Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

@soocute doğru haber aradım beraber çalıştıkları dr yi dün saat 14 gibi olmuş alllah rahmet eylesin çok üzüldüm görüşmemiz geldi aklıma

motor kazası yine zaten 2013 de atlatmıştı bir kaza çok üzüldüm yaa adamla konuşmamız hep gözümün önünde
Az önce bende internete bakıyım dedim hiç haber yapılmamış eksizsozlukte yazmışlar bi tek motor kazası diye ben tanımıyodum kendisini ama üzüldüm beklenmeyen ani ölümler daha üzücü oluyor

Az önce bende internete bakıyım dedim hiç haber yapılmamış eksizsozlukte yazmışlar bi tek motor kazası diye ben tanımıyodum kendisini ama üzüldüm beklenmeyen ani ölümler daha üzücü oluyor

deli meli iyi dr idi yaa genç ölüm üzücü allah sabrını versin sevdiklerine tüm gün aklımda idi ilk aradığım da tele çıkmasına şaşırmış sonrası süreç de görüşmüştüm yüzü gözünü kırpması allah rahmet eylesin

Evet çok üzücü gerçekten Allah rahmet eylesin helede hastaları duymuşsa nasıl üzülmüşlerdir yeni amelyat olanlar falan daha yeni görüşenler onlar daha yakındır kendisine çok ani bi ölüm gerçekten Allah sevdiklerine sabır versin

offf evet hastaları içinde zor amin canım

Cuma okeysiniz demi uygulamayla uydumu güzergah

offf evet hastaları içinde zor amin canım

Cuma okeysiniz demi uygulamayla uydumu güzergah
Cuma şimdilik ok evet konuştuk evlerimiz baya uzak onla ama o bana saatini uydurcak sagolsun ortak bi yerde buluşcaz gelcez beraberce döncez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…