- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Külüstür külüstür
viral reklam hahhahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Külüstür külüstür
Dedikoduda sınır tanımamahahhahah ahhh zuzu mu dedi ya zaten gözüm tutmadı benim bu bıngılı dedikoducu he
hahhah yapana da mani olma tabi
he ben biliyorum iyisin dedikodudaDedikoduda sınır tanımam
Sen değilmiydin Gıybet etmeden duramam diyenİyi hal butonunu demiştim
Hadi size iyi muhabbetler
ddck mı vay dedkoducu vayySen değilmiydin Gıybet etmeden duramam diyen
Seni politik senikim bennnnn dedikodu yapanın ağzına ağzına vurasım gelir de ellemem içinde kalmasın ben yapmadığım sürece sorun yok iyi dinleyiciyim
kim bennnnn dedikodu yapanın ağzına ağzına vurasım gelir de ellemem içinde kalmasın ben yapmadığım sürece sorun yok iyi dinleyiciyim
İnşallah canım.Bende yaptigi burunlari gordum cok dogal duruyorlar o yuzden ercan beyi tercih ediyorum insallah sonuc guzel olur
Valla kaçmadım uyuyakalmışım yeni gözümü açtımlo ajan dedin kaçtı hepsi be seyircisiz keyfi olmuyor
ela gözlüleri kayıralım onlar gelsinIp lerden buluyorum göz renginden dermişim
uygulama boşver sen bu Jelesec i ajanlık yapıyor :)) sen acılarınla ilgilenJelesec ay hiç anlamıyorum bu olayı. Nasıl dışarda ayol acı içindeyim
ela gözlüleri kayıralım onlar gelsin
Jelesec ay hiç anlamıyorum bu olayı. Nasıl dışarda ayol acı içindeyim
Ay ne kadar ayıp ifşa ediyon bizi napıyım bildirim geliyo giriom çıkıyom
Valla kaçmadım uyuyakalmışım yeni gözümü açtım
Valla depresyondayım heralde hep bi uyku halindeyim :))hahahhaha hiç yanılmam yahu ahh bu 6 his ifşa ederim tabiii
ahhahaha annem yaşındasın dediklerin sabaha karşı uyuyor tavuk seni
Valla depresyondayım heralde hep bi uyku halindeyim :))hahahhaha hiç yanılmam yahu ahh bu 6 his ifşa ederim tabiii
ahhahaha annem yaşındasın dediklerin sabaha karşı uyuyor tavuk seni