Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

100 cc yağ alsalar yeter yaw şişer biraz ama soguk uygulama yapınca geçer herhalde bilmiyorum ki bacım hiç ihtiyacım olmadığı için öyle şeylere bilmiyorum

kız ne bendenmi yağ lo yok ben vazgeçtim diğer işlemden parayı yedim birde şimdi ol iyileş tatiller var eziyet bana seneye kaldı kol izi düzeltme lipo o bu; hazır dolgu yokmu lo boşa demeyeyim bende anlamam bu işten he senin yüzün süper yaaa kızım gençsin ondan

kendi yağın ilk etapta pahalı gelebilir ama yüzde yirmi bile kalsa kar ya diğerleri her beş ayda bi tekrarlanması lazım
Valla bende 2 ay zor kalıyor bıktım dolgu yaptırmaktan dr da bıktı benim dudaklarımdan

kendi yağın ilk etapta pahalı gelebilir ama yüzde yirmi bile kalsa kar ya diğerleri her beş ayda bi tekrarlanması lazım

lo ne kadar pahalı çoksa olmam endo dedi bana resimlerden dedim yok şimdi ona para yok ets den tatil aldım

peki botoxs 500 dedi arkadaş dolguda 1 dir la ya birde kalıcı değil lo bunlar

kız gerçekmi lo bu endodaki kızlar 8 ay gider diyor dolguya yok o zaman vermem la 2 ayda bir para
Ya bende arıza var sanırım benim dr da diyo böyle dudak görmedim diye eşini gördüm bende 1 sene rahat kalıyor diyo ona torpil geçiyo olabilir dr ama ben bi senede kaç kez dudak yaptırdım bilmiorm son yaptırdııımı foto atıyım bak

Banada atın bu ay yaptırıyorum bende teosyal kullanacak lolipopcum

karnınızı gerdirirken yağınızı dondurucuya attırsaydınız ya Jelesec le bak emru bacağına yağ yaptırıyor
O süreçte sadece kendimi göbeksizliğe endekslemiştim oysaki lt lt yağ Çekildi :)) ziyan oldu valla donörüm ol talibim şimdide dudak dudak diye tepinip duruyorum keşke kullanabilseydik neyse kısmet değilmiş önce geçici işlemlerle başlamak gerekiyormuş galiba doktorcuğum öyle söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…