Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bdv ye yazdığım şeyler eğlencesine yani bana bakma tboz kısmet bu işler olur gider baştan evlilik düşünerek girme olaya gerçi bu zamanda erkek milletine yüz vermeyede gelmiyor
Ben her türlüsünğ denedim sonuc hala evdeyim :)))

valla bak tuttum seni birde kitap okuyorsan ceptesin benim için aile de başlar bazı şeyler çok doğru gördüğünü uygular insan
Sen beni karamursel sepeti mi sandin :)
Toplumsal cinsiyet calismalari alaninda tez planim var.
Henuz yayinladi mi bilemiyorum ama, "reklam ve urun pazarlamada kadinin yeri" adli yazim var. Google akademide cikar belki

Kedinin ciğere baktığı gibi bakma dışardan ziyaretçi sıkı takipçimsin biliyorum gel buyur içeri

Henuz yayinladi mi bilemiyorum ama, "reklam ve urun pazarlamada kadinin yeri" adli yazim var. Google akademide cikar belki
ohohoo biz yıllardır biliyoruz bunu kadının yerini aAhaha dimi jelesec

bunların hepsini çıkardım arkadaşlıktan biri titrer biri adam bulmuş atlar bana senin gibi akademik başarısı olan lazım aferin hadi bu tboz evde kalmış eksiği çok senin gibi hatunu hemen kaparlardı demek ki seçicisin canımcım

Bedenen yaşım tutuyoda ruhum çok genç

vallahi fakirim tüm mal varlığıma tedbir konmuş boğazdaki yalıyı satayım dedim satamadım

ahhahahha manyakk bak söz uçar yazı kalır sana sonra getirir kapak yaparlar yazdıkların bi öyle bi öyle olmasın !!!! ne yalısı lo daha 3 gün önce yazmadın mı büskivit alamıyom bebe ağlıyor diye

B
ohohoo biz yıllardır biliyorum bunu kadının yerini alaha dimi jelesec
Ben ing yazdim, turkce cevirisi boyle.
Burda da yazacagim zaten, toplumsal cinsiyetci iki yuzluluk basliklarini. Fakat nerde yazayim bilemiyorum.
Bir de kadinlarin tepkisinden korkuyorum, bu yuzden iyice ne tur tepki alacagimi tartip yazmaliym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…