- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Nesi ayip ayol spor aleti bu sporun ayibi olmaz
sen uyma bero bu FAZLANAZLI yeee hep +18 konularda bu görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesi ayip ayol spor aleti bu sporun ayibi olmaz
Ben bilmem neyden bahsediyorsunuz ayy corba icin tesekkurler tatlim , vefaliymissin bak , jelonun ki lafta kaldi
bdv ye bile bakmıyorum artık ne +18 i deliiisen uyma bero bu FAZLANAZLI yeee hep +18 konularda bu görüyorum
afiyet şifa olsunBen bilmem neyden bahsediyorsunuz ayy corba icin tesekkurler tatlim , vefaliymissin bak , jelonun ki lafta kaldi
tele bak bacım aman dikkat et azını yakma sıcaktırBen bilmem neyden bahsediyorsunuz ayy corba icin tesekkurler tatlim , vefaliymissin bak , jelonun ki lafta kaldi
bdv ye bile bakmıyorum artık ne +18 i deliii
Ahh jelocum da yollamis bana nefis bir corba ellerin dert gormesin Allah ne muradin varsa versin Kiz aksamada ortaya karisik kebap sana zahmet Yemek falan yapamiyacagim bugun .
Sana feda olsun yavrumm lafi bile Olmaz , sen Simdi bunlari bozdur bozdur harcabu forumda ve reelde en sevdiğim beratti herkes duysun aloooo yavrum benim bol sıfırlı çeki yazmış atmış
ay ben artık iş başı yapıyorum günlerdir bi iş yapamadım hadi görüşürük muckhe heee ye benii sennn nerde garip konu var bakıyom oradasın
Kiz biz pintiyiz Boyle zengin olduk istekız bero paranı ye bebm anam derdi erkeğin kaşığı iki ise birini kırcan ye parayı adam başkasına yedirmesin söyle dışardan sipariş et hatta tüm k.k yada gönder anam zenginsin siten var
Bende su corbalari iceyim , cocuklara kahvalti hazirlayim .ay ben artık iş başı yapıyorum günlerdir bi iş yapamadım hadi görüşürük muck
Bende su corbalari iceyim , cocuklara kahvalti hazirlayim .
Mucks kizlarhadi bende kaçtım çay içim terleyeyim yatağa girip :))) mucuk görüşürüz
Mucks kizlar
Ahh canim ya , bende ayniyim . Hala iyilesemedim . Isin kotusu benim kuzularim da hastaydi , Allahtan agir degil hafif geciriyorlar . Neyse ki okullar tatildi bir hafta . Genelde bizde evde gecirdik . Ben baya halsiz kaldim regl de uzadi aldigim ilaclardan . Neyse insallah bir iki gune toparlaniriz jelocumhala hastayım hafta sonu da evde kaldım pafff çok sıkıldım
çocukla da ilgilenmedim baba kahvaltı yaptırdı aldı santranç kursuna oradan da sinemaya bensiz çorba çay ilaç takılıyorum sen nasıl oldun beratti
Ahh canim ya , bende ayniyim . Hala iyilesemedim . Isin kotusu benim kuzularim da hastaydi , Allahtan agir degil hafif geciriyorlar . Neyse ki okullar tatildi bir hafta . Genelde bizde evde gecirdik . Ben baya halsiz kaldim regl de uzadi aldigim ilaclardan . Neyse insallah bir iki gune toparlaniriz jelocum
Evet revir :)) hahaha gunlerdir disardan yiyoruz , iki gundur kocayi mutfaga soktum saglikli beslenelim diye :) Simdi gene Yemek yapiyor :))sizin ev revire döndü desene çok geçmiş olsun kuzulara da ama onlar hasta olmasın da biz bi şekilde düzeliriz bebem.. doktora gitmesem demek daha ağır geçecek ti ilaçlar evde yatma pc de takılma hala tam düzelmedim ha bende aynıyım bide regli üst üste gelince toparlanmak zor oluyor
Evet revir :)) hahaha gunlerdir disardan yiyoruz , iki gundur kocayi mutfaga soktum saglikli beslenelim diye :) Simdi gene Yemek yapiyor :))