Ya bu tel.benim mesajlarımı yutuyoanlamıyorum nereye gidiyo.kaçıncıya msj yazıyorum.nereye gidiyo acaba
bende bildirim problemi yaşıyorum fena gıcık oldumYa bu tel.benim mesajlarımı yutuyoanlamıyorum nereye gidiyo.kaçıncıya msj yazıyorum.nereye gidiyo acaba
Du bakim bu gelcekmisen çoook yemek yiyon ya onları da yeme
Gelmiş :))Du bakim bu gelcekmi
Sünnet'i bu sene yapıyoruz diğeri seneye kalsın zarar-ı yok nasıl olsa altın başını aldı gitti e kız tarafı olarak bizde epey kardayızsen çoook yemek yiyon ya onları da yeme
Tövbe de kız mankende neymişhaddime düşermi hiç :)) sardunyam16 ile bugün tam anlamıyla dünür olduk ben şimdi ona ne övgüler yağdırırım bak gör bu arada Ddc112 eve özel spor HOCASI tutmuş birlikte gidelim bizde çıkarız aradan o çok kaytaracağa benziyor
Torku bittimi torku bittiyse hemen duble boyunu paketleyip ulaştırayım tatlı yiyip tatlı konuşalımGelmiş :))
Yalan diyemicem inanki boğazımın ayarı mayarı kaçtı..ne bulursam götürüyorum(
Süt hakkı dimiiii.Sünnet'i bu sene yapıyoruz diğeri seneye kalsın zarar-ı yok nasıl olsa altın başını aldı gitti e kız tarafı olarak bizde epey kardayızsardunyam16 gelininin annesi olarak bana neler almayı düşünüyorsun hani planlarına kaynanalarıda dahil etsen tadından yenmez :))
Buda bi köşede dursun hergün rapor istiyorum bakayım kaç squat yapıyorsun2gün asılıp 3.gün of derim gibim
Dur hele daha süt Hakkı'na gelmedik ben işin alışveriş kısmındayımSüt hakkı dimiiii.
Bi düşüniciyiz bakalım:))
Ay yandım ben:))
Mantıklı ben çaktırmadan skype arayım sizde evde aynısını yapınBuda bi köşede dursun hergün rapor istiyorum bakayım kaç squat yapıyorsunarada skype'den bağlanıp benide dahil edin bari :))
Çakallıkta sınır tanımamMantıklı ben çaktırmadan skype arayım sizde evde aynısını yapın
Torku bittimi torku bittiyse hemen duble boyunu paketleyip ulaştırayım tatlı yiyip tatlı konuşalım
Bittide çoktan yenisi geldi bile..benim oğlanlardan hiç eksik olmazki o tür şeyler..bende dalıyom işte buldukça
Ama ben okadar iyilik yapıcam parayıda fifti fifti bölüşemeyiz ama öderizÇakallıkta sınır tanımam
Hiç bisey anlamadımMantıklı ben çaktırmadan skype arayım sizde evde aynısını yapın
Hiç bisey anlamadımbi yukarı çıktım (wc) asagı indim ne bu sut ve skype muhabbeti
Aaayyyy bak afakanlar bastı..gece gece uykularım kaçtı..göçtük bittik mahvolduk..Dur hele daha süt Hakkı'na gelmedik ben işin alışveriş kısmındayım
Bende süt kısmını açıklayayım..zuzuyla dünür oluyozda kız annesi olarak bana ne aiıcan dedi..bende süt hakkı demi dedimHiç bisey anlamadımbi yukarı çıktım (wc) asagı indim ne bu sut ve skype muhabbeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?