- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
bel ağrısından ölecegim bir gün karın kaslarından mı acaba dr bana diastas var dikilmesi lazım demişti ilgisi olabilir mi bilmiyorumyavrum söz uçar yazı kalır yazdı mı silmeyeceksinben isteyen dr ye veririm yazılarını ahhahahha
benim de bel bacaklar ağrıyor nazara geldi aşkımız hep bu zuzunun bıngılın pis gözü
ben geldim, sifaniz burda :))
İyiyim canımcımsen nasılsın?sesin soluğun çıkmıyor.Allah hepinize,hepimize tez zamanda şifalar versin..
İlham perim bayadır uğramıyor.uğrarsa iki şiir şettiririm tabiki
Kör de değil topal da değil sapık da değil çok tatlımı tatlı yakışıklı mı yakışıklı bi kerem o tmm mı
Hahaha ne alıncam beee elimi sallasam ellisi heheyyttttevet az önce cekildim o fotoyu işte insan aşık olunca güzelleşiyormu ne acaba aşık olmaya çalışıyorum bende işte
Valla totosu yere yakın olan her daim iyidir şanslı kesimdeniz biz ne o öyle uzuncana olcazzuzu53 gibi falan neme lazım dimi kuafördeydim ya saçımı boyattım o fotoyu diyo face kullanıosan ekle beni jelodan bulup :)
sağ ol sardumyam inş ciddi bişey yoktur
bi de bizde kapsül riski var ya kapsül mü değil mi sanmıyorum gerçi ama bu protezler büyük gelmeye başladı önümde iki ağırlık var sanki derim böyle bi gergin bi gergin hala masajla meme yumuşatıyorum önceden de olmuştu böyle o zaman ultrasonda kist çıkmıştı zararsız demişlerdi bakalım dr a gidebilirsem şayet devletteki dr uma.
bel ağrısından ölecegim bir gün karın kaslarından mı acaba dr bana diastas var dikilmesi lazım demişti ilgisi olabilir mi bilmiyorum
dr lara senin bişey vermene gerek yok onların özel ekipleri var
Ha haSüpersin harikasın hem de maşallah
demi ben yoksam durgun sular buralar ekşın yapım iki kavga iki saldırma had bildirme hareket gelsin
amin canım benim hepimiz iyi olalım
ahahhah kız yattığın yerden kitap yazaydın boş zamanın çok idi
İlaj ne ya :)))sen ilaj yapmışsın valla jelo öyle söyledi bileliyorum ben
Heheytt hemde nikah cüzdanını elime aldım fotom bileee varrr kendisiylebakım iyidir bu aralar saldım ben kendimi
sen hiç yakından nikah cüzdanı gördün mü
Kapsül olmasın Allah korusun yaa erken dönemde farkedilirse amelyatsız tedavi edilebiliyormuş diye biliorm biran önce baktırsağ ol sardumyam inş ciddi bişey yoktur
bi de bizde kapsül riski var ya kapsül mü değil mi sanmıyorum gerçi ama bu protezler büyük gelmeye başladı önümde iki ağırlık var sanki derim böyle bi gergin bi gergin hala masajla meme yumuşatıyorum önceden de olmuştu böyle o zaman ultrasonda kist çıkmıştı zararsız demişlerdi bakalım dr a gidebilirsem şayet devletteki dr uma.
Oda benden :) onun benden tek farkı o pek istemiyor ben direk atlama modundayımhoş geldinben çıkmışım sen gelmişsin şifa gönder hastalıklardan kurtulalım gerçi senin kendine faydan yok hala aday bulamadın dimi
Hahahha yok ya o arkadaşım ve kuaförüm aynı zamanda kesinlikle o değil atcam ben sana fotokız face deki mi yanındaki yakışıklı bak beğendim sıkı tut kaçmasıngerçi kuaförler çapkın olur genelde boynuz yeme ihtimalin %80
Yaa 2 hafta önce agladııma bakmayın siz 2 aydır görüşüyordum benbörülce frene bas emi bacım dur bee ne aşık olması hayda kız daha iki hafta önce idi burada ağlıyordun aday yok bırakıp kaçıyorlar diye buldu hemen de aşık oldu üstüne güzelleştiyazarsın 10 güne kızlar midem bulanıyor başım dönüyor diye
Hahahha yok ya o arkadaşım ve kuaförüm aynı zamanda kesinlikle o değil atcam ben sana foto
O zamanzuzu masanın en güzeli hatunuydu yahu boy pos yüz on numara hatunyanında sen yerden bitme kalın haftaya topuklu giyin yada şu zıp zıpları senin resmi ben kendime profil yapım herkes görsün
Ha habir elimde cımbız,bir elimde ayna modundaydım canım.. şiir kitap kısmına takılamadım hiç
Sen ayrılma burakardan..sensiz tadı tuzu yok..bi cee demen bile yeterli
Atıyorum 3-5 fotoahhahah at at hemen yorum yapayım yaş kaç işi ne kaç kardeşler maddi durumu nasıl ( ev, araba, 4 mil maaş bunlar temel olması gereken diğerleri varsa ballı kaymak
O zamanzuzu53 gelmesin
Kalın topuklu giycem zaten ince giyemiorm benya en kolayı o evet profil resmi yap
İnan demedim canım..hiç öyle şeyler düşünmedim..senin azını burnunu yerim senle ilk yazışmamız özelden aklıma geldi bak bana yazmıştın dr hakkında dedim ben bilmem o bilir bana sorma hatta olmabana gıcık olmuş geri dönmemiştin demişsindir ukala yardım istedik cevaba bak
olsun sende yetenek var valla yazan sen
yok yok geyik candır ara bezi bağlıyoruz buradaayrılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?