• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ahh jelocum da yollamis bana nefis bir corba ellerin dert gormesin :KK19:Allah ne muradin varsa versin :KK19:Kiz aksamada ortaya karisik kebap sana zahmet :KK70:Yemek falan yapamiyacagim bugun .

Ahh jelocum da yollamis bana nefis bir corba ellerin dert gormesin :KK19:Allah ne muradin varsa versin :KK19:Kiz aksamada ortaya karisik kebap sana zahmet :KK70:Yemek falan yapamiyacagim bugun .

kız bero paranı ye bebm anam derdi erkeğin kaşığı iki ise birini kırcan ye parayı adam başkasına yedirmesin söyle dışardan sipariş et hatta tüm k.k yada gönder anam zenginsin siten var :KK70:

hala hastayım hafta sonu da evde kaldım pafff çok sıkıldım:KK14:

çocukla da ilgilenmedim baba kahvaltı yaptırdı aldı santranç kursuna oradan da sinemaya bensiz :KK43: çorba çay ilaç takılıyorum:KK14: sen nasıl oldun beratti beratti
Ahh canim ya , bende ayniyim . Hala iyilesemedim . Isin kotusu benim kuzularim da hastaydi , Allahtan agir degil hafif geciriyorlar . Neyse ki okullar tatildi bir hafta . Genelde bizde evde gecirdik . Ben baya halsiz kaldim regl de uzadi aldigim ilaclardan . Neyse insallah bir iki gune toparlaniriz jelocum :KK19:

Ahh canim ya , bende ayniyim . Hala iyilesemedim . Isin kotusu benim kuzularim da hastaydi , Allahtan agir degil hafif geciriyorlar . Neyse ki okullar tatildi bir hafta . Genelde bizde evde gecirdik . Ben baya halsiz kaldim regl de uzadi aldigim ilaclardan . Neyse insallah bir iki gune toparlaniriz jelocum :KK19:

sizin ev revire döndü desene çok geçmiş olsun kuzulara da ama onlar hasta olmasın da biz bi şekilde düzeliriz bebem.. doktora gitmesem demek daha ağır geçecek ti ilaçlar evde yatma pc de takılma hala tam düzelmedim:( ha bende aynıyım bide regli üst üste gelince toparlanmak zor oluyor

sizin ev revire döndü desene çok geçmiş olsun kuzulara da ama onlar hasta olmasın da biz bi şekilde düzeliriz bebem.. doktora gitmesem demek daha ağır geçecek ti ilaçlar evde yatma pc de takılma hala tam düzelmedim:KK43: ha bende aynıyım bide regli üst üste gelince toparlanmak zor oluyor
Evet revir :)) hahaha gunlerdir disardan yiyoruz , iki gundur kocayi mutfaga soktum :KK70:saglikli beslenelim diye :) Simdi gene Yemek yapiyor :))

Back