Tmm az zengin olsun jelo kadar zengin olsun yeter boyuda 1.75 olabilir az yakışıklı olsun oldu muBence çok şey istiyorevde kalıcak gözünde gözlük yazıcak Kk koca istiyorum diye istekleri azaltmak lazım
Ama Memiş'leri çok güzel bende istiyom öyle
Lütfenn rica ediorm aynaya baktım ve istekleri azalttımböyle insanoğlu aynaya bakmaz demez ben bir börülceyim boy yok heryerim estetik o bu der
Tmm az zengin olsun jelo kadar zengin olsun yeter boyuda 1.75 olabilir az yakışıklı olsun oldu mu
Tmm ben sana bulucamTmm az zengin olsun jelo kadar zengin olsun yeter boyuda 1.75 olabilir az yakışıklı olsun oldu mu
Şimdi koca bulmuş kadar mutlu oldum bak bu msjaAma Memiş'leri çok güzel bende istiyom öyle
Mercimek nerde gelsin fırına verelimhe kınıyor yaaa banada öyle geldi hadi polemic yapın mercimeği fırına verin
Ama Memiş'leri çok güzel bende istiyom öyle
Lütfenn rica ediorm aynaya baktım ve istekleri azalttım
Tmm begencemTmm ben sana bulucambeğenmezsen vururum seni sabah ezanında açarım ellerimi inşallah evde kalır diye dua ederim
Mercimek nerde gelsin fırına verelim
Hee meme var da noluyo dr da demişti ki koca bul diye yaptık ya bunları yok bulamıom dedim o bile durumunun farkında düşününkız senin huyun iyi boşver memeleri bak bahtın da kısmetinde açık koca var çocuk var bu garibimde meme olsa ne olacak
ha aferin önce kendini bilecan
Evetttttt mart ayı ondan böyle oldumart ayına mı geldik la töbe töbe
Tmm begencemJelesec ddc ye de bikaç fotomu at elinin altında bulunsun memeleri göstercek değil ya kız
Hee meme var da noluyo dr da demişti ki koca bul diye yaptık ya bunları yok bulamıom dedim o bile durumunun farkında düşünün
Vallahi yazık ya heryerimi yaptı da kullanım tarihi geçecek ona yanıom paracıklar da emeklerde gitmiş olacakadamın emeğine yazık bee
Vallahi yazık ya heryerimi yaptı da kullanım tarihi geçecek ona yanıom paracıklar da emeklerde gitmiş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?