Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He yaa yine bişileri geç algıladım ondan sinirim bozuk böyle manyaklıga vurdum
Ay burayı herkes okuyo bi de dimi rezil oldum adım cıkcak kk da
Anam bu ne yaaaaa bıraksalar bebeyide orda yapcak töbe yarabbimyine izledimmm
Anladım anladım cok geç olmadı ama okadar da 1 ay geçti 1 ayda anladım geç mi oldu yine yoksaahhahahahha doymadın sende bee artık anla yahuuu
Nefes alsın titresin yeter dedin ben koptummmm
ya gör yurdum insanı ne kınıyon ki aha arkadaşımız tboz de aynı hiç farkı yokAnam bu ne yaaaaa bıraksalar bebeyide orda yapcak töbe yarabbim
Anladım anladım cok geç olmadı ama okadar da 1 ay geçti 1 ayda anladım geç mi oldu yine yoksa
Evet yaaasinir oldum deniyorum olmuyo deliricemkız sen niye alıntı yapamıyon beceriksiz bacım
buluşcaz ya sana ders vereceğim o zaman
Evet yaaasinir oldum deniyorum olmuyo deliricem
bacım sen kimseye saldırma al beni diye kurban oluyum buluruzya gör yurdum insanı ne kınıyon ki aha arkadaşımız tboz de aynı hiç farkı yok
bacım sen kimseye saldırma al beni diye kurban oluyum buluruz
ya bide bu kız elit estetiksiz yaşı 22 boy 1,75 tazecik yani buda bulamıyorsa teyze bağırmakta haklı
Aha s.çtıkk neyseki albümümü gizlemiştim bugünkız ne bilecekler börülce kim ama şimdi fake erkek üyeler gelir seni izler
öyle deme Perihan kısmetin nereden çıkacağı hiiiç belli olmaz aç albümü hatta yeni şuh iki foto ekleAha s.çtıkk neyseki albümümü gizlemiştim bugün
İvet baktım gizlemişAha s.çtıkk neyseki albümümü gizlemiştim bugün
Tmm bunu bi söz olarak algılıyorum şahitsin kk Ddc112 söz verdibacım sen kimseye saldırma al beni diye kurban oluyum buluruz
Bence çok şey istiyor evde kalıcak gözünde gözlük yazıcak Kk koca istiyorum diye istekleri azaltmak lazımöyle deme Perihan kısmetin nereden çıkacağı hiiiç belli olmaz aç albümü hatta yeni şuh iki foto ekle
Bence çok şey istiyor evde kalıcak gözünde gözlük yazıcak Kk koca istiyorum diye istekleri azaltmak lazım