bdv ye yazdığım şeyler eğlencesine yani bana bakma tboz kısmet bu işler olur gider baştan evlilik düşünerek girme olaya gerçi bu zamanda erkek milletine yüz vermeyede gelmiyor
İnşalllahhh Aminnnnkız ben sana diyim için temizse iyi insansan vicdan varsa ihtiyacı olanlara yardımın varsa allah bi şekilde sana beyaz atlı prensini gönderir bekle bak
Tam altın istiommm yaaatoplaşıp alsak çeyreği biz yani herkese tek çeyrek ağır olur bacım
Valla aynen dediğin gibi ve hep bu benim başıma geliyo
bak soocti ablan tecrübeli biliyor sana done veriyor tbozeimmm
ay sanki hayatıma erkek girmiş gözümü eşimle açmışımbak soocti ablan tecrübeli biliyor sana done veriyor tbozeimmm
ahhahahha sizi toplayayım kaderdaş olarak bu grupla ağlayın biraz bahtınıza
Ben her türlüsünğ denedim sonuc hala evdeyim :)))bdv ye yazdığım şeyler eğlencesine yani bana bakma tboz kısmet bu işler olur gider baştan evlilik düşünerek girme olaya gerçi bu zamanda erkek milletine yüz vermeyede gelmiyor
ay sanki hayatıma erkek girmiş gözümü eşimle açmışımkapanacakta yarı açık kalsada olur aslında
sağdan soldan duyduklarımla konuşuyorum işte
allah cezanı vermeye
Gelin ayakkabisi alti listesi gibi oldu
Yahu bahsediyorlar, surda su efekt iyi cikar, burda bu sozu yazsam millet takdir vs.
Biliyorum jenerasyonumu kitap okumuyorlar.
Ariyor bir arkadas ne yapiyorsun gel surda oturalim diye, evdeyim dinleniyorum kitap okuyorum. Kitap ne alaka ya inst... bile kullanmiyorsun diye cevaplar.
Annem ve babam kitaplar uzerinde tartisarak yakinlasmislar.
Tabi pastanede. Hala ailemiz icin pastanede dondurma yemek, ya da pastane dondurmasi yemek cok ozel ve guzeldir :)
Sen beni karamursel sepeti mi sandin :)valla bak tuttum seni birde kitap okuyorsan ceptesin benim içinaile de başlar bazı şeyler çok doğru gördüğünü uygular insan
vallahi fakirim tüm mal varlığıma tedbir konmuş boğazdaki yalıyı satayım dedim satamadımtabi baktın kızcaz fakir dedin altın kalsın bende fakirim bacım sevgimi verim bak en değerlisi
ohohoo biz yıllardır biliyoruz bunu kadının yerini aAhaha dimi jelesecSen beni karamursel sepeti mi sandin :)
Toplumsal cinsiyet calismalari alaninda tez planim var.
Henuz yayinladi mi bilemiyorum ama, "reklam ve urun pazarlamada kadinin yeri" adli yazim var. Google akademide cikar belki
Sen beni karamursel sepeti mi sandin :)
Toplumsal cinsiyet calismalari alaninda tez planim var.
Henuz yayinladi mi bilemiyorum ama, "reklam ve urun pazarlamada kadinin yeri" adli yazim var. Google akademide cikar belki
Bedenen yaşım tutuyoda ruhum çok gençYok ya gördüğüm kadarıyla begendi gibi ama gıcık işte boyum yetişio ona test ettimdaha çözemediğim şeyleri var anne nasihatı almam lazım anam yaşındakilerden ve anama benzeyenlerden kızım sana söylüorm gelinim sende anla ( zuzu53 )
İnsan sevdiklerine gıcık oluyo bence
vallahi fakirim tüm mal varlığıma tedbir konmuş boğazdaki yalıyı satayım dedim satamadım
Ben ing yazdim, turkce cevirisi boyle.ohohoo biz yıllardır biliyorum bunu kadının yerini alaha dimi jelesec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?