Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hoşbuldumm :)) belli asıl eğlence burda diğer bi bitsin hemen buraya başlayıp arayı kapatıcam gözlerim şaşı oldu forum okumaktan

Bayramda sizin yazdıklarınızı okuyup arada kendi içimden yanıt verdim :) Sanırım buranın kendi kendine içten içten geyik yapan delisi benim

selam kızlar varmı yakında toplantı kış geldi yahu.Yazı gezerek geçirdiniz,kışı uyuyarak geçirmeyin.Hafta içi doktora gideceğim kısmetse bilginize.Özleyen geliiir

Millet selamlar

bayramda yedim yedim 1.kg almışım sadece şok oldum kesin 3 kilo almışımdır demiştim bugün yine normal insanlar gibi yemeye başladım az minik öküzlük yapmadan

selam kızlar varmı yakında toplantı kış geldi yahu.Yazı gezerek geçirdiniz,kışı uyuyarak geçirmeyin.Hafta içi doktora gideceğim kısmetse bilginize.Özleyen geliiir

hahahahah iyi alıştınız toplantılara dedikoduya hayırdır yeni estetik mi var yine :))) gizli gizli olma ha

Millet selamlar

bayramda yedim yedim 1.kg almışım sadece şok oldum kesin 3 kilo almışımdır demiştim bugün yine normal insanlar gibi yemeye başladım az minik öküzlük yapmadan

Bayramda austan nur topu gibi bir 2 kilo 300 gram

Bir günde yarım kilo ev baklavası yemişliğim var olsun o kadar ama değil mi canım ?

Ben bayramda çalıştım bişey yiyemedim ama şimdide ameliat olcam diye dünyaları yiyesim geliyo..Profiteroller bi tarafa pastalar ayrı tarafa koşu hele baklavalar of of

günaydın ahaliiiii, döndümmm kürkçü tüükkanıma

vur patlasın çal oynasınnnnn geyiğin dibini görmeyen sevdiğini görmesin

Bayramda austan nur topu gibi bir 2 kilo 300 gram

Bir günde yarım kilo ev baklavası yemişliğim var olsun o kadar ama değil mi canım ?

oh oh ohhhh yaramış baklava bayramda yeme tatilde yeme arkadaşlarla buluştuğun yeme hayat böyle geçmez içelim yiyelim güzelleşelim

Ben bayramda çalıştım bişey yiyemedim ama şimdide ameliat olcam diye dünyaları yiyesim geliyo..Profiteroller bi tarafa pastalar ayrı tarafa koşu hele baklavalar of of

:))))))))) of yesek yesek de hiç kilo almasak

günaydın ahaliiiii, döndümmm kürkçü tüükkanıma

vur patlasın çal oynasınnnnn geyiğin dibini görmeyen sevdiğini görmesin

aşkitom hoşgeldin dön dön artık gülelim geyik yapalım biraz looooo tüylü yaşlandı ya mutsuz sesi soluğu kesildi

ay ausum, şu an doğursan kim bilir ne tatlı (!) bişi olur seninki

Azıcık prematüre ama olsun ogülücüm , bu hafta hemen doğurmam lazım onu , pantalonlar sıkmaya başladı

oh oh ohhhh yaramış baklava bayramda yeme tatilde yeme arkadaşlarla buluştuğun yeme hayat böyle geçmez içelim yiyelim güzelleşelim

Yarasııııın

ay beğenilerim gelmiş, cevaplar verilmiş de ben görmemişim...

jelocanım, bizim tüylü bence artık çok yaşlandı, bırak forumlarda cevap yazmayı, kuaföre gitçek hali yok. Yakında tüylü yerine harabe demek zorunda kalcazz

Müdür olmak kolay değil be kezbanım iş güç görmen zor tabi ya özledim tüylüyü gelse de yazsa sabah 5.te fasülye ayıkladım koydum pişiyor diye

Müdür olmak kolay değil be kezbanım iş güç görmen zor tabi ya özledim tüylüyü gelse de yazsa sabah 5.te fasülye ayıkladım koydum pişiyor diye

fasülyeler, pıt pıt sarılan dolmalar, mantılar yalan oldu bebem, onların hepsi geçen seneydi

Çok yaşlandı çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…