- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
valla öyle baksana 52 yaşında Recep ivedik gibi dedim okey olur dediNeredeyse nefes alsın yeter diyeceksin durum vahim görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla öyle baksana 52 yaşında Recep ivedik gibi dedim okey olur dediNeredeyse nefes alsın yeter diyeceksin durum vahim görünüyor
lo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhhahhahahha manyakk bak söz uçar yazı kalır sana sonra getirir kapak yaparlar yazdıkların bi öyle bi öyle olmasın !!!! ne yalısı lo daha 3 gün önce yazmadın mı büskivit alamıyom bebe ağlıyor diye
titremene koyarlar diyim malın yok madem lo şimdi benim yazdıklarımdan da beni şahit gösterirlerse düşer bayılırımlo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhh
Demekki var :)) yoksa biliyordunda tapuları başkasınamı devir ettin seni senilo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhh
Ben iliski istemiyorum. Cunku iliskide merdane altindaki hamur gibi hissediyorum kendimi.bunların hepsini çıkardım arkadaşlıktan biri titrer biri adam bulmuş atlar bana senin gibi akademik başarısı olan lazım aferin hadi bu tboz evde kalmış eksiği çok senin gibi hatunu hemen kaparlardı demek ki seçicisin canımcım
Sen de donlarını ver geçenkileritabi baktın kızcaz fakir dedin altın kalsın bende fakirim bacım sevgimi verim bak en değerlisi
öyle deme önemli şeyler bunlarallah cezanı vermeye
sen gel benim şahidim ol banada lazım şahittitremene koyarlar diyim malın yok madem lo şimdi benim yazdıklarımdan da beni şahit gösterirlerse düşer bayılırım
merdane altında hamur yavrum ilişki de bir allta bir üste oluyorsun + 18 değil ha yazdığım yanlış anlaşılmasın sağlıklı ilişki de böyle arada merdane altı arada üstüBen iliski istemiyorum. Cunku iliskide merdane altindaki hamur gibi hissediyorum kendimi.
kiracıyız biz beya ahh ahh nerde mal mülk cidden fakirim benDemekki var :)) yoksa biliyordunda tapuları başkasınamı devir ettin seni seni
sen gel benim şahidim ol banada lazım şahit
Yahu yarama niyee tuzz basıonuz yaaa şimdi aglıcam bakk benim akademik başarım yoksa da güzel me...lerim var estetik harikasıbunların hepsini çıkardım arkadaşlıktan biri titrer biri adam bulmuş atlar bana senin gibi akademik başarısı olan lazım aferin hadi bu tboz evde kalmış eksiği çok senin gibi hatunu hemen kaparlardı demek ki seçicisin canımcım
la amma ağladın ha içim parçalandıkiracıyız biz beya ahh ahh nerde mal mülk cidden fakirim ben
ayyy ölüyorum gülmektenbakın görün merdane hamur ilişkisi Jelesec bittin kızım sen ahahhaha
Valla aynen öyleeNeredeyse nefes alsın yeter diyeceksin durum vahim görünüyor
ben hem çocuk yaptım hem akademik kariyer