Oyyyyy sabırsızlıkla bekliyorumKaçtım ben kızlar mucuk herkese atarım zuzu tbozin dudaklarını çok güzel olmuş
bende yağ olsa göbeği düzelttiririmO süreçte sadece kendimi göbeksizliğe endekslemiştim oysaki lt lt yağ Çekildi :)) ziyan oldu valla donörüm ol talibimşimdide dudak dudak diye tepinip duruyorum keşke kullanabilseydik neyse kısmet değilmiş önce geçici işlemlerle başlamak gerekiyormuş galiba doktorcuğum öyle söylemişti
Banada at ondananam sana atmadım mı kız dur atım hemenherkese attık yemeğe kadar görgüsüz gacılarız
Hiç merak etme ben gördüm görmeye değer şeyler değil ben begenmedimBanada at ondanne aldınız merak içindeyim
Hiç merak etme ben gördüm görmeye değer şeyler değil ben begenmedim
Valla bi sene içinde benim kadar yaptıran yoktur tutmayan dudak dolgusu benim kiTboz dudak dolgusu yaptırmışsın galiba gecmiş olsun cnm eminim guzel olmustur , bi ara onuda atıverinonuda merak ettim
İlk yaptırdın sanıyordum , demek tutmayanıda varmış :)) sen inatla yaptırmaya devam et cnm tutar tutarValla bi sene içinde benim kadar yaptıran yoktur tutmayan dudak dolgusu benim ki
Valla 1,5 senedir hiç pes etmedim dr pes etti ben etmedim son gaz devam inatla foto attımİlk yaptırdın sanıyordum , demek tutmayanıda varmış :)) sen inatla yaptırmaya devam et cnm tutar tutar
Harika olmuş , daha ne tutacak :) cok beğendim tam kıvamında :))Valla 1,5 senedir hiç pes etmedim dr pes etti ben etmedim son gaz devam inatla foto attım
Valla bencede harika ama 2 ay zor kalıyor sonra fısss sönüveriyorHarika olmuş , daha ne tutacak :) cok beğendim tam kıvamında :))
Gerçekten mi , ilk defa duyuyorumValla bencede harika ama 2 ay zor kalıyor sonra fısss sönüveriyor
Valla bişi yapmıyorum öyleeGerçekten mi , ilk defa duyuyorumyoksa sen yanlış mı kullanıyorsun
karnınızı gerdirirken yağınızı dondurucuya attırsaydınız yaJelesec le bak emru bacağına yağ yaptırıyor
Banada at ondanne aldınız merak içindeyim
Banada at ondanne aldınız merak içindeyim
olmuş olmuş güzel olmuş endo mendo boşver yaptır Botox u dolgu yu gitsincanım ben ameliyatları öteledim yani bana çıkardığı bütçe şimdi harcamalar var aşar tatilleri aldım karttı doldurdum:)))
zaten yüze endo dedi yani o yüzden geçici de olsa bu işlem beni mutlu eder çüünki çok çökmüştü dudak kenarlarım oyuntu resmen
olmuş olmuş güzel olmuş endo mendo boşver yaptır Botox u dolgu yu gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?