Neredeyse nefes alsın yeter diyeceksindurum vahim görünüyor
lo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhhahhahahha manyakkbak söz uçar yazı kalır sana sonra getirir kapak yaparlar yazdıkların bi öyle bi öyle olmasın !!!! ne yalısı lo daha 3 gün önce yazmadın mı büskivit alamıyom bebe ağlıyor diye
lo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhh
Demekki var :)) yoksa biliyordunda tapuları başkasınamı devir ettin seni senilo dalga geçiyorum ben kredi tazminat şu bu ile oldum aml bi de mal varlığıma tedbir talep ediliyo sanki malım var ıhh
Ben iliski istemiyorum. Cunku iliskide merdane altindaki hamur gibi hissediyorum kendimi.bunların hepsini çıkardım arkadaşlıktan biri titrer biri adam bulmuş atlar bana senin gibi akademik başarısı olan lazımaferin hadi bu tboz evde kalmış eksiği çok senin gibi hatunu hemen kaparlardı demek ki seçicisin canımcım
Sen de donlarını ver geçenkileritabi baktın kızcaz fakir dedin altın kalsın bende fakirim bacım sevgimi verim bak en değerlisi
sen gel benim şahidim ol banada lazım şahittitremene koyarlar diyim malın yok madem lo şimdi benim yazdıklarımdan da beni şahit gösterirlerse düşer bayılırım
merdane altında hamur yavrum ilişki de bir allta bir üste oluyorsunBen iliski istemiyorum. Cunku iliskide merdane altindaki hamur gibi hissediyorum kendimi.
kiracıyız biz beya ahh ahh nerde mal mülk cidden fakirim benDemekki var :)) yoksa biliyordunda tapuları başkasınamı devir ettin seni seni
sen gel benim şahidim ol banada lazım şahit
Yahu yarama niyee tuzz basıonuz yaaa şimdi aglıcam bakk benim akademik başarım yoksa da güzel me...lerim var estetik harikasıbunların hepsini çıkardım arkadaşlıktan biri titrer biri adam bulmuş atlar bana senin gibi akademik başarısı olan lazımaferin hadi bu tboz evde kalmış eksiği çok senin gibi hatunu hemen kaparlardı demek ki seçicisin canımcım
la amma ağladın ha içim parçalandıkiracıyız biz beya ahh ahh nerde mal mülk cidden fakirim ben
Valla aynen öyleeNeredeyse nefes alsın yeter diyeceksindurum vahim görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?