- 25 Eylül 2009
- 2.133
- 2.297
- 333
Oyyyyy sabırsızlıkla bekliyorum tboz dudaklarında Uçuk çıkarsa benden bilme sakınKaçtım ben kızlar mucuk herkese atarım zuzu tbozin dudaklarını çok güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyyyy sabırsızlıkla bekliyorum tboz dudaklarında Uçuk çıkarsa benden bilme sakınKaçtım ben kızlar mucuk herkese atarım zuzu tbozin dudaklarını çok güzel olmuş
bende yağ olsa göbeği düzelttiririm insan bilemiyo gerçekten aman iyi yüzün gözün hadi jelo neyse de o yaptırsınO süreçte sadece kendimi göbeksizliğe endekslemiştim oysaki lt lt yağ Çekildi :)) ziyan oldu valla donörüm ol talibim şimdide dudak dudak diye tepinip duruyorum keşke kullanabilseydik neyse kısmet değilmiş önce geçici işlemlerle başlamak gerekiyormuş galiba doktorcuğum öyle söylemişti
Banada at ondan ne aldınız merak içindeyimanam sana atmadım mı kız dur atım hemen herkese attık yemeğe kadar görgüsüz gacılarız
Hiç merak etme ben gördüm görmeye değer şeyler değil ben begenmedimBanada at ondan ne aldınız merak içindeyim
Diyosun ayy şimdi daha cok merak ettimHiç merak etme ben gördüm görmeye değer şeyler değil ben begenmedim
Valla bi sene içinde benim kadar yaptıran yoktur tutmayan dudak dolgusu benim kiTboz dudak dolgusu yaptırmışsın galiba gecmiş olsun cnm eminim guzel olmustur , bi ara onuda atıverin onuda merak ettim
İlk yaptırdın sanıyordum , demek tutmayanıda varmış :)) sen inatla yaptırmaya devam et cnm tutar tutarValla bi sene içinde benim kadar yaptıran yoktur tutmayan dudak dolgusu benim ki
Valla 1,5 senedir hiç pes etmedim dr pes etti ben etmedim son gaz devam inatla foto attımİlk yaptırdın sanıyordum , demek tutmayanıda varmış :)) sen inatla yaptırmaya devam et cnm tutar tutar
Harika olmuş , daha ne tutacak :) cok beğendim tam kıvamında :))Valla 1,5 senedir hiç pes etmedim dr pes etti ben etmedim son gaz devam inatla foto attım
Valla bencede harika ama 2 ay zor kalıyor sonra fısss sönüveriyorHarika olmuş , daha ne tutacak :) cok beğendim tam kıvamında :))
Gerçekten mi , ilk defa duyuyorum yoksa sen yanlış mı kullanıyorsunValla bencede harika ama 2 ay zor kalıyor sonra fısss sönüveriyor
Valla bişi yapmıyorum öyleeGerçekten mi , ilk defa duyuyorum yoksa sen yanlış mı kullanıyorsun
karnınızı gerdirirken yağınızı dondurucuya attırsaydınız ya Jelesec le bak emru bacağına yağ yaptırıyor
Banada at ondan ne aldınız merak içindeyim
Banada at ondan ne aldınız merak içindeyim
olmuş olmuş güzel olmuş endo mendo boşver yaptır Botox u dolgu yu gitsincanım ben ameliyatları öteledim yani bana çıkardığı bütçe şimdi harcamalar var aşar tatilleri aldım karttı doldurdum:)))
zaten yüze endo dedi yani o yüzden geçici de olsa bu işlem beni mutlu eder çüünki çok çökmüştü dudak kenarlarım oyuntu resmen
olmuş olmuş güzel olmuş endo mendo boşver yaptır Botox u dolgu yu gitsin