O piercing buraya geleeceeek
Gündemimiz piercingzincirleme bu işler
Kim yaptiriyo kız piercing
Gönlümüz zenginahahhahha biz senle tekli yaparız telde konuştuğuz gibi buzuzu53 çılgın hatun o modeli yaptırsın
harika senin göbüşün de deliğinde de hadi yaptır
bunlar da para çok anam bas bas paraları piercinge
Evet coklu yaptiramam ama modele bayildim yaptir zuzum arkandayimahahhahha biz senle tekli yaparız telde konuştuğuz gibi buzuzu53 çılgın hatun o modeli yaptırsın
harika senin göbüşün de deliğinde de hadi yaptır
bunlar da para çok anam bas bas paraları piercinge
GonderiyorumKız bana da gönderin modeli merak ettim :)
Kiz zuzu piercing mi yaptiriyorsun :) yaptir yaptir yakisir :) bize goster sonraGündemimiz piercingzincirleme bu işler
Kiz zuzu piercing mi yaptiriyorsun :) yaptir yaptir yakisir :) bize goster sonra
Süperrrr yaptırın arkanızdayımyaptırmış ya hatun şok geçirdim resim attııı ben venldglp yaptırıyoruz berom sürü psikolojisi var zincirleme doğru bu işler
Yaptırdım bileeee :))Kiz zuzu piercing mi yaptiriyorsun :) yaptir yaptir yakisir :) bize goster sonra
Gule gule kullan Can'ımYaptırdım bileeee :))
Teşekkür ederim, gör tabikiGule gule kullan Can'ımsefan olsun sonra bi görek
Nasıl acıdı mı ?kolay mı oldu ?Teşekkür ederim, gör tabiki
Cnm acıdı miYaptırdım bileeee :))
Gerçi geçirdiğin ameliyatın agrısı yanında , bisey değildir :)Nasıl acıdı mı ?kolay mı oldu ?
Hiç birşey hissetmedim işlem olmuş bitmiş piercing takılmış ben daha delinecek sanıyorum :))Nasıl acıdı mı ?kolay mı oldu ?
Hadi demekki ağrı esigin yüksekHiç birşey hissetmedim işlem olmuş bitmiş piercing takılmış ben daha delinecek sanıyorum :))
Üç defa burun deldirdim ve bir defasında uyuşturmadan yapıldı işlem yalnız bu onun yanında hiçbirşeymiş oysaki ne korkularla gitmiştim :))Cnm acıdı mi
Valla piercingden önce kuafördeydim kaşlarım bile daha çok acıdı desemHadi demekki ağrı esigin yüksek
Gördüm bileTeşekkür ederim, gör tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?