- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
tboz dudak dolgusu kendi yağından mı konuldu?
dudağını yediğim rujla kalınlaştır evet kendi yağı ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tboz dudak dolgusu kendi yağından mı konuldu?
hızlıyım demi canım tamamen spontane oldu uygulama arkadaşım geldi ona takıldım botoxs dolgu yapıldı yüzeJelesec okumaya firsatim yok simdi mesajlari. Veli gorusmelerim var. Ne yaptirdin kendine kasla goz arasinda?
@jelesCollagen hapı , uygulama.Ben şimdi sıvı olarak içiyorum . Jeloya resmini attim nasıl bisey bakarsın :)
Jelesec 11 martta benimsin. Aman tatil felan programı yaoma. Benim de dudağım kalınlaşcak işşşallahhhdudağını yediğim rujla kalınlaştır evet kendi yağı ile
@jeles
Jelesec 11 martta benimsin. Aman tatil felan programı yaoma. Benim de dudağım kalınlaşcak işşşallahhh
Tamam canım , bakalım ne diyecek doktorun , yazarsın öğrenince .berom atarım ben kankaya valla yazım dr yee okey derse hemen alım
Sonucun cok guzel olmuş bu arada cok beğendim . Kalıcılığı uzunn olur inşallah .
bi saat güldüm hayko lafınaevet ya çok çekti kız benim de dilimden hele 1 hafta tatil yaptık beraber kıza hergün hayko dedim Allahtan şimdi muhteşem olmuşş değdi hayko gezmesine
valla öyleydibi saat güldüm hayko lafına
Aaaa çok sevdiğim işlemler bunlar :)) Uzun süredir yaptırmıyorum valla Can'ım çektihızlıyım demi canım tamamen spontane oldu uygulama arkadaşım geldi ona takıldım botoxs dolgu yapıldı yüze
Bende istiyorum whatssaptan at lütfenCollagen hapı , uygulama.Ben şimdi sıvı olarak içiyorum . Jeloya resmini attim nasıl bisey bakarsın :)
Aaaa çok sevdiğim işlemler bunlar :)) Uzun süredir yaptırmıyorum valla Can'ım çekti
Yag dolgusu çok iyi geliyor aklında olsun
beratti teşekkürler. Ulaştım. Eczanede var mıdır araştırayım bakalım. Ercan beye de sorayım:)Bende istiyorum whatssaptan at lütfen
FAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.valla öyleydi
Hahahaha gözümde canlandırdım yetmedi Google da aratıp baktım hayko ya bir kere daha uygulama bırde üstüne para mı verdi yok ben severim beğenirim hayko yu :) neyse sonuca bakalım sonuç muhteşem olmuş sevindim uygulama nın adına :)kız berom bu uygulama tam hayko gibiydi kaç ay kız öyle gezdi attım sana evet şimdi muhteşem oldu
Geç oldu ama hemen atıyorumBende istiyorum whatssaptan at lütfen
Insan o anki ruh haliyle ciddi karamsarlıklar yaşıyor dimi neyseki sonuç gerçekten etkileyici meme ameliyatınızında başarılı geçmesini temenni ederim. Sevgiler güzel yüzlü bayanFAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.
Ayyy o kadarmı kötüydü yaa..korkutmayın beni..ne kadar sürdü peki haykoluk durumuFAZLANAZLI ay akluma gwliyorda kabustu:) birgün kaderime niye böyle oldu derken klip çarptı gözüme. Hayko. Aman dedim aynıyız ayol. Çok feciydi çok. Ama şimdi şükür tadını çıkarıyorum.