- 17 Aralık 2012
- 345
- 449
- 158
arzum77 ay resim görünmüyor mu? Takip ettiklerim förüntülesin dedim. Nasıl yapsam ki.Albüm ayarlarına bak Can'ım,fotoların görünmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arzum77 ay resim görünmüyor mu? Takip ettiklerim förüntülesin dedim. Nasıl yapsam ki.Albüm ayarlarına bak Can'ım,fotoların görünmüyor
Evet sertlik yapabiliyor bu dolgular. Masajla dağıtıyorlar. Benim ilk dudak dolgum hyalüronik asitti. Bazı yerlerde top top oldu masajla uğraştım dağıtmaya çalışmıştım . Ama yag dolgusunda öyle olmuyor işte . Dagılıyor evet korkma Ama Zaman alabilir.
arzum77 ay resim görünmüyor mu? Takip ettiklerim förüntülesin dedim. Nasıl yapsam ki.
Süslümde gelsin yarın onada taktıralım baby
Değiştimi program haber verin paçozunuzakoşturmaca bacım o kuaföre gidip sonra hastaneye geçecek
Alttaki detayları kontrol edermisinzuzu53 baktım ama hey yarabbim neden olmaz
zuzu53 baktım ama hey yarabbim neden olmaz
ay canım vallahi görmedim bildirim kısmına bi kere gelince sonra sönüyo fark etmemişimdirPişt madalyalı bayan profilinize tebrik mesajı bıraktım dünya alem beğenmiş bir sen beğenmemişsin
bi haftalık halini yüklemişti o zaman galiba öyle bişeydi çok gülme ömrü az olurayyy gitti botoxs dolgum 1.500 liram gül gül öldüm ay çok yaşa
Küstüm bir kere bana bir Botoks ısmarlarsan olur yemeksepetinden yemekte olabiliray canım vallahi görmedim bildirim kısmına bi kere gelince sonra sönüyo fark etmemişimdir
bi haftalık halini yüklemişti o zaman galiba öyle bişeydi çok gülme ömrü az olur
Küstüm bir kere bana bir Botoks ısmarlarsan olur yemeksepetinden yemekte olabilir
Mimik kullanma bir müddet sonra ekşirsin al yanak'a azmı dolgu yaptı diyeayyy yok güldürmeyin anam bari parama değsin
Hatunum bana diyodun sonra başımıN etini yeme diye,sen şimdiden başlamışsın birilerinin etini yemeyeseni o zaman endodan sonra düşünemiyorumdur no panik:))aman iyi bari bi kaç arakadaş telde rahatlattı dr de şimdi yazmış korkmayın dağılır diye; çok dışardan belli değil elime gelen bir yer mercimek kadar işte ilk deneyimim bunlar panic olmam ondan:))) sağol aydınlattığın için
Inanmayın zorla yedirdi valla hatta kendi hakkını yedi benide dürttü yesene yoksa elden gidecekler diyeseni doyurmak ta sorun anam ben gibi soğuk bölümü sıcak bölümü tatlı bölümü ne varsa talan ediyon
Mimik kullanma bir müddet sonra ekşirsin al yanak'a azmı dolgu yaptı diye
hep dedim pis yerimInanmayın zorla yedirdi valla hatta kendi hakkını yedi benide dürttü yesene yoksa elden gidecekler diye