- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
FAZLANAZLI bildirim geldiğinde konıya direk gir canım
canım benim
19 mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo kızlar beni hep ayırıyorsunuz fark etmedim sanmayın
benide alın
canım benim
19 mayıs Atatürkü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun.
ben adrenalin tutkunuyum galiba
sen kalbimdesin derbeder arkadaşım ahhahah seni arıyorum tabi en taze haberler ekşınlar sende
ben adrenalin tutkunuyum galiba
Gayet basit ve sıkıcı bi liste atayımBörülce diyet listeni atsana bizlere de beleşe gelsin
Hakkındır tatlım pazeni rafa kaldır :)) o göbeğe en ala çamaşır giyilir ve düşman çatlatılırAyyy gıdısını yedigim beni cagirdi boy boy fotolarimi cekicekmisss cook heyecanlandim kendimi victoria secret mankeni gibi hissediyorum zuzu53 senin su brezilyalardan alimde basma pazen rezil olmayayim
Hakkındır tatlım pazeni rafa kaldır :)) o göbeğe en ala çamaşır giyilir ve düşman çatlatılır
canım benı de ızlmeye alırmısın ben de gorebılırmıyım fotolarınıAyyy gıdısını yedigim beni cagirdi boy boy fotolarimi cekicekmisss cook heyecanlandim kendimi victoria secret mankeni gibi hissediyorum zuzu53 senin su brezilyalardan alimde basma pazen rezil olmayayim
Aldim canimcanım benı de ızlmeye alırmısın ben de gorebılırmıyım fotolarını
Aldim canim
anam dün mübarek gün kendimi dedikodun şerden uzak tutum dedim ekşına giremedim
mercimekceku pazen giyin bacım en sağlıklısı bakma sen zuzu53 eeee
lo süzgeci olmayan hatun pazen en sağlıklısı doktorlarda öneriyor anamın kullanmadığı var sana getirim sıfır paçalı giyin dr yede değişiklik olsunPazenli haline ortak ariyon dimi yemezleer ben brezilyami duzelttircem
beni de al lütfen :)))
lo süzgeci olmayan hatun pazen en sağlıklısı doktorlarda öneriyor anamın kullanmadığı var sana getirim sıfır paçalı giyin dr yede değişiklik olsun