Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

36 mı la bu nasıl ayak ben zayıfken 37 idi şimdi 37,5 nasıl karizma numara bak da gör
Görürsün nasıl ayak geldiiimde nadiren 37 olabiliyor ama onada taban koyuyorlar 36 numarayım minik ayak numaramla ilgili uludagda rezillik bi anım var onu da unutmazsam anlatırım

Görürsün nasıl ayak geldiiimde nadiren 37 olabiliyor ama onada taban koyuyorlar 36 numarayım minik ayak numaramla ilgili uludagda rezillik bi anım var onu da unutmazsam anlatırım

bahçeye çıkarız hava almaya o arada hatırla emii bak merak ederim :)))))))))))) uygulama yapın palanı yol güzergahlarınız uyar mı bilmem kolay yerde gideceğimiz yer kaybolman tek de gelsen ayağını göster tarif ederler

Valla kaybolabilirim uygulama elimden tutup getirmeli beni oraya

Ben önce ne giycem onu bulayımda yolu da elbet bulurum

bebem be gala geceleri özel koru düğünleri hariç öyle aşırı süs püs yapmam bellidir o tarz mekanlarda giyineceğim bacaklarım güzel değil mini giymiyorum:)))) kot yada siyah pantolon üstüne ya sırt ta az göğüs dekolte li bişey bitti gitti bunların hepsi süslüydü ben en salaşı rahat ol ne ile rahat olacaksan onla gell zaten çok açılma toplu taşımalar da tacize uğrama

Hahahha ben tunik tayt takılırım genelde de işten çıkıp geleceğim için trikodan bi tuniklede gelemem heralde benim de bacaklarım o kadar güzel değil ama arada mini takılabilirim ha bide uzun boylular varsa benim yanımda takılmasın ayakta önüm arkam sagım solum kapalı olur kabanla montla bişeyle mutlaka tacize ugramam inş :))

yok o kadar demedimmm triko ile orada ölürsün bacım sıcak basar al yanına bişey vc de yada yukarıda değiştirirsin üstünü ayarlarım ben üst katı sana yakışıyor evet etek elbise kız mercimekte çok uuzn değil bende sen bizdensin

Tmm o zaman zuzu53 uzak olsun bizden

Hepimiz börülceyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…