- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
şöyle bi taradım abi kuzen uzak akraba yok anam yaa sana göre biri tühValla aynen öylee
şöyle bi taradım abi kuzen uzak akraba yok anam yaa sana göre biri tüh
diplomalardan duvarım görünmüyor benim hava atıyorum öyle ahhaahhkodeste yapan
Jelo sana fotomu yollasın bi yerde tut sen lazım oldugu an çıkarırsın aha bu kız diyebilesinşöyle bi taradım abi kuzen uzak akraba yok anam yaa sana göre biri tüh
Jelo sana fotomu yollasın bi yerde tut sen lazım oldugu an çıkarırsın aha bu kız diyebilesin
valla meme gösterecek halimiz yok yaJelo sana fotomu yollasın bi yerde tut sen lazım oldugu an çıkarırsın aha bu kız diyebilesin
Ayy yarıldım burda gülmektenvalla meme gösterecek halimiz yok yagönder jelo tbozun fotoyu
Daha ne cekicileri var bakk sen tmm buluyom de hepsini yollayayımşu hamur işlerini yediğin var yaa bak o çok çekicivar bende
valla meme gösterecek halimiz yok yagönder jelo tbozun fotoyu
Ay kendimi kötü hissettim yaa bak bu kadar konuşmaya bulamazsanız hepinizi izlemeden cıkarırım vallaahahhahah la bu kızın durumu vahimmm esoes durum yardım edinnn
Ay kendimi kötü hissettim yaa bak bu kadar konuşmaya bulamazsanız hepinizi izlemeden cıkarırım valla
ahahhahah la bu kızın durumu vahimmm esoes durum yardım edinnn
Heryerde sözüm geçer sen yeterki ... Ödeyecek deseydin gerekeni yaparlardızuzu53 canımcım bana bugün öyle hayrın dokundu kii çok sağolasın
ha paraları da ödeseydin daha çok sağol derdim o ayrı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?