Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

valla attım sana ve kızlara daha yeni ama fark var laaa 1,500 para amme neyse işe yaradı aslında ameliyatla olsam bunlar beleşe gelirdi neyse kısmet
uygulama nın çok güzel olmuştu gerçekten ama itiraf edeyim ilk hallerini görünce ayy dedim insan kendine bunu yaptırır mı ama sonuç süperrr

uygulama nın çok güzel olmuştu gerçekten ama itiraf edeyim ilk hallerini görünce ayy dedim insan kendine bunu yaptırır mı ama sonuç süperrr

evet ya çok çekti kız benim de dilimden hele 1 hafta tatil yaptık beraber kıza hergün hayko dedim Allahtan şimdi muhteşem olmuşş değdi hayko gezmesine

atarım aşkım valla 2 gün sonra belli olur dedi ama ben şimdiden gördüm farkı @uygula ile gittik valla baskı yaptık indirim için 1500 aldı iksine herkes iyi fiyat dedi ha keş ama verdim
Ayy ne yaptırdınız bide ben bilsem dolgu botox falan mı , hayırlı olsun canım .

Ayy ne yaptırdınız bide ben bilsem dolgu botox falan mı , hayırlı olsun canım .

canım berom ben doktora resim atmıştım yüzümü dedim bu çizgiler can sıkıcı ne yapabiliriz oda endo yani yüz germe dedi bende dedim yok şimdi onu olamam haziran da tatillerim başlıyor bugünde uygulama arkadaş geliyormuş dr ye aradı dedi özledim görüşelim mi hop zıpladım o arada dedim işte botoxs dolgu neyse yapın ikiis de yapıldı dr dedi emeliyatlarda senden alsak yağı daha iyi bekle ben dedim yapın ameliyatın parasını harcadım :)))) seneye kaldı geçici ama olsun iyi oldu valla

Süper :) eminim guzel olmustur , endo icin acele etme , dolguyla falan idare edersin bir sure . Bide su iple yüz geriyorlar ama pek etkili değilmiş herhalde . Bende collagen içiyorum baya etkili gibi , doktoruna sor bakalım onerırse tavsiye ederim .​

aaaa süper bak sorarım bunu cansın sen can endo evet daha var ya o süreç uzun ama buda iyi para 6 ayda bir 1,500 yaşla beraber yanaklar aşağı iniyor bebem senin yüz maşşallah iyi izin verirse kullanırım hemen bu yazdığını

Ben sana resmini atayım , hapı vardı ama içeceğine geçtim daha etkili ve yorumları cok ıyı . Yüzü toparlıyormuş yüz ovalini , ince kırışıkları azaltıyor bazılarını yok ediyor . Sac tellerini kalınlaştırıyor tırnaklarıda , cildi daha parlak taze görünümüne kavuşturuyor .goz altı çukurlarını toparlıyor ve çizgileri tabi .

Ayy Jelesec beni de etiketlermiş balım:) sahalara döndüm şükür. Endo olunca daha da kraliçe olucaksın inan. Gördün zati:) ancak dolgu da anında farketti. Maşallah

beratti hapın ismi nedir? Nöbetçi eczane bulucam gemen

atarım aşkım valla 2 gün sonra belli olur dedi ama ben şimdiden gördüm farkı @uygula ile gittik valla baskı yaptık indirim için 1500 aldı iksine herkes iyi fiyat dedi ha keş ama verdim
@jeles
valla attım sana ve kızlara daha yeni ama fark var laaa 1,500 para amme neyse işe yaradı aslında ameliyatla olsam bunlar beleşe gelirdi neyse kısmet
Jelesec şekerim 2 gün sonranı çok merak ediyorum. Anında fark etmesi inanılmaz. Gözümle görmesem yok derim. Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…