: hahhahha yangından mal kaçırır gibi iyi kaparo ver dememişler :dondurma::dondurma::dondurma:

asistan olayını oldu bitti sevmiyorum arkadaşım muhatabım doktor olacak herşey de benim :))) dövecam da sevecam da hahhah asistan ne yahu ben dr ye parayı bayıyorum o iğneden ipliğe bakacak işe :lülülü: hahhahha yangından mal kaçırır gibi iyi kaparo ver dememişler :dondurma::dondurma::dondurma:

demez mi ya kapora ver dedi.üstüne diyorum ki kredi kartıyla tek çekim yapıyor musunuz?kadın bana olmaz nakit diyo.e dedim tek çekim nakit demek zaten.20 bin vericem puan kazanıyım bari dedim :) fatura kesecek diye kart istemiyo.hatun direk getir 20 bin nakit masaya koy dedi ya.şimdi çekelim kartından yarısını yarısını nakit ödersin dedi en fazla bunu yapabilirmiş :D :D doktor on dk konuştu bana fotoğraf bile göstermedi ya :):) ah memelerimmm kime emanet etsem bilemedim :D

demez mi ya kapora ver dedi.üstüne diyorum ki kredi kartıyla tek çekim yapıyor musunuz?kadın bana olmaz nakit diyo.e dedim tek çekim nakit demek zaten.20 bin vericem puan kazanıyım bari dedim :) fatura kesecek diye kart istemiyo.hatun direk getir 20 bin nakit masaya koy dedi ya.şimdi çekelim kartından yarısını yarısını nakit ödersin dedi en fazla bunu yapabilirmiş :KK70: :KK70: doktor on dk konuştu bana fotoğraf bile göstermedi ya :):) ah memelerimmm kime emanet etsem bilemedim :KK70:

oha desem bana da FAZLANAZLI FAZLANAZLI bacım gibi dava açılır mı :KK70: ne be nakit mi pes bu para :sinirli: ver memelerini bana güvenebilirsin:spor:

oha desem bana da FAZLANAZLI FAZLANAZLI bacım gibi dava açılır mı :KK70: ne be nakit mi pes bu para :sinirli: ver memelerini bana güvenebilirsin:spor:

fatura vermeyen dr a ameliyat olmamak lazım gerçekten nakit parayı tıkır tıkır istiyorlar havale bile pek arzulamıyorlar. ben sehpaya çömelmiş bi şekilde elinde kağıt kalemle almanyadan gelen müşteriler ile ameliyat pazarlığı yapan asistan gördüm. ay yok kurtarmaz hastaneyede de ödeme yapıyoruz :D bu iş ticaret işi hayat kurtarma değil

ahahha direk canlıyı bırak git dediler yav fşjjkfdhjdjh :KK70: :KK70:

ahahhah oldu deseydin üstüne de benim jelo ablam var onu veriyorum hahhahah 20 bin oha yine oha:))))))))))valla ben artık ilk estetik ameliyatıma girdiğim zamanki saftirik sazan değilim o yüzden bana böyle davranack dr yide asistanını da teperim oradan çıkarım bak zuzu53 zuzu53 salona başladık yeminle kadının hemen ödeme istemesi bile beni itti yahu kaçmıyoruz kaç seans geleceğiz ticarete dökünce ve bende bunu hissedince yok geri tepiyorum

Son düzenleme:
fatura vermeyen dr a ameliyat olmamak lazım gerçekten nakit parayı tıkır tıkır istiyorlar havale bile pek arzulamıyorlar. ben sehpaya çömelmiş bi şekilde elinde kağıt kalemle almanyadan gelen müşteriler ile ameliyat pazarlığı yapan asistan gördüm. ay yok kurtarmaz hastaneyede de ödeme yapıyoruz :KK70: bu iş ticaret işi hayat kurtarma değil

ahhh mazi canlandı gözümde bu durumu bende yaşadım ne fatura ne fiş be ama dedim ya o zaman sazandım şimdiki dr den dosyalara kadar faturasına kadar aldım koleksiyon yapıyorum :lülülü:

ahhh mazi canlandı gözümde bu durumu bende yaşadım ne fatura ne fiş be ama dedim ya o zaman sazandım şimdiki dr den dosyalara kadar faturasına kadar aldım koleksiyon yapıyorum :lülülü:
olması gereken o
oo yüce tanrım muhteşem dr ow çok sıcak kanlı balinada sıcak kanlı bişey diyoz mu :KK47:(a.b.c.d isimli dr)

demez mi ya kapora ver dedi.üstüne diyorum ki kredi kartıyla tek çekim yapıyor musunuz?kadın bana olmaz nakit diyo.e dedim tek çekim nakit demek zaten.20 bin vericem puan kazanıyım bari dedim :) fatura kesecek diye kart istemiyo.hatun direk getir 20 bin nakit masaya koy dedi ya.şimdi çekelim kartından yarısını yarısını nakit ödersin dedi en fazla bunu yapabilirmiş :KK70: :KK70: doktor on dk konuştu bana fotoğraf bile göstermedi ya :):) ah memelerimmm kime emanet etsem bilemedim :KK70:
Adresini değiştir fıstık :))

Back