Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

yavrum söz uçar yazı kalır yazdı mı silmeyeceksin ben isteyen dr ye veririm yazılarını ahhahahha

benim de bel bacaklar ağrıyor nazara geldi aşkımız hep bu zuzunun bıngılın pis gözü
bel ağrısından ölecegim bir gün karın kaslarından mı acaba dr bana diastas var dikilmesi lazım demişti ilgisi olabilir mi bilmiyorum

dr lara senin bişey vermene gerek yok onların özel ekipleri var

İyiyim canımcım sen nasılsın?sesin soluğun çıkmıyor.Allah hepinize,hepimize tez zamanda şifalar versin..

İlham perim bayadır uğramıyor.uğrarsa iki şiir şettiririm tabiki

Süpersin harikasın hem de maşallah
demi ben yoksam durgun sular buralar ekşın yapım iki kavga iki saldırma had bildirme hareket gelsin
amin canım benim hepimiz iyi olalım

ahahhah kız yattığın yerden kitap yazaydın boş zamanın çok idi

Kör de değil topal da değil sapık da değil çok tatlımı tatlı yakışıklı mı yakışıklı bi kerem o tmm mı

kız face deki mi yanındaki yakışıklı bak beğendim sıkı tut kaçmasın gerçi kuaförler çapkın olur genelde boynuz yeme ihtimalin %80

Hahaha ne alıncam beee elimi sallasam ellisi heheyytttt evet az önce cekildim o fotoyu işte insan aşık olunca güzelleşiyormu ne acaba aşık olmaya çalışıyorum bende işte

börülce frene bas emi bacım dur bee ne aşık olması hayda kız daha iki hafta önce idi burada ağlıyordun aday yok bırakıp kaçıyorlar diye buldu hemen de aşık oldu üstüne güzelleşti yazarsın 10 güne kızlar midem bulanıyor başım dönüyor diye

zuzu masanın en güzeli hatunuydu yahu boy pos yüz on numara hatun yanında sen yerden bitme kalın haftaya topuklu giyin yada şu zıp zıpları senin resmi ben kendime profil yapım herkes görsün

habire ağlıyorsun ya git doktora bir bakın bacım ihmal ediyorsun mide o bu meme

bel ağrısından ölecegim bir gün karın kaslarından mı acaba dr bana diastas var dikilmesi lazım demişti ilgisi olabilir mi bilmiyorum

dr lara senin bişey vermene gerek yok onların özel ekipleri var

ayyy senin kocaya allah yardım etsin anamın lafı ''kaynamadan karı... çiğnemeden cürümüş '' her gün şikayet oram buram diye

Ha ha bir elimde cımbız,bir elimde ayna modundaydım canım..şiir kitap kısmına takılamadım hiç

Sen ayrılma burakardan..sensiz tadı tuzu yok..bi cee demen bile yeterli

Kapsül olmasın Allah korusun yaa erken dönemde farkedilirse amelyatsız tedavi edilebiliyormuş diye biliorm biran önce baktır

Yaa 2 hafta önce agladııma bakmayın siz 2 aydır görüşüyordum ben emin değildim ne olduuna gerçi hala da emin değilim

Hahahha yok ya o arkadaşım ve kuaförüm aynı zamanda kesinlikle o değil atcam ben sana foto

ahhahah at at hemen yorum yapayım yaş kaç işi ne kaç kardeşler maddi durumu nasıl ( ev, araba, 4 mil maaş bunlar temel olması gereken diğerleri varsa ballı kaymak

zuzu masanın en güzeli hatunuydu yahu boy pos yüz on numara hatun yanında sen yerden bitme kalın haftaya topuklu giyin yada şu zıp zıpları senin resmi ben kendime profil yapım herkes görsün
O zaman zuzu53 gelmesin
Kalın topuklu giycem zaten ince giyemiorm ben ya en kolayı o evet profil resmi yap

Ha ha bir elimde cımbız,bir elimde ayna modundaydım canım..şiir kitap kısmına takılamadım hiç

Sen ayrılma burakardan..sensiz tadı tuzu yok..bi cee demen bile yeterli

senin azını burnunu yerim senle ilk yazışmamız özelden aklıma geldi bak bana yazmıştın dr hakkında dedim ben bilmem o bilir bana sorma hatta olma bana gıcık olmuş geri dönmemiştin demişsindir ukala yardım istedik cevaba bak

olsun sende yetenek var valla yazan sen

yok yok geyik candır ara bezi bağlıyoruz burada ayrılmam

O zaman zuzu53 gelmesin
Kalın topuklu giycem zaten ince giyemiorm ben ya en kolayı o evet profil resmi yap

kız zuzu daha iki hafta var başladı grupta onumu giysem bunu mu giysem diye leylada aynı bir ben salaş gariban kot diyorum bende o gece ince giydim öldüm beee ayaklarım geberdi son zamanlarda oynayamadım bile

demi akıllı kadınım hep diyorum profil resmi tamamdır tek tek uğraşmayayım

İnan demedim canım..hiç öyle şeyler düşünmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…