Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Aaaa çok sevdiğim işlemler bunlar :)) Uzun süredir yaptırmıyorum valla Can'ım çekti
Yag dolgusu çok iyi geliyor aklında olsun

valla ben ilk yaptırdım bakalım gerçi şimdiden beğendim 2 3 güne belli olur dedi dr ama ; kendi yağın olsa daha iyi dedi ama ben öteledim işlemleri o yüzden iki tüp bişey açtı botoxs ve dolgu için idare eder 5,6 ay buda iyi gerçi çok para geçici için ameliyatlarda bunları beleş yapıyordu

kız berom bu uygulama tam hayko gibiydi kaç ay kız öyle gezdi attım sana evet şimdi muhteşem oldu
Hahahaha gözümde canlandırdım yetmedi Google da aratıp baktım hayko ya bir kere daha uygulama bırde üstüne para mı verdi yok ben severim beğenirim hayko yu :) neyse sonuca bakalım sonuç muhteşem olmuş sevindim uygulama nın adına :)

Insan o anki ruh haliyle ciddi karamsarlıklar yaşıyor dimi neyseki sonuç gerçekten etkileyici meme ameliyatınızında başarılı geçmesini temenni ederim. Sevgiler güzel yüzlü bayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…