Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Cok sevindim canimdaha iyi Olmana , bende bugun cok iyiyimatlattik neyse ki aaaa evet lucky donmus sevindim dayanamaz o Benim uzulmeme

nazara geliyoruz bacım yaaa ondan bunlar ayy bu sabah enerjik uyandım daha iyiyim ama yine dikkat ediyorum hemen ayaklanmayacağım @Lucky7 burasız sensiz bensiz duramaz he he çok ağladın bakım ben gidince ağlayacan mı berom böyle

Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kalkız sende mi gidiyorsun , götür beni gittiğin yereyok yok ben kalayım dısardayken bakarım sana aglamak ne kelime ağıtlar yakarım ardından

Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kalkız sende mi gidiyorsun , götür beni gittiğin yereyok yok ben kalayım dısardayken bakarım sana aglamak ne kelime ağıtlar yakarım ardından

sağol bebem ya enerjisi iyi olan kötü niyet barındırmayanla zaten sevişiyoruz tutuyor frekans

yok ben buraya kazık çakacam oyyyy luck de ağladın bende ağıt yak heee hadi bugün de sesimi duydun daha da sana bişey olmaz efsunlu hatunum günün güzel geçer

Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlar spora başladım , sakın bana mani olmayın 5 km koştum geldim yoruldum ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım

Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlar spora başladım , sakın bana mani olmayın 5 km koştum geldim yoruldum ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım
aferin sana yok yok olmam ben süpersin bende az kaldı iyice toparlanım diyete ve spora başlayacağım tekrar

Berom bugün sesimi duymadın telde whatta dedikodu yapamadık kendini spora vermişsin hahhahahah

bende cardiyo ve diyetle yaza kadar 5 daha versem süper olacak

Berom bugün sesimi duymadın telde whatta dedikodu yapamadık kendini spora vermişsin hahhahahah

bende cardiyo ve diyetle yaza kadar 5 daha versem süper olacak
Can'ım bugün çocukları okula götürdükten sonra , eve hiç girmedim :) sesini duyamadan başladım güneama yarın sabah devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…