Bende bir kere yaptırdım yüze daha doğrusu elmacık kemiklere bir kez yapıldı. Çeneye iki kez. Dudaklara çok kezvalla ben ilk yaptırdım bakalım gerçi şimdiden beğendim 2 3 güne belli olur dedi dr ama ; kendi yağın olsa daha iyi dedi ama ben öteledim işlemleri o yüzden iki tüp bişey açtı botoxs ve dolgu için idare eder 5,6 ay buda iyi gerçi çok para geçici için ameliyatlarda bunları beleş yapıyordu
Bende bir kere yaptırdım yüze daha doğrusu elmacık kemiklere bir kez yapıldı. Çeneye iki kez. Dudaklara çok kez
Bugün biraz şişmiştir eminim :)) Nasip olurda yaptırırsan yag dolgusunu aradaki farkı anlayacaksın
arzum77 hoşbulduk:) çok şükür herşey yolunda. Birazdan eklerim. Yüzüm eskimesin diye sanatçı kaprisi yapacaktım:) sırada memişler var çok heycanlıyım
ahahhaha böyle biriyle aynı odada yatıp kalkmaknasıl iyi biiriyim ben yaaa
Jelesec ay koptum. İnan böyleydi:) yeni resim ekledim
Yarın gidelim istersen can can
allah biliyor dedim yani bi insanın yüzü nasıl olabilirdi de kendini bunu yaptırabilir acaba yüz nakli gibi bişey sanıyordum ahahaha demekki çok ihtiyacı vardı bu halini bile beğendiğine göre dedim duymasın uygulamasen üzüldün ben o yüzle 1 hafta aynı odada tatil yaptım düşün ruh halimi
Yarın gidelim istersen can can
allah biliyor dedim yani bi insanın yüzü nasıl olabilirdi de kendini bunu yaptırabilir acaba yüz nakli gibi bişey sanıyordum ahahaha demekki çok ihtiyacı vardı bu halini bile beğendiğine göre dedim duymasın uygulama
Evet sertlik yapabiliyor bu dolgular. Masajla dağıtıyorlar. Benim ilk dudak dolgum hyalüronik asitti. Bazı yerlerde top top oldu masajla uğraştım dağıtmaya çalışmıştım . Ama yag dolgusunda öyle olmuyor işte . Dagılıyor evet korkmasabahın 8,35 milleti ayağa kaldırdım dr yi aradım açmadı ameliyatta muhtemelen burun kenarımın bir tarafında sertlik yok ama diğer tarafda var dedim la ne oluyor korktum ama olan arkadaşla konuştum dağılıyormuş o :))) o taraf daha çökükdü ilaç fazla yapıldı demekki
valla bu işlemlerden sonucu hemen görmen muhteşem artık bende de cepte bunlar
Süslümde gelsin yarın onada taktıralım baby
Albüm ayarlarına bak Can'ım,fotoların görünmüyorJelesec ay koptum. İnan böyleydi:) yeni resim ekledim
Pişt madalyalı bayan profilinize tebrik mesajı bıraktım dünya alem beğenmiş bir sen beğenmemişsinallah biliyor dedim yani bi insanın yüzü nasıl olabilirdi de kendini bunu yaptırabilir acaba yüz nakli gibi bişey sanıyordum ahahaha demekki çok ihtiyacı vardı bu halini bile beğendiğine göre dedim duymasın uygulama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?