ver ablama ordan bi bandediğinde ban veriliyor sanıyorlar ya o çok komik
bla bbla bla blaanam ne çekti dr ler senden beeebi ablan gibi uyumlu ol
batan yeri içeri bastır eline gelen yeri de vur tepesine bir daha gelmesin ayyy herşeyi dr lerden beklemeyin yahu para verdiniz diye
anam para verdiğimizden hayır yok ben devletimin mesaili dr larına gidiyorum artık güvenilir en azından
yok ya yazar düzenlerimlo her yazın dava konusu aha şimdi de tüm özel dr ler toplaşıp ...........
he git sen bir önden tecrübe edin sonra bana da ses ett
ne titremesi belimi doğrultamıyorum benhe valla millet yemiş kafayı
ver abla oradan bir titreme
yok ya yazar düzenlerim
ne titremesi belimi doğrultamıyorum ben
ben geldim, sifaniz burda :))yavrum söz uçar yazı kalır yazdı mı silmeyeceksinben isteyen dr ye veririm yazılarını ahhahahha
benim de bel bacaklar ağrıyor nazara geldi aşkımız hep bu zuzunun bıngılın pis gözü
İyiyim canımcım@sardunyam16 nasılsın bebem iki şiir yazaydın hastalara hediye
ay yok ya o bi aydır var elime de bi şey geliyo bi de protezin kenarı batmaya başladı sanki eşim den izin bekliyorum dr a gidicemartık korkuyoruz dr a gitmeye de
Kör de değil topal da değil sapık da değil çok tatlımı tatlı yakışıklı mı yakışıklı bi kerem o tmm mı
bir aday buldum kör topal sapık neyse olsun kabul diyonne zor bee evde kalmak haaa
tamam tamam alıştıra alıştıra derim
Soocute evet yaaaaa nasıl susturabilirim acaba nikah cüzdanı göstererek miçok gidiyon şu kızın üstüne
Hahaha ne alıncam beee elimi sallasam ellisi heheyyttttkız alınmıyor yahu severim ben böyle tipleribirde ota noka alınan tipler vardır arkadaşlığı mı bile keserim bu tiplerle börülce barışık kendi ile facede gördüm son tipi ile damat adayı çok bulur beğendimm
Valla totosu yere yakın olan her daim iyidir şanslı kesimdeniz biz ne o öyle uzuncana olcazevet evet barışık kendiyle takdir ettim doğrusu bu arada benim de totom yere yakındır boydaşıztboz la
son tipi ne demek kızmerak ettim ne yapmış
bi bulsada bizde rahatlasak
Mevzuyu Özet geçinValla totosu yere yakın olan her daim iyidir şanslı kesimdeniz biz ne o öyle uzuncana olcazzuzu53 gibi falan neme lazım dimi kuafördeydim ya saçımı boyattım o fotoyu diyo face kullanıosan ekle beni jelodan bulup :)
Hahhaa burdaki hiç bi msja gülmedim seninkini okuyunca kahkaha attım özet yok ben geçemem detaycıyımdırMevzuyu Özet geçinçok yoğunum imajmı yaptın banada resim gönder baby :))
Detay deme o konuda fena takıntılıyım :)) illa noktasını virgülünü bileceğim ama sen yinede özetleHahhaa burdaki hiç bi msja gülmedim seninkini okuyunca kahkaha attım özet yok ben geçemem detaycıyımdırimaj yapmadım diplerim cıkmış onları boyattım
Detay deme o konuda fena takıntılıyım :)) illa noktasını virgülünü bileceğim ama sen yinede özetle
sen ilaj yapmışsın valla jelo öyle söyledi bileliyorum ben
bakım iyidir bu aralar saldım ben kendimiValla totosu yere yakın olan her daim iyidir şanslı kesimdeniz biz ne o öyle uzuncana olcazzuzu53 gibi falan neme lazım dimi kuafördeydim ya saçımı boyattım o fotoyu diyo face kullanıosan ekle beni jelodan bulup :)
sen hiç yakından nikah cüzdanı gördün müSoocute evet yaaaaa nasıl susturabilirim acaba nikah cüzdanı göstererek mi
sağ ol sardumyam inş ciddi bişey yokturFAZLANAZLI geçmiş olsun
Yeğenimdede aynı sorun vardı..o biraz pipiriklidir hastalık konusunda..iki ayrı dr.a gitti..ikiside korkutmuşlar..% 50 sonuç kötü olabilir,hemen almamız gerek demişler..kızcaz mahvoldu üzüntüden..neyse karar verdi,bi hafta önce o kitle alındı..sonuç temiz çıktı..inşallah sendede olumsuz bi durum olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?