100 cc yağ alsalar yeter yaw şişer biraz ama soguk uygulama yapınca geçer herhalde bilmiyorum ki bacım hiç ihtiyacım olmadığı için öyle şeylere bilmiyorum
Valla bende 2 ay zor kalıyor bıktım dolgu yaptırmaktan dr da bıktı benim dudaklarımdankendi yağın ilk etapta pahalı gelebilir ama yüzde yirmi bile kalsa kar ya diğerleri her beş ayda bi tekrarlanması lazım
Aldım şimdi fotoları bide giyinip atınanam sana atmadım mı kız dur atım hemenherkese attık yemeğe kadar görgüsüz gacılarız
kendi yağın ilk etapta pahalı gelebilir ama yüzde yirmi bile kalsa kar ya diğerleri her beş ayda bi tekrarlanması lazım
Valla bende 2 ay zor kalıyor bıktım dolgu yaptırmaktan dr da bıktı benim dudaklarımdan
Aldım şimdi fotoları bide giyinip atın
Takıl bana :)) zevkliyimdir kötü şey giyermiyim ayol
Benimkileride atdaha çok kıskansınlar
bi buçuk yılımın şerefine foto atacam olmuyor arıza veriyo
Ya bende arıza var sanırım benim dr da diyo böyle dudak görmedim diye eşini gördüm bende 1 sene rahat kalıyor diyo ona torpil geçiyo olabilir drkız gerçekmi lo bu endodaki kızlar 8 ay gider diyor dolguya yok o zaman vermem la 2 ayda bir para
gelde senin göbekten alsın yağ bana koysun nasılsa sorunlu
Banada atın bu ay yaptırıyorum bende teosyal kullanacak lolipopcumYa bende arıza var sanırım benim dr da diyo böyle dudak görmedim diye eşini gördüm bende 1 sene rahat kalıyor diyo ona torpil geçiyo olabilir drama ben bi senede kaç kez dudak yaptırdım bilmiorm son yaptırdııımı foto atıyım bak
Banada atın bu ay yaptırıyorum bende teosyal kullanacak lolipopcum
Akasya Acıbadem'in Yıldönümü KUTLAMASI varmış biraz önce radyo anonsunda duydum etkinliğe Bir bakayım neler var olmazsa gider alırız baby senin aklında kalmasın üstünde kalsınkırmızı bulamadık laaaatım dur
Jeloya attım atsın sanaa daBanada atın bu ay yaptırıyorum bende teosyal kullanacak lolipopcum
Merci canımJeloya attım atsın sanaa da
Kaşıdım kaşıdım :)) şaka bir yana o senin güzel bakan gözlerin cananımya sen varya zuzu kaşı heryerini yeminle bak çok güzelsin çok yani havalısın bacım yüzün hele beybi face
karnınızı gerdirirken yağınızı dondurucuya attırsaydınız ya
O süreçte sadece kendimi göbeksizliğe endekslemiştim oysaki lt lt yağ Çekildi :)) ziyan oldu valla donörüm ol talibimkarnınızı gerdirirken yağınızı dondurucuya attırsaydınız yaJelesec le bak emru bacağına yağ yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?