Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ay yok ya o bi aydır var elime de bi şey geliyo bi de protezin kenarı batmaya başladı sanki eşim den izin bekliyorum dr a gidicem artık korkuyoruz dr a gitmeye de
FAZLANAZLI geçmiş olsun
Yeğenimdede aynı sorun vardı..o biraz pipiriklidir hastalık konusunda..iki ayrı dr.a gitti..ikiside korkutmuşlar..% 50 sonuç kötü olabilir,hemen almamız gerek demişler..kızcaz mahvoldu üzüntüden..neyse karar verdi,bi hafta önce o kitle alındı..sonuç temiz çıktı..inşallah sendede olumsuz bi durum olmaz

bir aday buldum kör topal sapık neyse olsun kabul diyon ne zor bee evde kalmak haaa

tamam tamam alıştıra alıştıra derim
Kör de değil topal da değil sapık da değil çok tatlımı tatlı yakışıklı mı yakışıklı bi kerem o tmm mı

Hahaha ne alıncam beee elimi sallasam ellisi heheyytttt evet az önce cekildim o fotoyu işte insan aşık olunca güzelleşiyormu ne acaba aşık olmaya çalışıyorum bende işte

evet evet barışık kendiyle takdir ettim doğrusu bu arada benim de totom yere yakındır boydaşız tboz la
son tipi ne demek kız merak ettim ne yapmış
bi bulsada bizde rahatlasak
Valla totosu yere yakın olan her daim iyidir şanslı kesimdeniz biz ne o öyle uzuncana olcaz zuzu53 gibi falan neme lazım dimi kuafördeydim ya saçımı boyattım o fotoyu diyo face kullanıosan ekle beni jelodan bulup :)

Mevzuyu Özet geçin çok yoğunum imajmı yaptın banada resim gönder baby :))

Mevzuyu Özet geçin çok yoğunum imajmı yaptın banada resim gönder baby :))
Hahhaa burdaki hiç bi msja gülmedim seninkini okuyunca kahkaha attım özet yok ben geçemem detaycıyımdır imaj yapmadım diplerim cıkmış onları boyattım

Hahhaa burdaki hiç bi msja gülmedim seninkini okuyunca kahkaha attım özet yok ben geçemem detaycıyımdır imaj yapmadım diplerim cıkmış onları boyattım
Detay deme o konuda fena takıntılıyım :)) illa noktasını virgülünü bileceğim ama sen yinede özetle

bakım iyidir bu aralar saldım ben kendimi
Soocute evet yaaaaa nasıl susturabilirim acaba nikah cüzdanı göstererek mi
sen hiç yakından nikah cüzdanı gördün mü

sağ ol sardumyam inş ciddi bişey yoktur
bi de bizde kapsül riski var ya kapsül mü değil mi sanmıyorum gerçi ama bu protezler büyük gelmeye başladı önümde iki ağırlık var sanki derim böyle bi gergin bi gergin hala masajla meme yumuşatıyorum önceden de olmuştu böyle o zaman ultrasonda kist çıkmıştı zararsız demişlerdi bakalım dr a gidebilirsem şayet devletteki dr uma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…