• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Valla +2,5 kg benim minik bünyeme fazla geldi geçiş dönemi alışma evresindeyim şuan yemekle uzaklaşma evresi yani :))

ahahhah 14 deki buluşmaya kadar ver aldığını yeme payın olsun :))) ay o kadar çok yedinki dün kızlara da dedim 2,5 kilo normal o yemeye canımcım :KK59:

ahahhah koptum deli parasız olmaz doğru yalnız şu var gönderdiğin yazıda birkez daha anladım dr ler için bura ne kadar önemli beee pehhhh :işsiz:toplaşıp bana da açarlarmış şimdi yufka :)))))))

ay şimdi bende okudum övgü yazıları düşününce aslında ne kadar küçük çaplıylış anladım itibarda itibar tutturmuş demekki bu siteye bağlı itibarı yazıkkk :deli::skandal::ukala: kğz bu ikonlar ne güzel hele şu :bicak: bazıları ameliyatları böyle yapıyor. isimde vereyim a.b.c.d isimli dr sonra demesinler bana diyor bundan sonra böyle alfabe kullanıcam ki her yazdığımı üstüne alınmasınlar :lülülü:

ay şimdi bende okudum övgü yazıları düşününce aslında ne kadar küçük çaplıylış anladım itibarda itibar tutturmuş demekki bu siteye bağlı itibarı yazıkkk :deli::skandal::ukala: kğz bu ikonlar ne güzel hele şu :bicak: bazıları ameliyatları böyle yapıyor. isimde vereyim a.b.c.d isimli dr sonra demesinler bana diyor bundan sonra böyle alfabe kullanıcam ki her yazdığımı üstüne alınmasınlar :lülülü:
valla alınırlar malum buraya endeksli :KK70:

evet bende bayıldım yeni ikonlara :KK69:

kızlar selam.size danışmak istediğim bir konu var.haftasonu meme dikleştirme için bir doktorla görüştüm ismini vermeyeyim hiç.dikleştir ve lipo için protezli yaparız dedi bu arada bana 20bin tl dediler.sizce bu rakam çok değil mi?
doktora güvendim aslında evet ama asistanıyla fiyatı konuşmamı istedi.ve kadın eylül de zam yapıcaz hemen ş,imdi kapora ver fln dedi.tatile gidiyorum haftaya dedim..3 gün erken dön hemen ameliyatını yapalım dedi :D :D anlayacağınız fazla ticari geldi.öyle olunca da biraz doktordan da soğudum.bilemedim size danışayım dedim...kendi doktorumla da görüşeceğim bu arada.karın germe için bile yarısı kadar odemıstım yahu :D :D

kızlar selam.size danışmak istediğim bir konu var.haftasonu meme dikleştirme için bir doktorla görüştüm ismini vermeyeyim hiç.dikleştir ve lipo için protezli yaparız dedi bu arada bana 20bin tl dediler.sizce bu rakam çok değil mi?
doktora güvendim aslında evet ama asistanıyla fiyatı konuşmamı istedi.ve kadın eylül de zam yapıcaz hemen ş,imdi kapora ver fln dedi.tatile gidiyorum haftaya dedim..3 gün erken dön hemen ameliyatını yapalım dedi :KK70: :KK70: anlayacağınız fazla ticari geldi.öyle olunca da biraz doktordan da soğudum.bilemedim size danışayım dedim...kendi doktorumla da görüşeceğim bu arada.karın germe için bile yarısı kadar odemıstım yahu :KK70: :KK70:

can can aradın sonrası unuttum ya sana yazmayı Naci beyle de görüş tatlım sonuçlarını gördüm reelde bak bir solukla; evet bence de ticari bir yaklaşım olmuş dediğim gibi bende soğurdum bu davranışlardan ve fiyat çok fazla kesinlik le!!!

