Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ayyy o kadarmı kötüydü yaa..korkutmayın beni..ne kadar sürdü peki haykoluk durumu
sardunyam16 aslında garip bişey oldu. İlk 5 gün iyileşme öyle hızlı oldu ki. Nasıl mutluydum. Kontrole gittim orda doktorum botox yaptı. Ay nolduysa orda oldu. Kök hücrede yapılmıştı ameliyatta. Şişlikler indikçe bir göz küçüldü bir göz açıldı. Zaman diyor ya tüm olanlar gerçekten zaman. Ama doktoruma hep inandım hep güvendim. Kontrole gittiğimde hayko geldi diye içeri girerdim. 6 ay filan sürdü. 8 ayda tamamen geçti.

Anlaşıldı canım ben daha seni çok rahatsız edicem..ama sormadanda geçemicem.peki endodan hemen sonra niye botoxa ihtiyaç duyuldu acaba.

Ben en iyisi sorularımı sana not alapta sorayım :))

Endo ameliyatı zor sabır gerektıren zahmetli bir süreç anladığım kadarıyla , bir de o anki ruh haliyle insan ya düzelmezse diye baya endişeleniyor sanırım .sonuc cok başarılıymış herhalde uygulama gecmiş olsun ve gule gule kullan . İlerde yaptırırsam tecrübelerinden faydalanırım :) meme ameliyatında umarım başarılı geçer :)

Anlaşıldı canım ben daha seni çok rahatsız edicem..ama sormadanda geçemicem.peki endodan hemen sonra niye botoxa ihtiyaç duyuldu acaba.

sardunyam16 hah hah haaaa lütfen çekinme sor tabi. Kasların hareket etmemesi lazım dedi o yüzden botox yaptı. Endo yüzü topluyor ancak yüzde çökme varsa kök hücre şart.

sardunyam16 hah hah haaaa lütfen çekinme sor tabi. Kasların hareket etmemesi lazım dedi o yüzden botox yaptı. Endo yüzü topluyor ancak yüzde çökme varsa kök hücre şart.
Bi ara foto atarım sana onun üzerine yorum yaparsın canım.

Bi ara foto atarım sana onun üzerine yorum yaparsın canım.
sardunyam16 elbette memnuniyetle. Bir kere nasıl bir sonuç istediğimizi kesinleştirmemiz lazım. Cilt yapısı, yaş çok önemli. Benim kemikli ve çökmüş yüzüm vardı. Gençliğimde ise tombuldu yüzüm. Endo kesin memnuniyet değil inan. Detaylı araştırıp doktoruna da ne istediğini söylemen lazım. Çizgiler sıfırlanmıyor tabi. Doktor teknikleri de çok önemli. Endo ile birlikte gözkapağı ve kök hücre de yapıldı. Kök hücre haftaya yine olucak inşallah. O zaman tam oturacak biliyorum. Görüşürüz de. Elimden ne gelirse burdayım. Doktoruna inandıysan kulağını tıkayacaksın. Hadi ol sende:) gözlerin büyüsün. Gülüşün güzelleşsin:) ay çeneme vurdu:) kocaman da göğsüm olursa değmeyin keyfime:)

beratti kesinlikle sabır gerektiren iyileşme süreci var.

vallahi süper olmuş çarşaf gibi genç kız gibi ne denir başka bilmiyorum o ilk hallerini görünce üzülmüştüm açıkcası

Jelesec ömrümü yedin. Doktorum sağolsun. Tatliş doktorum benim. Hem ruhuma iyi geldi hem yüzüme. Şimdi sıra cicişlerde

ahahhah hakket çok laf ettim be otobüste giderken suratına gözüne bastırışım geldi aklıma bura niye lo böyle diye yalnız o tatliş doktorunu dün tepecektim seni gördü hoş geldin beni gördü yan odaya geçti ilaç aldı tamam hastası vardı da ha bide şu detay vardı pis kısakancım odaya gierken seni yanaktan öptü benle sadece tokalaştı

beratti teşekkürler. Ulaştım. Eczanede var mıdır araştırayım bakalım. Ercan beye de sorayım:)

aaaa süper ulaştın mı anam bende istiyom vuruurm senii

ahahhahah bir kaşı gözü farklı hatundun

ahahhahha bero koptum arama motoruna yazdın haaaay sabah sabah sesle güldüm hahahha he valla üstüne para verdi

Insan o anki ruh haliyle ciddi karamsarlıklar yaşıyor dimi neyseki sonuç gerçekten etkileyici meme ameliyatınızında başarılı geçmesini temenni ederim. Sevgiler güzel yüzlü bayan

he sende yaptır gaza gel sonuçtan sen bir dokundur o yüze öldürüürm seni gördüğüm en güzel yüzlerdensin hele haykodan sonra bana nasıl iyi geldin

Ayyy o kadarmı kötüydü yaa..korkutmayın beni..ne kadar sürdü peki haykoluk durumu

he bil anam öyle gel ol sonra başımızın etini yeme bak neyse onu yazıyoruz yalan yok hayko ve travesti gibi dolaşacan

para al uygulama danışmanlık ücreti ayyy bu sardunya hep araştırmacı dr olur yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…