Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Senin şahmeranın yeter be güzellik :)) koşmasanda olur

yağ çekme sardunyaya bıngıl spor yapsın zayıflasın kendin manken oldun biz şişko kalak demi yemezler
Ahhh yerim ben seni neren siskoymus kim demiş

senin yanında şişkoyuz loo berommm sen fıstıksın

Yok yok jelo haklı koşamamda uürüyüşlere başlamam lazım..nedense dışarda koşamıyorum,koşu bandında koşabiliyorum neden acaba?

bende dışarda yapamıyorum ya ya salon da ya evde

Dışarıda , istediğimiz gibi koşamıyoruz ... Özgür olamıyoruz bence . Boş ver sen evde kos gene

saçını topla koşarken berom

Yok valla beratti m sen inanma Jelesec e kuru iftira.accıkın göbem var okadar.onuda kestircektim iptal oldu.ilk fırsatta hallettircem..tabi kendisi kestirdi biçtirdi şimdi laf sokuyor
Yok valla beratti m sen inanma Jelesec e kuru iftira.accıkın göbem var okadar.onuda kestircektim iptal oldu.ilk fırsatta hallettircem..tabi kendisi kestirdi biçtirdi şimdi laf sokuyor
jelesec kuru iftira atmaz var ki biseyin söylemiş şakaa tabiki sen de ilk fırsatta aml olursun , istediğin gibi göbuse sahip olursun Can'ım

Tövbe de kız mankende neymiş haddime düşermi hiç :)) sardunyam16 ile bugün tam anlamıyla dünür olduk ben şimdi ona ne övgüler yağdırırım bak gör bu arada Ddc112 eve özel spor HOCASI tutmuş birlikte gidelim bizde çıkarız aradan o çok kaytaracağa benziyor

ben seviyorum yüzüme konuşun be yaaa taş gibisin sardunyammm çağla şikel halt etmiş yanında oldumu yağ çektim
Alemsin Jelesec ..kız ben çağla şikelide sevmiyom.ne o öyle kürdan gibi..biz en iyisi şişkoyla çağla arası bişey diyelim.bak şişkluğuda kabul etmiyom.çağla gibi olmadığımı kabul ediyom..ne kadar dürüst bi insanım.

hahahhahah anam sünetle düğünü aynı sene yapma altın almak zor ikisi ne

Ddc112 özel hoca tutmuş demek zengin gaci bacım bu en sevdiğim forumda artık Ddc112

ahahhaha valla doğrucu davut olamak iyidir bak yazdın

bu arada bencede aşırı sıska ne la öyle ben bu halimle daha seksiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…