Sen şimdi bize kobay diyecegine buraya ben dr a çalışıyom diye yazdaydın daha hayırlı olurdu hakkında şimdi bu yazıdan sonra sana neler ederiz başına ne gelir hesap et artıkçantayı yersin böyle karnına karnına operasyondan sonra
kobay demek istememiştim arkadaşlarımın her evresini canlı görmek isteği diyelim buna Anlaşıldı bana koruma şart ameliyat sonrası nlglpde de karabiber koklatacak burnuma burnuma sen çanta Allahım sana geliyorum koru bu cadılardan beni
Ben bilmem cnm dr un eli alışşsın diye hepsini bekledim yazmışsınn haha karabiber daha iyi fikirmiş :) :)
sevimliiiii,
hoş geldin canım. özletmişsin kendini, ne zamandır uğramıyordun. Umarım 24 kasımda buluşuruz :)
sweet,
doğru diyon, arka arkaya üreme moduna girmiştim ki, 2. oğlanın gaz sancılarının 6 ay kesintisiz sürmesiyle kendime geldimIşığın girişi engellendi, panjurlar çekildi :) süzme ışık bile yok gelen olmasın diye
melodicim,
bu jelesec var ya, meme estetiğinde başı çekti, herkese "canlı örnek" oldu ya, ondan sonra bi uyanıklaştı anlatamam. Artık her türlü işlemi başkasına yaptırıp sonuçlarını görmeden elini sürmüyor. Mesela, saçıma roller yapıyorum, bana diyoki, sen yap dene bakiim, kötü olursa ben yapmamBen kel kalsam, benim kel kaldığıma üzüleceğine, denemediğine sevinecek, o derece yani
panterim,
senden saç fışkırtan reçeteyi bekliyorum, unutma beni
ay üstüme gelmeyin ameliyat olacağım moralim iyi olarak girmem lazım ameliyataben bazen kelimeleri doğru seçemiyor olabiliyorum
Canım ciğerim aman allaam sen neler ettin bugün? günlermi aldın,amanıııın ameliyatmı oluyosun....valla billa şok şok şok....İkinci bir martı vak a sı yaşadım gecenin bu saatinde...Annemden şimdi geldim.Eşimin de bu gece yemeği olduğu için orda kaldım bu saate kadar.Resmen şaştım kaldım.Aferin baycanımıza.Aferin jelesec imize.Ama niye cumartesi aldınki yaaa(( Hafta içi daha rahat olcektik ya.Neyse hayırlısı diyelim.Ben eşimi şimdiden işliim kafasına 24 kasım doluyum diim.Yarın sabah mahkemedeyim.Sonrasında kahve içecez arkadaşlarla.Ararım seni mutlaka.Yaa keşke msj çekseydin arardım seni ya...
Ben bilmem cnm o zaman 3 kere düşün öyle yaz :) bu arada okudun mu hastanede bugün randevusu olan arkadaş beni görmüş
çok sagol canımduaların benim içinde olsun tek aksilik yaşamadan atlatırım inşallah
sevimliiiii,
hoş geldin canım. özletmişsin kendini, ne zamandır uğramıyordun. Umarım 24 kasımda buluşuruz :)
hoş buldukk hemde çok hoş maşallh topikler açılmış baya bi kaynatılmış ben yokken bizde yasaklarla mücadele ederken kırdık bi şekilde yasağı bize yasak falan işlemiyoo inşallah bilgi işlem uyanana kadar işlerden fırsat oldukça burdayım artıkk
benim tek kötü huyum bu hiç düşünmem yazarım söylerimseni görmeseler şaşarım 24 saat hastanedesin benim dönemimde meşgul etme doktoru
tabiki dualarim seninle canim güzel olacana inanarak gir amaliyata nasil hissedersen öyle olur eminim güzel olacak
nasil heyacanlandim ilk benim amaliyat olacagim hafta gibi elim ayagim telaslandi ayyy bunlar iyi telas kendimiz icin bir seyler yapmak güzelllll
sevimliiiii,
hoş buldukk hemde çok hoş maşallh topikler açılmış baya bi kaynatılmış ben yokken bizde yasaklarla mücadele ederken kırdık bi şekilde yasağı bize yasak falan işlemiyoo inşallah bilgi işlem uyanana kadar işlerden fırsat oldukça burdayım artıkk
sevimlim, tüm sıkıntıları unuttuğumuz yer oldu bura vallahibiraz müstehcen yazışıyoruz bazen amma hayat herşey var içinde yasaklar kurallar çiğnenmek için vardır
Yok valla bittin sen bastın damarıma senin operasyon gününde bana bişeyler oldu diye numaraya yatıp acilden hastaneye gireyim de haha senin operasyon ertelensin
sen onuda yaparsın taaaaa nerelerden geliyon hastaneye tapısınıda al bari doktorun tam olsun
Yok cnm ya napim tapusunu bayragı sana devrediyorum :) bundan sonra 15 gün gitmeyecegim zaten yoksa arkadaşın teki çatlayacak fesatlıktan :) ta nerden geliyon dedin de ben çıkayım acilden yola köprü sıkışmadan gideyim evime yavaştan ben yoldayken az kaz kuyumu tamam mı :)
delüler ya, gülmekten kaz ayağı yaptım yineyoga moga kurtarmicak sanirim
adam yok ondan gitmiyon vallahi son şeyide telde söyledin iyice fesata bağladım bende istiyooooom maşallah 10.günde araba kullanıyorsun dikkat et iyi kullanamıyorsan ben geleyim 10.dakika da karşıdasın manyak araba kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?