Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bizde zuzu ile kaçamak yaptık akşama hafif yersin yoğurt geçiştir hadi yaza kadar veerelim 7 kilo

bizde zuzu ile kaçamak yaptık akşama hafif yersin yoğurt geçiştir hadi yaza kadar veerelim 7 kilo
ahh inşallah canım inşallah vericez yok akşam ağzıma birşey sürmem daha 2 tane soda içtim çay demledim akşam çayımı içerim bol bol su içiceğim

Recâ ederim bebeğim tenine kurban offfff valla bronz ten hastalığı var bende 40 seans solaryuma gireceğim

ben girmem yani toplasan belki 3 kere girmişimdir hep tatilde yanarım ama benim tatilleri biliyorsun en az 2 ay :)))) evet bende severim bronz tenii

Merhabalar:) kızlar cuma günü ameliyat olucam bugün tüm çaydanlığı üstğme döktüm. Solbacağım 2 derece yanık. Aksilik işte.

Gittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır

Gittim sardılar. Yarın da deriyi alıcaklardı. Ercan beyi aradım. Ellettirme dedi. Cuma bakıcak antibiyotik başla dedi. Aksilik hey yarabbim ya vardır bir hayır
Ayyyy çok geçmiş olsun canım ya..Allah beterinden korusun..inşallah çok kötü sonuçları olmaz..vardır her işte bi hayır..
Canında çok yanar şimdi (

Dediği gibi yap canım cuma günü gerekeni yapar illaki, tekrardan geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…