- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
yok ben kazık kakıcam dünyayasen kazanırsan bir mezar satın al töbe töbe o parayla :)))))))))))bu yaşta ölmüşsün
Görürsün nasıl ayak geldiiimde36 mı la bu nasıl ayakben zayıfken 37 idi şimdi 37,5 nasıl karizma numara bak da gör
Görürsün nasıl ayak geldiiimdenadiren 37 olabiliyor ama onada taban koyuyorlar 36 numarayım minik ayak numaramla ilgili uludagda rezillik bi anım var onu da unutmazsam anlatırım
yok ben kazık kakıcam dünyaya
Valla kaybolabilirim uygulama elimden tutup getirmeli beni orayabahçeye çıkarız hava almaya o arada hatırla emii bak merak ederim :))))))))))))uygulama yapın palanı yol güzergahlarınız uyar mı bilmem kolay yerde gideceğimiz yer kaybolman tek de gelsen ayağını göster tarif ederler
Valla kaybolabilirim uygulama elimden tutup getirmeli beni oraya
Hastaneden alalım senikız yok geldin ya birini almaya işte oraya yakın hemen sütcüü getirsin
konuşun uygulama ile o biliyor orayı tutar getirir işte
Sorsana bi hastaneyi bulabilir misin bidaha diyeHastaneden alalım seni
Konum atarız bulursunSorsana bi hastaneyi bulabilir misin bidaha diye
Ben önce ne giycem onu bulayımda yolu da elbet bulurumKonum atarız bulursun
Ben önce ne giycem onu bulayımda yolu da elbet bulurum
Hahahha ben tunik tayt takılırım genelde de işten çıkıp geleceğim için trikodan bi tuniklede gelemem heraldebebem be gala geceleri özel koru düğünleri hariç öyle aşırı süs püs yapmam bellidir o tarz mekanlarda giyineceğim bacaklarım güzel değil mini giymiyorum:)))) kot yada siyah pantolon üstüne ya sırt ta az göğüs dekolte li bişey bitti gittibunların hepsi süslüydü ben en salaşı rahat ol ne ile rahat olacaksan onla gell zaten çok açılma toplu taşımalar da tacize uğrama
Hahahha ben tunik tayt takılırım genelde de işten çıkıp geleceğim için trikodan bi tuniklede gelemem heraldebenim de bacaklarım o kadar güzel değil ama arada mini takılabilirim ha bide uzun boylular varsa benim yanımda takılmasın ayakta önüm arkam sagım solum kapalı olur kabanla montla bişeyle mutlaka tacize ugramam inş :))
Tmm o zamanyok o kadar demedimmm triko ile orada ölürsün bacım sıcak basaral yanına bişey vc de yada yukarıda değiştirirsin üstünü ayarlarım ben üst katı sana yakışıyor evet etek elbise kız mercimekte çok uuzn değil bende sen bizdensin
misafirim var yatılı koşturmaca nasıl olsun onlar gidince gelirimBu sabah güzel uyandım o yüzden benden izin çak kazık dünyaya okeynasıl oldun moruk heryeri arızalı iyimisin
Hepimiz börülceyizHahahha ben tunik tayt takılırım genelde de işten çıkıp geleceğim için trikodan bi tuniklede gelemem heraldebenim de bacaklarım o kadar güzel değil ama arada mini takılabilirim ha bide uzun boylular varsa benim yanımda takılmasın ayakta önüm arkam sagım solum kapalı olur kabanla montla bişeyle mutlaka tacize ugramam inş :))
Hepimiz börülceyiz
misafirim var yatılı koşturmaca nasıl olsun onlar gidince gelirim
Kızcağız kompleks yapmasın diye genelleme yaptım çaktırmanasıl ya hepimiz derken ben börülce değilim beee heybetim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?