Jelesec eşim çocuklara kıyafet alış verişi için dışarı çıkardı alışverişi yaptık arkasına kebapçıya soktu yemiyim yemiyim nere kadar dayanamadım yok bu adam kasti yapıyor amly tan sonra güzelleştim ya beni eski hale döndürmek istiyor yok ben düşmanı uzakta aramıyım koynumda kardaşımm çok pişmanım yediğim için
ahh inşallah canım inşallah vericez yok akşam ağzıma birşey sürmem daha 2 tane soda içtim çay demledim akşam çayımı içerim bol bol su içiceğimbizde zuzu ile kaçamak yaptık akşama hafif yersin yoğurt geçiştir hadi yaza kadar veerelim 7 kilo
ahh inşallah canım inşallah vericez yok akşam ağzıma birşey sürmem daha 2 tane soda içtim çay demledim akşam çayımı içerim bol bol su içiceğim
hayır hayatım senin kilo yok karnın dümdüz valla maşallah ayrıca pircig çok yakışmış daha ne olsun arkadaşımm yaaen güzeli valla attım sana resmimi taze picergli bende zayıf bayan değilim tutmak lazım boğazı
hayır hayatım senin kilo yok karnın dümdüz valla maşallah ayrıca pircig çok yakışmış daha ne olsun arkadaşımm yaa
Bugünlük yeterli dediğim gibi fazlası zarar çok nemli kalması iyileşmesine engel olurzuzu53 kaç kere sürcam bu kremi ben iki kere sürdüm yeter demi
Gerçekten ya bu kadar olur
Bugünlük yeterli dediğim gibi fazlası zarar çok nemli kalması iyileşmesine engel olurçok bilmişim çok
Gerçekten ya bu kadar olurkalp kalbe karşıymış..
Çok yakışmış maşallah..çok beyendim..iyi günlerde kullan canım
Recâ ederim bebeğim tenine kurban offfff valla bronz ten hastalığı var bende 40 seans solaryuma gireceğimhayır sen yaptırdın ahkam kesmen çok norma bilmendetamam bebem çok sağol
Recâ ederim bebeğim tenine kurban offfff valla bronz ten hastalığı var bende 40 seans solaryuma gireceğim
Valla içinde yatsam anca o bronzluğa ulaşırım bombasın bomba Allah vergisi senin nazarım değecekben girmem yani toplasan belki 3 kere girmişimdir hep tatilde yanarım ama benim tatilleri biliyorsun en az 2 ay :)))) evet bende severim bronz tenii
tatile gir iki renk alırsın tamam yahu beyaz moda hem bakma ben bronzumValla içinde yatsam anca o bronzluğa ulaşırım bombasın bomba Allah vergisi senin nazarım değeceksardunyam16 da senin gibi bronz
Neeeeee çok geçmiş olsun aman yarabbim doktora gittinmiMerhabalar:) kızlar cuma günü ameliyat olucam bugün tüm çaydanlığı üstğme döktüm. Solbacağım 2 derece yanık. Aksilik işte.
Ayyyy çok geçmiş olsun canım ya..Allah beterinden korusun..inşallah çok kötü sonuçları olmaz..vardır her işte bi hayır..Gittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır
Dediği gibi yap canım cuma günü gerekeni yapar illaki, tekrardan geçmiş olsunGittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?