• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

O süreçte sadece kendimi göbeksizliğe endekslemiştim oysaki lt lt yağ Çekildi :)) ziyan oldu valla donörüm ol talibim :KK70: şimdide dudak dudak diye tepinip duruyorum keşke kullanabilseydik neyse kısmet değilmiş önce geçici işlemlerle başlamak gerekiyormuş galiba doktorcuğum öyle söylemişti
bende yağ olsa göbeği düzelttiririm :D insan bilemiyo gerçekten aman iyi yüzün gözün hadi jelo neyse de o yaptırsın :D

Tboz dudak dolgusu yaptırmışsın galiba gecmiş olsun cnm eminim guzel olmustur , bi ara onuda atıverin :KK53:onuda merak ettim:KK48:

karnınızı gerdirirken yağınızı dondurucuya attırsaydınız ya Jelesec Jelesec le bak emru bacağına yağ yaptırıyor

canım ben ameliyatları öteledim yani bana çıkardığı bütçe şimdi harcamalar var aşar tatilleri aldım karttı doldurdum:)))

zaten yüze endo dedi yani o yüzden geçici de olsa bu işlem beni mutlu eder çüünki çok çökmüştü dudak kenarlarım oyuntu resmen :KK14:

kızlar operasyon geçirdim anam çay çorba refakatçim yok gelin bakın :KK70:

dr endo dedi yine demek yaşlandım endoluk yüz var :KK59:

canım ben ameliyatları öteledim yani bana çıkardığı bütçe şimdi harcamalar var aşar tatilleri aldım karttı doldurdum:)))

zaten yüze endo dedi yani o yüzden geçici de olsa bu işlem beni mutlu eder çüünki çok çökmüştü dudak kenarlarım oyuntu resmen :KK14:
olmuş olmuş güzel olmuş endo mendo boşver yaptır Botox u dolgu yu gitsin

Back