Ben bilmemAktivitelere bakmasam göremiyorum hiçbirşeyi yahu neden bildirim konusunda sorun yaşıyorum
Hadi ordan nerem şişkoymuşsardunya şişko koşamazda ben gibi yürür
kız cidden iyi koşmuşsun hay maşallahhh
Senin şahmeranın yeter be güzellik :)) koşmasanda olurHadi ordan nerem şişkoymuştamam accık balık ettliyimde..şişkoda deyilim hem yemeyin salçalısı kadının kalçalısı makbulmuş
Ahhh yerim ben seniHadi ordan nerem şişkoymuştamam accık balık ettliyimde..şişkoda deyilim hem yemeyin salçalısı kadının kalçalısı makbulmuş
Yok yok jelo haklı koşamamda uürüyüşlere başlamam lazım..nedense dışarda koşamıyorum,koşu bandında koşabiliyorum neden acaba?Senin şahmeranın yeter be güzellik :)) koşmasanda olur
Dışarıda , istediğimiz gibi koşamıyoruz ... Özgür olamıyoruz bence . Boş ver sen evde kos geneYok yok jelo haklı koşamamda uürüyüşlere başlamam lazım..nedense dışarda koşamıyorum,koşu bandında koşabiliyorum neden acaba?
Hadi ordan nerem şişkoymuştamam accık balık ettliyimde..şişkoda deyilim hem yemeyin salçalısı kadının kalçalısı makbulmuş
Senin şahmeranın yeter be güzellik :)) koşmasanda olur
Ahhh yerim ben senineren siskoymus kim demiş
Yok yok jelo haklı koşamamda uürüyüşlere başlamam lazım..nedense dışarda koşamıyorum,koşu bandında koşabiliyorum neden acaba?
Dışarıda , istediğimiz gibi koşamıyoruz ... Özgür olamıyoruz bence . Boş ver sen evde kos gene
jelesec kuru iftira atmaz
jelesec kuru iftira atmazvar ki biseyin söylemiş şakaa tabiki sen de ilk fırsatta aml olursun , istediğin gibi göbuse sahip olursun Can'ım
Tövbe de kız mankende neymişyağ çekme sardunyaya bıngıl spor yapsın zayıflasın kendin manken oldun biz şişko kalak demi yemezler
senin yanında şişkoyuz loo berommm sen fıstıksın
bende dışarda yapamıyorum ya ya salon da ya evde
saçını topla koşarken berom
ben seviyorum yüzüme konuşun be yaaa taş gibisin sardunyammm çağla şikel halt etmiş yanında oldumu yağ çektim
Tövbe de kız mankende neymişhaddime düşermi hiç :)) sardunyam16 ile bugün tam anlamıyla dünür olduk ben şimdi ona ne övgüler yağdırırım bak gör bu arada Ddc112 eve özel spor HOCASI tutmuş birlikte gidelim bizde çıkarız aradan o çok kaytaracağa benziyor
Alemsin Jelesec ..kız ben çağla şikelide sevmiyom.ne o öyle kürdan gibi..biz en iyisi şişkoyla çağla arası bişey diyelim.bak şişkluğuda kabul etmiyom.çağla gibi olmadığımı kabul ediyom..ne kadar dürüst bi insanım.
Kesinlikle katılıyorum.sen daha seksisinahahhaha valla doğrucu davut olamak iyidir bak yazdın
bu arada bencede aşırı sıska ne la öyle ben bu halimle daha seksiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?