• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:D:Dkim bennnnn dedikodu yapanın ağzına ağzına vurasım gelir de ellemem içinde kalmasın ben yapmadığım sürece sorun yok iyi dinleyiciyim:D:D

:KK70::KK70:kim bennnnn dedikodu yapanın ağzına ağzına vurasım gelir de ellemem içinde kalmasın ben yapmadığım sürece sorun yok iyi dinleyiciyim:KK70::KK70:

ahahhaha vurdun mu hiç ağzıına ağzına :KK70: hhhahah yani hiç yorum yapmadan sadece dinliyon mu öyle zevki olmaz be alık alık dinle:KK70:

Jelesec Jelesec ay hiç anlamıyorum bu olayı. Nasıl dışarda:KK43: ayol acı içindeyim:KK43:
uygulama uygulama boşver sen bu Jelesec Jelesec i ajanlık yapıyor :)) sen acılarınla ilgilen
Senin şimdi ilk kez kas altı oldugu için cok normal acı cekmen bu kadar bi 3-4 gün daha dayan sonra hızlıca iyileşeceksin ilkinden daha zordur bu ama sabretmekten başka çaren yok :(

ela gözlüleri kayıralım :KK70: :KK70: onlar gelsin :p

he gelsin gelsiin cümlesine gelsin bakalım :KK28:

Jelesec Jelesec ay hiç anlamıyorum bu olayı. Nasıl dışarda:KK43: ayol acı içindeyim:KK43:

sana kim dedi koca memeli ol eee ağrısı olacak drenden kurtuldun hafifler ağrısı yalnız ben bu arkadaş çevremi ( estetikli çevremi bırakacam:) ne la herkes telde burnum dan dem vuruyor özelden tüzelden gaz veriyonuz :KK70:para verin gaz vereceğinize :KK25:

uygulama uygulama boşver sen bu Jelesec Jelesec i ajanlık yapıyor :)) sen acılarınla ilgilen
Senin şimdi ilk kez kas altı oldugu için cok normal acı cekmen bu kadar bi 3-4 gün daha dayan sonra hızlıca iyileşeceksin ilkinden daha zordur bu ama sabretmekten başka çaren yok :KK43:

börülce teperim seni medon da yok kimse alamaz elimden :p :KK70:

Back