Abooooww kavgada söylenmezdi bu beee hele de cumaya az kalmışkenKızcağız kompleks yapmasın diye genelleme yaptım çaktırma
Abooooww kavgada söylenmezdi bu beee hele de cumaya az kalmışken
Kızcağız kompleks yapmasın diye genelleme yaptım çaktırma
Abooooww kavgada söylenmezdi bu beee hele de cumaya az kalmışken
minnak AYAKLI hatun senin herşeyin makbul :) bak bize enine boyuna gemi dubası gibiyiz
Valla benimde yok u falan ya da vardır belki de bilemedim şimdietrafım hep dansöz sonra beni aşırı dobracı bulmaları normal batarım millete tabi U dönüşüm yok böyle beceremiyorum
Cuma günü alırım hesabınıValla benimde yok u falan ya da vardır belki de bilemedim şimdi
Hiiiiççç bişi yapamazsın kiii benim koruyucu meleğim var bi kere orda o beni koruyo hepCuma günü alırım hesabını
Kim ölmüş ya@soocute doğru haberaradım beraber çalıştıkları dr yi dün saat 14 gibi olmuş alllah rahmet eylesin çok üzüldüm görüşmemiz geldi aklıma
Tuğrul TuranKim ölmüş ya
Aaa Allah rahmet eylesin inanamadım çok şaşırdım ya ölüm nedeni belli mi pekiTuğrul Turan
Aaa Allah rahmet eylesin inanamadım çok şaşırdım ya ölüm nedeni belli mi peki
Az önce bende internete bakıyım dedim hiç haber yapılmamış eksizsozlukte yazmışlar bi tek motor kazası diye ben tanımıyodum kendisini ama üzüldüm beklenmeyen ani ölümler daha üzücü oluyormotor kazası yine zaten 2013 de atlatmıştı bir kazaçok üzüldüm yaa adamla konuşmamız hep gözümün önünde
Az önce bende internete bakıyım dedim hiç haber yapılmamış eksizsozlukte yazmışlar bi tek motor kazası diye ben tanımıyodum kendisini ama üzüldüm beklenmeyen ani ölümler daha üzücü oluyor
Evet çok üzücü gerçekten Allah rahmet eylesin helede hastaları duymuşsa nasıl üzülmüşlerdir yeni amelyat olanlar falan daha yeni görüşenler onlar daha yakındır kendisine çok ani bi ölüm gerçekten Allah sevdiklerine sabır versindeli meli iyi dr idi yaa genç ölüm üzücü allah sabrını versin sevdiklerine tüm gün aklımda idiilk aradığım da tele çıkmasına şaşırmış sonrası süreç de görüşmüştüm yüzü gözünü kırpması allah rahmet eylesin
Evet çok üzücü gerçekten Allah rahmet eylesin helede hastaları duymuşsa nasıl üzülmüşlerdir yeni amelyat olanlar falan daha yeni görüşenler onlar daha yakındır kendisine çok ani bi ölüm gerçekten Allah sevdiklerine sabır versin
Cuma şimdilik ok evet konuştuk evlerimiz baya uzak onla ama o bana saatini uydurcak sagolsun ortak bi yerde buluşcaz gelcez beraberce döncez deofff evet hastaları içinde zoramin canım
Cuma okeysiniz demi uygulamayla uydumu güzergah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?