Deme yahu hem de Develiyi süpürdü haaa , hesabı kim ödedi ?
Hoşbuldumm :)) belli asıl eğlence burda diğer bi bitsin hemen buraya başlayıp arayı kapatıcamgözlerim şaşı oldu forum okumaktan
selam kızlar varmı yakında toplantı kış geldi yahu.Yazı gezerek geçirdiniz,kışı uyuyarak geçirmeyin.Hafta içi doktora gideceğim kısmetse bilginize.Özleyen geliiir
Millet selamlar
bayramda yedim yedim 1.kg almışım sadece şok oldum kesin 3 kilo almışımdır demiştimbugün yine normal insanlar gibi yemeye başladım az minik öküzlük yapmadan
Bayramda austan nur topu gibi bir 2 kilo 300 gram
Bir günde yarım kilo ev baklavası yemişliğim var olsun o kadar ama değil mi canım ?
Bayramda austan nur topu gibi bir 2 kilo 300 gram
Bir günde yarım kilo ev baklavası yemişliğim var olsun o kadar ama değil mi canım ?
Ben bayramda çalıştım bişey yiyemedim ama şimdide ameliat olcam diye dünyaları yiyesim geliyo..Profiteroller bi tarafa pastalar ayrı tarafa koşu hele baklavalar of of
günaydın ahaliiiii, döndümmm kürkçü tüükkanıma
vur patlasın çal oynasınnnnngeyiğin dibini görmeyen sevdiğini görmesin
ay ausum, şu an doğursan kim bilir ne tatlı (!) bişi olur seninki
oh oh ohhhh yaramış baklavabayramda yeme tatilde yeme arkadaşlarla buluştuğun yeme hayat böyle geçmez içelim yiyelim güzelleşelim
Azıcık prematüre ama olsun ogülücüm , bu hafta hemen doğurmam lazım onu , pantalonlar sıkmaya başladı
Yarasııııın
ay beğenilerim gelmiş, cevaplar verilmiş de ben görmemişim...
jelocanım, bizim tüylü bence artık çok yaşlandı, bırak forumlarda cevap yazmayı, kuaföre gitçek hali yok. Yakında tüylü yerine harabe demek zorunda kalcazz
Müdür olmak kolay değil be kezbanım iş güç görmen zor tabiya özledim tüylüyü gelse de yazsa sabah 5.te fasülye ayıkladım koydum pişiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?