Cok sevindim canimbugün daha iyiyim ilaçlar yaradı şükür sende durum ne berom :))
@Lucky7 geldi bak çok ağladın arkasından dayanamadı üzülmene
Cok sevindim canimdaha iyi Olmana , bende bugun cok iyiyim atlattik neyse ki aaaa evet lucky donmus sevindim dayanamaz o Benim uzulmeme
Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kalnazara geliyoruz bacım yaaa ondan bunlar ayy bu sabah enerjik uyandım daha iyiyim ama yine dikkat ediyorum hemen ayaklanmayacağım @Lucky7 burasız sensiz bensiz duramaz he he çok ağladın bakım ben gidince ağlayacan mı berom böyle
Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kalkız sende mi gidiyorsun , götür beni gittiğin yere yok yok ben kalayım dısardayken bakarım sana aglamak ne kelime ağıtlar yakarım ardından
Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlarspora başladım , sakın bana mani olmayın 5 km koştum geldim yoruldum ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım
Takıl bana jelocumaferin sana yok yok olmam ben süpersin bende az kaldı iyice toparlanım diyete ve spora başlayacağım tekrar
Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlarspora başladım , sakın bana mani olmayın 5 km koştum geldim yoruldum ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım
Can'ım bugün çocukları okula götürdükten sonra , eve hiç girmedim :) sesini duyamadan başladım güneBerom bugün sesimi duymadın telde whatta dedikodu yapamadık kendini spora vermişsin hahhahahah
bende cardiyo ve diyetle yaza kadar 5 daha versem süper olacak
Can'ım bugün çocukları okula götürdükten sonra , eve hiç girmedim :) sesini duyamadan başladım güneama yarın sabah devam ederiz
Bravo tebrikler
Bravo tebrikler
Sende katıl sardunyamBravo tebrikler
Valla bugün dedikodusuz 5 km yaptıysamahahhah dedikodu candır yahu
Sende katıl sardunyam
Valla bugün dedikodusuz 5 km yaptıysamdedikodulu 10 km hızla koşarım
Yok kız evde koşu bandındasardunya şişko koşamazda ben gibi yürür
kız cidden iyi koşmuşsun hay maşallahhh
Yok kız evde koşu bandındaama iyi koşarım kondisyonum iyidir
Aynı yaslarda olduğumuzu hatırlamak istemesem de hatırlatayımeeee gençlik tabi koş anam koş kim tutar seniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?