- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Genc annelerin ortak derdi :) cocogum neden beni dinlemiyor?
Ee cok normal, cocuk etrafina bakiyor her arkadasinin annesinin belli bir olgunlukta, sonra annesine bakiyor aaa bu bize benziyor :))
Ay benim de mutlu olduguma bakmayin, tesiri gecince gorusmenin saydiririm onlara :))
Erkekle ugrasilmaz ya. Biriyle 3 sene ugrastim yoruldum, biktim biraktim.
Hovarda gibi saturday nights fever'im var
Ay halimden bi kez daha utandım9 yaş var arada beni kandırdı evlendik yoksa evlenmezdim ahaha yaşım 28 benim 87 liyim küçüğüm ben senden
Yaa ben ugraştım hep çabaladım ama yine kaldım evde
börülce senin çocukluğuna gitmek lazımMalesef benim hayatıma girenler değiştiriyor önce mutluluk sonra mutsuzluk getiriyolar onlara da gıcık oluyom işte kimseye gıcık olmuyorm demiştim ya yok yalan yazmışım o erkeklere gıcık oluyorm işte
Uzun zamandir gorusemedigim biriyle gorustum.
Bende uzun zamandır görüşmedğim biriyle görüştüm cok mutluydum ayaklarımda hiç yer de değildi şimdi çakıldım sanki(
erkek milleti işte klasik topluca gıcıklar
kısmet kısmet bu işler auran kapalıdır onu açmak lazımAy halimden bi kez daha utandım
eşim çocuk istiyor ben yapmıyorum ilk çocuk için yapmadığı kalmamıştı yapınca da anne olan sensin diyip işin içinden çıktı tabi bide evlenme öncesi evlilik evlilik başka bir şey demiyordu ne evlilik meraklısı adammış
kısmet kısmet bu işler auran kapalıdır onu açmak lazım
Yok ya gördüğüm kadarıyla begendi gibi ama gıcık işte boyum yetişio ona test ettimbörülce senin çocukluğuna gitmek lazımerkeklere gıcık bana gıcık herkese gıcık la hayat geçmez böyle
süper iyi o zaman sevindim adına
ne o seni mi beğenmedi boyun kısa diye attı yere
Titredim de olmadı yine de galiba tam kararında olmadı sanırımben iyi açarım bakkk tarif veriyorum TİTREEEEEEEEEEEEEEE
He yaaa pek sevinemiom bu duruma artık diyorum ki evlensem birini bulsamda haftanın 4 günü beraber 3 günü ayrı takılsak o zaman süper evlilik olurdu
Sana pilot bulalimHe yaaa pek sevinemiom bu duruma artık diyorum ki evlensem birini bulsamda haftanın 4 günü beraber 3 günü ayrı takılsak o zaman süper evlilik olurdu
Titredim de olmadı yine de galiba tam kararında olmadı sanırım
He yaaa pek sevinemiom bu duruma artık diyorum ki evlensem birini bulsamda haftanın 4 günü beraber 3 günü ayrı takılsak o zaman süper evlilik olurdu
O da tehlikeli olur ama ya her gittiği ülkede birini bulur falan yok onuda istemiorm evet diğer teklifleri alayım kızlarSana pilot bulalimevde en az zamani o gecirir
ebru seti aldım ebru yapıyor sanatçı olacak benim kızım püskeviti napsınsenin neyine 2 çocuk diğerine buskivit alamıyon
Maşallah diyelim size o zaman tmm sabah uyansında her akşam çekemem yalnız yaa arada sessizlik lazım :)))ben kıskancım öyle istemezdim her sabah benle uyansın güne isterim şükür 28 seneyi aynı eşle devirdim her sabah benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?