Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

afiyet olsun bebeğim... gördüm gördüm ay çok keyifli idi özlemişiz vallahi dedikoduyu

Nasıl içim gitti anlatamam.Hani dedim yarı bedenimi de orayamı göndersem...aklım kaldı ama en çok ogltkn için üzülmedim desem yalan olur.Sizi nasıl olsa bir şekilde görebilrim ama onu malesef

Nasıl içim gitti anlatamam.Hani dedim yarı bedenimi de orayamı göndersem...aklım kaldı ama en çok ogltkn için üzülmedim desem yalan olur.Sizi nasıl olsa bir şekilde görebilrim ama onu malesef

gideceğiz ya gülüm evine ama ne gezeceğiz planı çook ağanın

bu parça ile sabah sporumu yaptımm benden herkese gelsinnn

Shakira - Waka Wak.mkv

Son düzenleme:

kuzun neledegelepem, taaa ne zaman yazmışsın da ben ancak görmüşüm (ayladır yazdığım ilk entry bu )
görüşemedik geldiğimde, uymadı...ama güzel günler göreceğiz, güneşli günler

gideceğiz ya gülüm evine ama ne gezeceğiz planı çook ağanın

İnşallah Jelocanım inşallah.Nisan başı gibi oralardayız allah izin verirse

bekliyorum, sözünüz var...cayanı gebertirim

kankam gelmişşşş

hadi gel ya gezek yine özledimmm

kankam gelmişşşş

hadi gel ya gezek yine özledimmm

valla bugün aynı şeyi dedim...ne güzeldi birlikte...her iki yakayı da tavaf ettik resmen :) istanbul kazan biz kepçe...tadı damağımda kaldı. nisandan sonra ilk fırsatta

nisan zaten gezme ayı olacak,
besteye gitçez,
siz bana gelceksiniz.
ben size gelcem

bu arada elifnaz'ın lazer lipo sonucuna dibim düştü
ne güzel iş çıkarmış ercan bey.
yepyeni bi beden yaratmış resmen, naapsak, lipo mu olsak yaz gelmeden

:)))şu vapur kaçırma olayı bile keyifli idi bakma

vapurda işetme falan

evet evet ben zaten heyecanla Nisanı bekliyorum tüylü yamuk yapmazsa tabiii besteye gıçık oluyorum 4.kilo daha vermiş sıska

bu arada elifnaz'ın lazer lipo sonucuna dibim düştü
ne güzel iş çıkarmış ercan bey.
yepyeni bi beden yaratmış resmen, naapsak, lipo mu olsak yaz gelmeden

sorma kıskananlar oldu aynı doktora ameliyat olanlar nasıl ya falan diyeevet harika sonuç ama kadında boğazı tutmuş yani dikkat etmiş

:)))şu vapur kaçırma olayı bile keyifli idi bakma

vapurda işetme falan

evet evet ben zaten heyecanla Nisanı bekliyorum tüylü yamuk yapmazsa tabiii besteye gıçık oluyorum 4.kilo daha vermiş sıska

teleferikte benimki nasıldı

yalancıı anneeee, ben bi kere 7'yim ha haa...ayh hiç unutmıcam bunu...
cok güzeldi canım ciğerim...gelemeyen tüylülüyer kıskansın hıhh

sorma kıskananlar oldu aynı doktora ameliyat olanlar nasıl ya falan diyeevet harika sonuç ama kadında boğazı tutmuş yani dikkat etmiş

valla az kalsın ben bile kıskanıyodum. bana bi lipo yapmadı diye zamanında, üstelik yalvarmama rağmen

sen gülme krizine yakalandın o hala yalancı diyorduay aklıma geldi yine maymun ya

tüylü geziyor hala en son annesinin geleneksel gününde görüldü

he valla bende diyeceğim yine yap benimki elif gibi olmadı

sen gülme krizine yakalandın o hala yalancı diyorduay aklıma geldi yine maymun ya

tüylü geziyor hala en son annesinin geleneksel gününde görüldü

he valla bende diyeceğim yine yap benimki elif gibi olmadı

ayh evet ya, gülmekten helak oldum, yaşlara karıştım resmen
sen de yani, yok memem ogülününki gibi olmadı, yok bacağım elifnazınki gibi olmadı, yok karnım tüylününki gibi olmadı diye diye torna tasfiye işlerindesin

:))hazır cevap çocuk helal olsun pısmadı anasından lafı yapıştırdı

kıskancım ben jelibon kıskanç bacım ne yapcan istiyom aynısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…