• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aaaa çok sevdiğim işlemler bunlar :)) Uzun süredir yaptırmıyorum valla Can'ım çekti :KK66:
Yag dolgusu çok iyi geliyor aklında olsun :KK66:

valla ben ilk yaptırdım bakalım gerçi şimdiden beğendim 2 3 güne belli olur dedi dr ama ; kendi yağın olsa daha iyi dedi ama ben öteledim işlemleri o yüzden iki tüp bişey açtı botoxs ve dolgu için idare eder 5,6 ay buda iyi gerçi çok para geçici için ameliyatlarda bunları beleş yapıyordu :KK53:

kız berom bu uygulama uygulama tam hayko gibiydi kaç ay kız öyle gezdi attım sana evet şimdi muhteşem oldu
Hahahaha gözümde canlandırdım :KK57:yetmedi Google da aratıp baktım hayko ya bir kere daha :KK70:uygulama bırde üstüne para mı verdi :KK70:yok ben severim beğenirim hayko yu :) neyse sonuca bakalım :KK53:sonuç muhteşem olmuş sevindim uygulama nın adına :)

FAZLANAZLI FAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.
Insan o anki ruh haliyle ciddi karamsarlıklar yaşıyor dimi neyseki sonuç gerçekten etkileyici meme ameliyatınızında başarılı geçmesini temenni ederim. Sevgiler güzel yüzlü bayan

Back