Bir şey degil uygulama. Evet araştır once vardır mutlaka .beratti teşekkürler. Ulaştım. Eczanede var mıdır araştırayım bakalım. Ercan beye de sorayım:)
Aynı sorunu bende yaşıyorumYa bana bildirimler gelmiyor.tesadüf görüyorum.neden acaba
Ayyy o kadarmı kötüydü yaa..korkutmayın beni..ne kadar sürdü peki haykoluk durumu
Anlaşıldı canım ben daha seni çok rahatsız edicem..ama sormadanda geçemicem.peki endodan hemen sonra niye botoxa ihtiyaç duyuldu acaba.sardunyam16 aslında garip bişey oldu. İlk 5 gün iyileşme öyle hızlı oldu ki. Nasıl mutluydum. Kontrole gittim orda doktorum botox yaptı. Ay nolduysa orda oldu. Kök hücrede yapılmıştı ameliyatta. Şişlikler indikçe bir göz küçüldü bir göz açıldı. Zaman diyor ya tüm olanlar gerçekten zaman. Ama doktoruma hep inandım hep güvendim. Kontrole gittiğimde hayko geldi diye içeri girerdim. 6 ay filan sürdü. 8 ayda tamamen geçti.
Endo ameliyatı zor sabır gerektıren zahmetli bir süreç anladığım kadarıyla , bir de o anki ruh haliyle insan ya düzelmezse diye baya endişeleniyor sanırım .sonuc cok başarılıymış herhalde uygulama gecmiş olsun ve gule gule kullan . İlerde yaptırırsam tecrübelerinden faydalanırım :) meme ameliyatında umarım başarılı geçer :)sardunyam16 aslında garip bişey oldu. İlk 5 gün iyileşme öyle hızlı oldu ki. Nasıl mutluydum. Kontrole gittim orda doktorum botox yaptı. Ay nolduysa orda oldu. Kök hücrede yapılmıştı ameliyatta. Şişlikler indikçe bir göz küçüldü bir göz açıldı. Zaman diyor ya tüm olanlar gerçekten zaman. Ama doktoruma hep inandım hep güvendim. Kontrole gittiğimde hayko geldi diye içeri girerdim. 6 ay filan sürdü. 8 ayda tamamen geçti.
Anlaşıldı canım ben daha seni çok rahatsız edicem..ama sormadanda geçemicem.peki endodan hemen sonra niye botoxa ihtiyaç duyuldu acaba.
Ben en iyisi sorularımı sana not alapta sorayım :))
sardunyam16 hah hah haaaa lütfen çekinme sor tabi. Kasların hareket etmemesi lazım dedi o yüzden botox yaptı. Endo yüzü topluyor ancak yüzde çökme varsa kök hücre şart.
Bi ara foto atarım sana onun üzerine yorum yaparsın canım.sardunyam16 hah hah haaaa lütfen çekinme sor tabi. Kasların hareket etmemesi lazım dedi o yüzden botox yaptı. Endo yüzü topluyor ancak yüzde çökme varsa kök hücre şart.
Bi ara foto atarım sana onun üzerine yorum yaparsın canım.
Endo ameliyatı zor sabır gerektıren zahmetli bir süreç anladığım kadarıyla , bir de o anki ruh haliyle insan ya düzelmezse diye baya endişeleniyor sanırım .sonuc cok başarılıymış herhalde uygulama gecmiş olsun ve gule gule kullan . İlerde yaptırırsam tecrübelerinden faydalanırım :) meme ameliyatında umarım başarılı geçer :)
Ben seni izliyo muydum izlemiyo muydum hatırlamıyorum bile valla ama izlemeden cıkarmadım kimseyi son zamanlarda şimdi aldım yine izlemeye
Yok kendi yagımdan olmadı normal dolgu 2 dk da yapıolar zatentboz dudak dolgusu kendi yağından mı konuldu?
FAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.
vallahi süper olmuş çarşaf gibi genç kız gibi ne denir başka bilmiyorum o ilk hallerini görünce üzülmüştüm açıkcası
Jelesec ömrümü yedin. Doktorum sağolsun. Tatliş doktorum benim. Hem ruhuma iyi geldi hem yüzüme. Şimdi sıra cicişlerde
beratti teşekkürler. Ulaştım. Eczanede var mıdır araştırayım bakalım. Ercan beye de sorayım:)
FAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.
Hahahaha gözümde canlandırdımyetmedi Google da aratıp baktım hayko ya bir kere daha uygulama bırde üstüne para mı verdi yok ben severim beğenirim hayko yu :) neyse sonuca bakalım sonuç muhteşem olmuş sevindim uygulama nın adına :)
Insan o anki ruh haliyle ciddi karamsarlıklar yaşıyor dimi neyseki sonuç gerçekten etkileyici meme ameliyatınızında başarılı geçmesini temenni ederim. Sevgiler güzel yüzlü bayan
Ayyy o kadarmı kötüydü yaa..korkutmayın beni..ne kadar sürdü peki haykoluk durumu
Anlaşıldı canım ben daha seni çok rahatsız edicem..ama sormadanda geçemicem.peki endodan hemen sonra niye botoxa ihtiyaç duyuldu acaba.
Ben en iyisi sorularımı sana not alapta sorayım :))
Ya bana bildirimler gelmiyor.tesadüf görüyorum.neden acaba
Aynı sorunu bende yaşıyorum
anam almış demek seni izlemek istemiyorbide atar yapıyor lo bizleri de millet çıkarıyor atar yapıyormuyuz kendi bilir diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?