• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahhahahha manyakk :KK70: bak söz uçar yazı kalır sana sonra getirir kapak yaparlar yazdıkların bi öyle bi öyle olmasın !!!! ne yalısı lo daha 3 gün önce yazmadın mı büskivit alamıyom bebe ağlıyor diye :KK70:
lo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhh

lo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhh
:KK70::KK70: titremene koyarlar diyim malın yok madem :KK70: lo şimdi benim yazdıklarımdan da beni şahit gösterirlerse düşer bayılırım:KK70:

bunların hepsini çıkardım arkadaşlıktan biri titrer biri adam bulmuş atlar bana senin gibi akademik başarısı olan lazım :KK19: aferin :21: hadi bu tboz tboz evde kalmış eksiği çok:KK70: senin gibi hatunu hemen kaparlardı demek ki seçicisin canımcım:KK58::21:
Ben iliski istemiyorum. Cunku iliskide merdane altindaki hamur gibi hissediyorum kendimi.

bunların hepsini çıkardım arkadaşlıktan biri titrer biri adam bulmuş atlar bana senin gibi akademik başarısı olan lazım :KK19: aferin :21: hadi bu tboz tboz evde kalmış eksiği çok:KK70: senin gibi hatunu hemen kaparlardı demek ki seçicisin canımcım:KK58::21:
Yahu yarama niyee tuzz basıonuz yaaa şimdi aglıcam bakk benim akademik başarım yoksa da güzel me...lerim var estetik harikası :D :D

Back