Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mamalarını yedirdim şimdide Çilek yiyorlar süslüm diyet durumlarımı başladı hoşgeldin cancanzuzuu çuçuklar uyudumuu
Wallaaaa, 176 boyunda bi bayan olarak boyumdan hiç memnun değilim. Eşimle aynı boydayız. Bence kadın eşinden cüsse olarak daha küçük olmalı yahu adam beni kaldıramıyor amaaaa ben şöyle lastik top gibi olmak isterdim. At duvara geri gelsin... Evir, çevir ... ya da 2 metrelik bi eş seçmem lazımdıerkekler minyon kadın seviyor ayrıntıya girmiyim ama opsiyonluyuz puahaha
.maaşallah topiğime almış başını gitmiş...1518 sayfalarda... en birinç topik benim
ahahhah bero ölmüş ağlayanı yokBeratti bu ne loii diş,kuş her yer arızalı .bak bana taş gibiyim beratti
@uygulama şahit nasıl aney olduğuma disiplin şart bebemmjelocaan oğluş yatmıştır senin .disiplinli anne abovv iyi ki sen benim aney olmamışın Jelesec
Hu huuu Mune ben geldiiiim Bir felaketler silsilesi sonrası (Allahım beterinden saklasın) işte gene burdayım. Hayat süprizlerle dolu.bir gün öyle,bir gün böyle...Yaşadığımız her travma.üzüntü ve kötü şeyler bizi daha çok olgunlaştırıyor,hayata,insanlığa,yardımlaşmaya,paylaşmaya...dair çok şey öğreniyoruz.Gerçek ile yalancı dostlukları daha iyi görmemizi sağlıyor. Bu arada haliyle elenenler oluyor Her şerde bir hayır var diyerek hayatımıza devam ediyoruz ama hep dersler alarak . ''Bir selam.bin hatır yapar demiş'' atalarımız. Selamın için ,benimle bir hissettiğin için çok teşekkürler.
aşkımmm balımmm bende açım karnabahar haşlaması yedim
hoş geldin diyete saranlarla yazışıyorum hahhahah varmı bugün kaçamak doğru de
ya hayır nasıl ahhh anlamalıydım sesin çıkmadı bugün senin telde hımmm yedin demek yaza bikiniden pörtleyeceksinVar iki bitter çiku
Lütfen motive edelim birbirimizi bende yarın start düdüğünü çalıyorum bu kadar ara yeter allahım Bize yardım etVar iki bitter çiku
Mamalarını yedirdim şimdide Çilek yiyorlar süslüm diyet durumlarımı başladı hoşgeldin cancan
ya hayır nasıl ahhh anlamalıydım sesin çıkmadı bugün senin telde hımmm yedin demek yaza bikiniden pörtleyeceksin
Lütfen motive edelim birbirimizi bende yarın start düdüğünü çalıyorum bu kadar ara yeter allahım Bize yardım et
Napim dayanamadım
Hamarat gelin