- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Valla +2,5 kg benim minik bünyeme fazla geldi geçiş dönemi alışma evresindeyim şuan yemekle uzaklaşma evresi yani :))börülce döndün yurda ama foruma giremedin ağırlıktan hadi çalkala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla +2,5 kg benim minik bünyeme fazla geldi geçiş dönemi alışma evresindeyim şuan yemekle uzaklaşma evresi yani :))börülce döndün yurda ama foruma giremedin ağırlıktan hadi çalkala
para lazım iş lazım hukuk parasız işlemiyorne işi kız çocuk ne olacak gel benle şehir dışlarına denetlemeye gideriz orada dr lerde gezeriz :))))
iyi olmuş iyi bak dünya şekeri kızın variyi 420 likleri biri havada ama ben seveceğim inecek oda
Valla +2,5 kg benim minik bünyeme fazla geldi geçiş dönemi alışma evresindeyim şuan yemekle uzaklaşma evresi yani :))
para lazım iş lazım hukuk parasız işlemiyor
ahahhah koptum deli parasız olmaz doğru yalnız şu var gönderdiğin yazıda birkez daha anladım dr ler için bura ne kadar önemli beee pehhhh toplaşıp bana da açarlarmış şimdi yufka :)))))))
valla alınırlar malum buraya endeksliay şimdi bende okudum övgü yazıları düşününce aslında ne kadar küçük çaplıylış anladım itibarda itibar tutturmuş demekki bu siteye bağlı itibarı yazıkkk kğz bu ikonlar ne güzel hele şu bazıları ameliyatları böyle yapıyor. isimde vereyim a.b.c.d isimli dr sonra demesinler bana diyor bundan sonra böyle alfabe kullanıcam ki her yazdığımı üstüne alınmasınlar
kızlar selam.size danışmak istediğim bir konu var.haftasonu meme dikleştirme için bir doktorla görüştüm ismini vermeyeyim hiç.dikleştir ve lipo için protezli yaparız dedi bu arada bana 20bin tl dediler.sizce bu rakam çok değil mi?
doktora güvendim aslında evet ama asistanıyla fiyatı konuşmamı istedi.ve kadın eylül de zam yapıcaz hemen ş,imdi kapora ver fln dedi.tatile gidiyorum haftaya dedim..3 gün erken dön hemen ameliyatını yapalım dedi anlayacağınız fazla ticari geldi.öyle olunca da biraz doktordan da soğudum.bilemedim size danışayım dedim...kendi doktorumla da görüşeceğim bu arada.karın germe için bile yarısı kadar odemıstım yahu
Slm kızlar gecmiş anneler gunünüz kutlu olsun .
Teşekkür ederim Can'ım benim , cok yoğundum Tr den misafirim gelecek demiştim ya , fırsat bulamadım yazmaya sizlere . Bugün artık bi slm vereyim dedim ay yeni imajlar eklenmiş cok tatlı özledim sizleride okuyamadım eskileri hepiniz iyisinizdir umarımsenin de kutlu olsun güzel anne nerelerdesin yahu tatile mi kaçtın fıstığım
Teşekkür ederim Can'ım benim , cok yoğundum Tr den misafirim gelecek demiştim ya , fırsat bulamadım yazmaya sizlere . Bugün artık bi slm vereyim dedim ay yeni imajlar eklenmiş cok tatlı özledim sizleride okuyamadım eskileri hepiniz iyisinizdir umarım
Aynen , burda da havalar cok iyi gidiyor bir suredir masallah . Biz de tadını çıkarmaya çalışıyoruz . Dün de sabah çıktık gece geldik . Ev almış kendini götürüyor birazdan girişeceğim aksama anca çıkarımoyyy zor misafir işi tatlım nefes alamıyor insan koşturmaktan değil buralara bakmak; evet yeni eklendi ikonlar güzel oldu bizler iyiyiz buluşmalar gezmeler tam gaz devam ediyor bahar yaz bunları tutamıyorum evde işte artık
Aynen , burda da havalar cok iyi gidiyor bir suredir masallah . Biz de tadını çıkarmaya çalışıyoruz . Dün de sabah çıktık gece geldik . Ev almış kendini götürüyor birazdan girişeceğim aksama anca çıkarım
Ahahaha evet bencede salayım gitsin dışarda mis gibi hava sag ol Can'ım birazcık yapayım söyle üstten bende seni opuyorumahhahah boşver sal gitsin yap yap aynı arkanı dön yahu ev işi bu nankör kolay gelsin balım çok öpüyorum
can can aradın sonrası unuttum ya sana yazmayı Naci beyle de görüş tatlım sonuçlarını gördüm reelde bak bir solukla; evet bence de ticari bir yaklaşım olmuş dediğim gibi bende soğurdum bu davranışlardan ve fiyat çok fazla kesinlik le!!!
bu arada diyet ne alemde ben görüyorum sosyal hayat fuul time devam ediyor yapabiliyormuusn diyeti yahu ben yapamam bu duurum da zor yani
Ahahaha evet bencede salayım gitsin dışarda mis gibi hava sag ol Can'ım birazcık yapayım söyle üstten bende seni opuyorum
spor yapıyorum da şimdi haftaya da tatildeyim.diyet haftaiçi.haftasonu yalan oluyo genellikle
aynı doktora olan arkadaş 7 bın odedım diyor şaka gibi bana adam 20 bin dedi ya
hahhaha görüyorum güzel surat her fotada bir kadeh
en uyuz olduğum şey arkadaş bu tutarsız fiyat durumu ha eski hastana az inersin eyfallah ama uçurum olursa olmaz
Bitirdim bilesimdi gezmeyevalla var keyfini çıkar berom az iş bol gezme