• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Evet sertlik yapabiliyor bu dolgular. Masajla dağıtıyorlar. Benim ilk dudak dolgum hyalüronik asitti. Bazı yerlerde top top oldu masajla uğraştım dağıtmaya çalışmıştım . Ama yag dolgusunda öyle olmuyor işte . Dagılıyor evet korkma :KK66: Ama Zaman alabilir.

aman iyi bari bi kaç arakadaş telde rahatlattı dr de şimdi yazmış korkmayın dağılır diye; çok dışardan belli değil elime gelen bir yer mercimek kadar işte ilk deneyimim bunlar panic olmam ondan:))) sağol aydınlattığın için:KK19:

image.jpg
image.jpg uygulama uygulama

aman iyi bari bi kaç arakadaş telde rahatlattı dr de şimdi yazmış korkmayın dağılır diye; çok dışardan belli değil elime gelen bir yer mercimek kadar işte ilk deneyimim bunlar panic olmam ondan:))) sağol aydınlattığın için:KK19:
Hatunum bana diyodun sonra başımıN etini yeme diye,sen şimdiden başlamışsın birilerinin etini yemeye:KK70:seni o zaman endodan sonra düşünemiyorum:-)dur no panik:))

Back