Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bak bak bak... Kendisi öncesi sonrası fotoları merak etmiyor sanki

benim tek mesajım yoktur yahu ameliyat sonrası ilk hafta yada 10 gün içinde sonuç ne görüm diye yazdığım acırım yeni ameliyat olmuş kişiye neyini göreceğim ihhh kan, dren, ödem, şekilsiz bişey bellli değil ben sonrası seksi hallerini seviyorum

@soocute Jelesec buyrun siz seçin ben yiyeyim sizin için

oyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım

Bende seçemez miyim kaç gündür cok acım cok

telde zor nefes alıyordun o kadar spor efordan sonra sen yeme

Ayy pardon börülce oldugum kadar da cok nezaketsizim seni unuttum seçebilirsin tabiii :))

kaba börülce resimlerde süzülüyorsun ama ruhun kaba demek ki
Ben fena şekilde dietteyim ama unlu mamulleri seçiyorum . Benim içinde ye afiyet olsun

sende haklısın zengin eşin var elden kaçmasın yap diyetini aman sıkı sıkı

Sana benim gibi 2 haftada hem sonuc alan hem morlugu kızarıklıgı şişi ödemi kanı geçmiş sexyy biri lazım onlara hemen bakabilin

Bende annem gidince inşallah o fena diyete başlayacağım yedim sana da afiyet olsun :))

kaçıncı ameliyat kaçıncı diyet beee
Valla ben afiyetle yiyemiyorum lahana çorbası içiyorum bikac gündür anneciğin gidince sen de ic cok lezzetlı

ben bu çorbayla kilo iyi vermiştim ama evdeki kokusu benim familiyi rahatsız etmişti

afiyet olsun ne diyim peynir iyidir peynir ye az yağlı ekmek yeme hele yağda yumurta hiç yenmez

offff en sevdiğim ikili peynir ekmek ceri domates de olsun

Ayy oku oku anca bitirdim yok yahu çok hızlısınız takip edemiyorum ben burayı

tboz kurabiyeler harika görünüyor fotosentezle yaşıyo olmasam yiyesim gelir o derece

merci naber be ne zamandır görüşemiyoruz gıdısını yediğim kaç pount topuk giyeneceksin o gece yanında yerden bitme kalmayayım

Yine beni coklu alıntılamış bak hepsine girip cevap veremiyorm beceremiyorm utandım valla berattiyi unutmuşum sonra zuzuyuda unutmuşum daha da utandım neyse biz yedik şiştik yeniden acıktık bile

kilosundan hayıflanan ben değilim sensin

ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım kebapçıyım yumurtaya ekmek banıp yiyenlerdenim

yani istersem zevk veririm zevk alırsam veririmde fiuvvv cümleye bak

ben bu yiyip yiyip kilo almayana ya A diyom çok titriyor ya da B diyom sinsi yediği yediğini yiyor fesat kilo almıyor

Yine beni coklu alıntılamış bak hepsine girip cevap veremiyorm beceremiyorm utandım valla berattiyi unutmuşum sonra zuzuyuda unutmuşum daha da utandım neyse biz yedik şiştik yeniden acıktık bile

koskaca firmalarda çalış 6 dil bil alıntı yapama yazık sana verilen maaşa be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…