bu arada diyet ne alemde ben görüyorum sosyal hayat fuul time devam ediyor yapabiliyormuusn diyeti yahu ben yapamam bu duurum da zor yani

senin de kutlu olsun güzel anne :KK200: nerelerdesin yahu tatile mi kaçtın fıstığım :KK53:
Teşekkür ederim Can'ım benim , cok yoğundum Tr den misafirim gelecek demiştim ya :hamarat:, fırsat bulamadım yazmaya sizlere . Bugün artık bi slm vereyim dedim :KK19:ay yeni imajlar eklenmiş cok tatlı :spor:özledim sizleride okuyamadım eskileri hepiniz iyisinizdir umarım :KK19:

Teşekkür ederim Can'ım benim , cok yoğundum Tr den misafirim gelecek demiştim ya :hamarat:, fırsat bulamadım yazmaya sizlere . Bugün artık bi slm vereyim dedim :KK19:ay yeni imajlar eklenmiş cok tatlı :spor:özledim sizleride okuyamadım eskileri hepiniz iyisinizdir umarım :KK19:

oyyy zor misafir işi tatlım nefes alamıyor insan koşturmaktan değil buralara bakmak; evet yeni eklendi ikonlar güzel oldu :lülülü: bizler iyiyiz buluşmalar gezmeler tam gaz devam ediyor bahar yaz bunları tutamıyorum evde işte artık :spor:

oyyy zor misafir işi tatlım nefes alamıyor insan koşturmaktan değil buralara bakmak; evet yeni eklendi ikonlar güzel oldu :lülülü: bizler iyiyiz buluşmalar gezmeler tam gaz devam ediyor bahar yaz bunları tutamıyorum evde işte artık :spor:
Aynen , burda da havalar cok iyi gidiyor bir suredir masallah . Biz de tadını çıkarmaya çalışıyoruz . Dün de sabah çıktık gece geldik . Ev almış kendini götürüyor :temizlik:birazdan girişeceğim aksama anca çıkarım :temizlik:

Aynen , burda da havalar cok iyi gidiyor bir suredir masallah . Biz de tadını çıkarmaya çalışıyoruz . Dün de sabah çıktık gece geldik . Ev almış kendini götürüyor :temizlik:birazdan girişeceğim aksama anca çıkarım :temizlik:

ahhahah boşver sal gitsin yap yap aynı arkanı dön yahu ev işi bu nankör :dua::dua::dua::dua: kolay gelsin balım çok öpüyorum:hamarat:

can can aradın sonrası unuttum ya sana yazmayı Naci beyle de görüş tatlım sonuçlarını gördüm reelde bak bir solukla; evet bence de ticari bir yaklaşım olmuş dediğim gibi bende soğurdum bu davranışlardan ve fiyat çok fazla kesinlik le!!!

bu arada diyet ne alemde ben görüyorum sosyal hayat fuul time devam ediyor yapabiliyormuusn diyeti yahu ben yapamam bu duurum da zor yani

spor yapıyorum da şimdi haftaya da tatildeyim.diyet haftaiçi.haftasonu yalan oluyo genellikle :D :D
aynı doktora olan arkadaş 7 bın odedım diyor şaka gibi bana adam 20 bin dedi ya :D :D

spor yapıyorum da şimdi haftaya da tatildeyim.diyet haftaiçi.haftasonu yalan oluyo genellikle :KK70: :KK70:
aynı doktora olan arkadaş 7 bın odedım diyor şaka gibi bana adam 20 bin dedi ya :KK70: :KK70:

hahhaha görüyorum güzel surat her fotada bir kadeh :KK48::KK48::KK48:

en uyuz olduğum şey arkadaş bu tutarsız fiyat durumu ha eski hastana az inersin eyfallah ama uçurum olursa olmaz

hahhaha görüyorum güzel surat her fotada bir kadeh :KK48::KK48::KK48:

en uyuz olduğum şey arkadaş bu tutarsız fiyat durumu ha eski hastana az inersin eyfallah ama uçurum olursa olmaz

ciddi uçurum var hemde..bide kadının pazarlık yapması çok ilginç..tatilini erken bitir bir an önce ol ameliyatı zam gelmeden dedi bide ya :D :D daha eylül'de düşünüyorum dedim eylül'd zam gelecek bu fiyattan yardımcı olamam dedi :D :D

Back