- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Ay yeter bırakın beni ölcem gülmekten siz çalışmalara başlayın ben kısmetse olura gidiomahahhahahha tboz la bu ayyyy ölüyorummm geberdim gülmekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay yeter bırakın beni ölcem gülmekten siz çalışmalara başlayın ben kısmetse olura gidiomahahhahahha tboz la bu ayyyy ölüyorummm geberdim gülmekten
gözümden yaş geldi gülmekten karın kası yaptımahahhahahha tboz la bu ayyyy ölüyorummm geberdim gülmekten
seve seve bakarız
Yoldan çıkartırım fena bir sütyenim 100 tl secretta neymiş
Heryerde sözüm geçer sen yeterki ... Ödeyecek deseydin gerekeni yaparlardı höt dedimmi hazır ola geçerler :))
Ay yeter bırakın beni ölcem gülmekten siz çalışmalara başlayın ben kısmetse olura gidiom
valla benim sol nazobilin neyse işte derin derin aynada bana bakıyor sende iyi bari karın kası yaptıngözümden yaş geldi gülmekten karın kası yaptım
Ay gözümden yaş geldi valla bi titreğe bu kadar gülmüştüm bide bu videoma ikisininde kaynagı kim FAZLANAZLI saygıyla eğiliormayy yeminle gülme krizine girdim normal gülmede değil hırlayarak gülme
can can sağolasın bebem ora dan sonra iki yere daha girdim sorunlu kadınım herşey ayrı yerde yaptırıyorum
valla benim sol nazobilin neyse işte derin derin aynada bana bakıyor sende iyi bari karın kası yaptın
Bende bilmiodm bu kadar vahim olduunu bugün anladımah yavrum ben bilemedim senin durum bukadar vahimmm affet
Ay gözümden yaş geldi valla bi titreğe bu kadar gülmüştüm bide bu videoma ikisininde kaynagı kim FAZLANAZLI saygıyla eğiliorm
Bende bilmiodm bu kadar vahim olduunu bugün anladım
Koca bulucaz özellikler ne olacak
Zengin yakışıklı 35-40 yaş arası boyum kısa ama uzun isterim şöyle 1.80 fena olmazdı resimleri özelden at ben eleme yaparımKoca bulucaz özellikler ne olacak
Zengin yakışıklı 35-40 yaş arası boyum kısa ama uzun isterim şöyle 1.80 fena olmazdı resimleri özelden at ben eleme yaparım
He yaa yine bişileri geç algıladım ondan sinirim bozuk böyle manyaklıga vurdumsende bir geç algılama sorunu var biliyorum sonradan anlıyon bazı şeyleri olsun buda bişey
Okadar da olmasın be yaa o kadar yatırım yaptım ben bu vücuda azcık değsin yani dimiyavrum senin kriter koyacak seçim yapacak şansın yok ne varsa elde okey de
Ay burayı herkes okuyo bi de dimi rezil oldum adım cıkcak kk dayine izledimmm