Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

cıkssss olmaz
konuşma istikhakımı nilocanımla dolduriciiiiim

akşam aradım seni, duymadın....herşey yolunda dimi bebetom?

Ogülem inanırmısın face de dolaşırken birden buraya gireyim dedim.Şimdi gördüm yazını inan.Bugün sabah erkenden aneye gittim.20 kilo domates anneme 20 kilo da bana aldım.Tabii 3 posta gittim geldim markete:) Neyse bugün anneminkiler bitti.Benimkileri de yarın sabah yapacağım.O yüzden iletişim kanallarımı kapadım bugün.Bir de K.köyden palamut,hamsi aldım.Onca işten sonra eve gelip bir de onları hallettim.Hamsi kuşu ve halka kesilmiş mısır unlu palamut arkası Cafer Erol şekercisinden alınan fıstıklı helva yı mideme gönderdim.Mutluyum huzurluyum.Gaarnım dübek gibi.Baycan öldürecek beni

Yahu taaaa kaç sayfa geriye gitmiş başlık , nerelerdesiniz ????

Jelocan , tüylüm , ogülü... diğer tüm ahali sohbetinizi özlettiniz

Yahu taaaa kaç sayfa geriye gitmiş başlık , nerelerdesiniz ????

Jelocan , tüylüm , ogülü... diğer tüm ahali sohbetinizi özlettiniz

Tarihin tozlu raflarında yerimizi aldık galiba :)) Ben kendi adıma konuşacak ve cvp verecek olursam.İyiyim Aus cum.Yaz dönemi hep bu şekilde malesef

Şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun.Hoş ben bayram olarak hayvanlara yapılan bu zulmü kabul edemesem de sadece iyi tatiller dilemek istiyorum kalben.Herkese sevgiler...

Yaz bitti yahu , neredeyse bir daha ki yaz gelecek

Tozlu raflardan çekip aldım sizi

Sana da iyi tatiller ve bayramlar , vejeteryansın sanırım , kırmızı et , beyaz et , deniz mahsülleri yemiyorsun ? (mu)

Kızlar kızlar gelem mi? Yanağınızdan öpem mi

hepinizi öpüyorum özledim face çıktı mertlik bozuldu herkese iyi bayramlar

Sana da iyi tatiller ve bayramlar , vejeteryansın sanırım , kırmızı et , beyaz et , deniz mahsülleri yemiyorsun ? (mu)

yemez mi ausum develiyi kaçkere silip süpürdü et namına bi şey bırakmadı

Yılların alışkanlığı ile "henüz et yemez olmayı başaramamış olmakla birlikte" asla hayvan formunda et tüketmem (kafası olan balık bile buna dahil)...Umarım bir gün "tam anlamıyla vejeteryan" olmayı da başarırım. Vejeteryan olmayı ne zaman başarırım bilmiyorum ama hayatım boyunca din-ibadet vs adı altında yapılan bu hayvan katliamına asla hoşgörü ile bakmayacağıma ve saygı duymayacağıma eminim...Benim hayat görüşüme göre bir canlının kanını akıtması, canını alması asla kabul edebileceğim, aklımın, mantığımın ve vicdanımın alacağı bir iş değil...Bu benim düşüncem tabii.

Hayvanların bilinçsiz kişiler tarafından hunharca katledilmesidir karşı olduğum konulardan biride. En azından yediğimiz ve aldığımız etler belli bir kural ve nizama göre yapılmaktadır.Salla parti ve bilip bilmeden yapılan bu işkenceye karşıyım malesef.

Karın germede 832 ye geldim,amelliyata kadar burda 1000 küsür sayfayıda hatim edebilirim gibi geldi:) hadi bakalım hayırlısı

Karın germede 832 ye geldim,amelliyata kadar burda 1000 küsür sayfayıda hatim edebilirim gibi geldi:) hadi bakalım hayırlısı

Nykie hoşgeldin oku oku bu başlık o kadar keyifli ki Cem yılmazın esprilere hafif kalır burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…