Anamın yanında kahkaha attırdın banakilosundan hayıflanan ben değilim sensin
ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım kebapçıyım yumurtaya ekmek banıp yiyenlerdenim
yani istersem zevk veririm zevk alırsam veririmde fiuvvv cümleye bak
Aynen mükellef sofra olmasada az önce acelece açken kurdugum sofra fotosunu ekledim buraya oraya davet etmiştim soocute jelo ve berattiyi seni unutmuşum :))Nereye tatlişkomMükellef bir sofraysa baş köşede yerimi alayım :))
Bak bak bak... Kendisi öncesi sonrası fotoları merak etmiyor sankiaynen ağrıları var daha drenleri bile yeni çıktı resim olayı zor yani hemen ay bıkmadınız mı meme karın görmekten bana öğ geldi
Aynen öyle , ama ise yarıyorİğrenç bişi o bi kere pişirdim çorbayı kokusundan sabaha kadar uyuyamadım bi kaşık içmeden çöpe attım
Hahahahakilosundan hayıflanan ben değilim sensin
ben yiyip yiyip kilo alamayanlardanım kebapçıyım yumurtaya ekmek banıp yiyenlerdenim
Sen 2 hafta dene bütün diyetleri en faydalısını bana yazarsın bende 2 hafta sonra denerim annem gidince :)))Aynen öyle , ama ise yarıyoryarın başka bir diete geciyorum neyseki
Ona ne şüphe kesin aşka gelirim senle sofraya oturursamHahaaaa gel ben seni Aşka getireyim
Ayy oku oku anca bitirdim yok yahu çok hızlısınız takip edemiyorum ben burayı
tboz kurabiyeler harika görünüyor fotosentezle yaşıyo olmasam yiyesim gelir o derece
Bak bak bak... Kendisi öncesi sonrası fotoları merak etmiyor sanki
Beni de bitirdi de sonraki msjın da konuşturmayın beni şöyle diyince sustumHahahahamüthişsin son cümlen bitirdi beni
Bende seçemez miyimkaç gündür cok acım cok
Ayy pardon börülce oldugum kadar da cok nezaketsizim seni unuttum seçebilirsin tabiii :))
Ben fena şekilde dietteyimama unlu mamulleri seçiyorum . Benim içinde ye afiyet olsun
Sana benim gibi 2 haftada hem sonuc alan hem morlugu kızarıklıgı şişi ödemi kanı geçmiş sexyy biri lazım onlara hemen bakabilinbenim tek mesajım yoktur yahu ameliyat sonrası ilk hafta yada 10 gün içinde sonuç ne görüm diye yazdığım acırım yeni ameliyat olmuş kişiyeneyini göreceğim ihhh kan, dren, ödem, şekilsiz bişey bellli değil ben sonrası seksi hallerini seviyorum
Bende annem gidince inşallah o fena diyete başlayacağım yedim sana da afiyet olsun :))
Valla ben afiyetle yiyemiyorumlahana çorbası içiyorum bikac gündür anneciğin gidince sen de ic cok lezzetlı
afiyet olsun ne diyim peynir iyidir peynir ye az yağlı ekmek yeme hele yağda yumurta hiç yenmez
Sana benim gibi 2 haftada hem sonuc alan hem morlugu kızarıklıgı şişi ödemi kanı geçmiş sexyy biri lazım onlara hemen bakabilin
Ayy oku oku anca bitirdim yok yahu çok hızlısınız takip edemiyorum ben burayı
tboz kurabiyeler harika görünüyor fotosentezle yaşıyo olmasam yiyesim gelir o derece
Yine beni coklu alıntılamış bak hepsine girip cevap veremiyorm beceremiyorm utandım valla berattiyi unutmuşum sonra zuzuyuda unutmuşum daha da utandımoyy oyyy oyyy hepsini sil süpür bacım
telde zor nefes alıyordun o kadar spor efordan sonra sen yeme
kaba börülce resimlerde süzülüyorsun ama ruhun kaba demek ki
sende haklısın zengin eşin var elden kaçmasın yap diyetini aman sıkı sıkı
kilosundan hayıflanan ben değilim sensin
Yine beni coklu alıntılamış bak hepsine girip cevap veremiyorm beceremiyorm utandım valla berattiyi unutmuşum sonra zuzuyuda unutmuşum daha da utandımneyse biz yedik şiştik yeniden acıktık bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?