• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Cok sevindim canim:KK19:daha iyi Olmana , bende bugun cok iyiyim:KK71:atlattik neyse ki :KK73: aaaa evet lucky donmus sevindim :KK73:dayanamaz o Benim uzulmeme:KK75:

:nazar:nazara geliyoruz bacım yaaa ondan bunlar :KK54: ayy bu sabah enerjik uyandım daha iyiyim ama yine dikkat ediyorum hemen ayaklanmayacağım :KK19: @Lucky7 burasız sensiz bensiz duramaz :KK48: he he çok ağladın bakım ben gidince ağlayacan mı berom böyle :KK70:

:nazar:nazara geliyoruz bacım yaaa ondan bunlar :KK54: ayy bu sabah enerjik uyandım daha iyiyim ama yine dikkat ediyorum hemen ayaklanmayacağım :KK19: @Lucky7 burasız sensiz bensiz duramaz :KK48: he he çok ağladın bakım ben gidince ağlayacan mı berom böyle :KK70:
Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kal:KK71:kız sende mi gidiyorsun , götür beni gittiğin yere:KK4:yok yok ben kalayım dısardayken bakarım sana :KK70:aglamak ne kelime ağıtlar yakarım ardından:KK70:

Aman iyi ol canım , senın enerjin bizede yansıyor hep enerjik kal:KK71:kız sende mi gidiyorsun , götür beni gittiğin yere:KK4:yok yok ben kalayım dısardayken bakarım sana :KK70:aglamak ne kelime ağıtlar yakarım ardından:KK70:

sağol bebem ya enerjisi iyi olan kötü niyet barındırmayanla zaten sevişiyoruz tutuyor frekans :KK19:

yok ben buraya kazık çakacam :p:KK70: oyyyy luck de ağladın bende ağıt yak heee :KK48: hadi bugün de sesimi duydun daha da sana bişey olmaz efsunlu hatunum günün güzel geçer :p:KK60:

Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlar :rolleyes: spora başladım , sakın bana mani olmayın :KK73:5 km koştum :KK73:geldim :KK57::KK57:yoruldum :KK57:ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım :KK24:

Hieyyyyttttt enerji patlaması yasıyorum kızlar :rolleyes: spora başladım , sakın bana mani olmayın :KK73:5 km koştum :KK73:geldim :KK57::KK57:yoruldum :KK57:ama ... yarın sabah bi 5 km daha yapacagım :KK24:
:KK76::KK49::KK52::KK28: aferin sana yok yok olmam ben süpersin bende az kaldı iyice toparlanım diyete ve spora başlayacağım tekrar :KK54:

Berom bugün sesimi duymadın telde whatta dedikodu yapamadık kendini spora vermişsin hahhahahah

bende cardiyo ve diyetle yaza kadar 5 daha versem süper olacak

Berom bugün sesimi duymadın telde whatta dedikodu yapamadık kendini spora vermişsin hahhahahah

bende cardiyo ve diyetle yaza kadar 5 daha versem süper olacak
Can'ım bugün çocukları okula götürdükten sonra , eve hiç girmedim :) sesini duyamadan başladım güne:KK70:ama yarın sabah devam ederiz :KK70:

Back