Ben seni anam diye bagrıma bastım hala bi şansım olmalı beni bi everin yasen beni önceden abla diye bağrına bassaydın çoktan evermiştim seni
ah ahhh kızım akıllı olun kaçan balık büyük olur hesabı yahu ilgisiz davran yahu
Bende bilerek bekledim bu yaşa kadar 10 sene sonra değiştirmeye gerek kalmaz bi 10 sene daha idare ederim sonra artık yaşlılığa adım atınca geçer gider öyle ama bi bulaydım 50 yılda idare edecektim yaaaaa
Ben seni anam diye bagrıma bastım hala bi şansım olmalı beni bi everin ya
Zenginse azcıkta yakışıklıysa no problem e bi estetik hayatımız var bana yetmelianası gurbaniiişimdi elimde eşinden ayrılmış 52 yeni girmiş bir bey amca var düğün biri isten mii bak zengin ha
Valla ikiside mantıklı geliyo bana bilemedimki şimdibak işte ayrımını yap bir arkadaş varFAZLANAZLI gibi eskiyi getir yeni yi al diyen birde 28 yıl aynı eşle yaşayan hahhahaha arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Amaaan bekarlik sultanlik. Baksana millet 10 sene, 20 sene evvel evlenmis. O zamanki iliskilerle simdikileri kiyaslayamayiz bile.Bende bilerek bekledim bu yaşa kadar 10 sene sonra değiştirmeye gerek kalmaz bi 10 sene daha idare ederim sonra artık yaşlılığa adım atınca geçer gider öyle ama bi bulaydım 50 yılda idare edecektim yaaaaa
Zenginse azcıkta yakışıklıysa no problem e bi estetik hayatımız var bana yetmeliyani biraz yakışıklı olmalı ben de biraz güzelim sanki dimi
Valla ikiside mantıklı geliyo bana bilemedimki şimdi
Amaaan bekarlik sultanlik. Baksana millet 10 sene, 20 sene evvel evlenmis. O zamanki iliskilerle simdikileri kiyaslayamayiz bile.
Toplumdaki her bireyin artik cift kisiligi var; sosyal medya ve gercek hayat.
Bunlar varken cok zor tek karakterlisini bulmak :)
Ayvayı yedik o zaman eskiden evlenmek varmışAmaaan bekarlik sultanlik. Baksana millet 10 sene, 20 sene evvel evlenmis. O zamanki iliskilerle simdikileri kiyaslayamayiz bile.
Toplumdaki her bireyin artik cift kisiligi var; sosyal medya ve gercek hayat.
Bunlar varken cok zor tek karakterlisini bulmak :)
Yine evde beklemeye devam yani bekleyelim bakalım :))hepsi birden olmaz yavru tipi çok yok bildiğin Recep ivedik
sen bebek gibisin az da boyun olaydı yaşında 18 olaydı benim oğlana alırdım ama estetiksiz istiyom ben gelini
Gelin ayakkabisi alti listesi gibi oldubak işte ayrımını yap bir arkadaş varFAZLANAZLI gibi eskiyi getir yeni yi al diyen birde 28 yıl aynı eşle yaşayan hahhahaha arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
Yahu bahsediyorlar, surda su efekt iyi cikar, burda bu sozu yazsam millet takdir vs.bak süper bir yazı çok doğru yazmışsın aferin benden kocaman
şimdiki zamanla eski zaman bir değil şimdi pastane kültürü yok be direk otele diyorlarbiz pastanelerde buluşur yüzümüz al al olan nesildik
Yedim işte şekil a ben el başta bekliom vah ah ederekarafta gibi oldun arada kalma anam net olll öyle arada bir öyle bir böyle dersen noku yersin
Ayvayı yedik o zaman eskiden evlenmek varmış
Gelin ayakkabisi alti listesi gibi oldu
Yahu bahsediyorlar, surda su efekt iyi cikar, burda bu sozu yazsam millet takdir vs.
Biliyorum jenerasyonumu kitap okumuyorlar.
Ariyor bir arkadas ne yapiyorsun gel surda oturalim diye, evdeyim dinleniyorum kitap okuyorum. Kitap ne alaka ya inst... bile kullanmiyorsun diye cevaplar.
Annem ve babam kitaplar uzerinde tartisarak yakinlasmislar.
Tabi pastanede. Hala ailemiz icin pastanede dondurma yemek, ya da pastane dondurmasi yemek cok ozel ve guzeldir :)
Yedim işte şekil a ben el başta bekliom vah ah ederek
Neyse kızlar bugün buradaki tavsiyeleri alıp denemelere devam edeceğim buldugum da bugün burda bana tavsiyeleri olan arkadaşları da düğünüme bekliorm yalnız minimum cumhuriyetle gelinşimdi ben çekiliorm şu kısmetse olur başlayacak ona bakayım örnek alayım ordan da
gülmekten gözümden yaş geldi be gitti botks dolgu valla gidim de dr ye ekşiyim az sıkmışsınız ilacı tutmadı diye revizyon isteyeyim
valla bak bende bu zamanda olsam evde kalırdım var bekar arkadaşlarım emek yok direk yemek diyor er.. diyorlar ha genelleme yapmayayım benim oğullarım öyle değil[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?