Bir ses daha istersen ahanda tıkla.Şecaattin Tanyerli - SEVDİM BİR GENÇ KADINI - YouTube
Jelesec hanım,Mune hanım gördüm bana attığınız taşları.İzin izin takip ettim.Ne yazmışsınız,ne etmişsiniz diye
hep mune çekiştirdi ben yazdım yapma etme tüylü uykucu yaşlı ama iyidir dedim
Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun.Ettiğiniz bütün dualar kabul olsun.Bütün günahlarımız hatalarımız affolsun.
Aminn ablacımmmmm ben ameliyat oldum ve eve bile geldimmmm))))
Geçmişler olsun duruyekta, oh mis kurtuldun sende keyfine çıkar bakalım
Aminn ablacımmmmm ben ameliyat oldum ve eve bile geldimmmm))))
Günaydın topik ahalisi
Bu başlıkta ekşın kalmadı diğer başlıkta da öyle (birini çok özledim) o yüzden siyaset başlığında yazıyorum arayan olursa oradayım
Cokkkk tesekkurlerrr canimmmmm yaaa insallah boyle iyi devam ederrr))))
yaz geldi herkes öayıştıı sanırım bizim ordada pek kimse kalmadıı
İnşallah iyileşme sürecini sıkıntısız atlatırsın
İnşallah dün biraz akıntı oldu korkup hemen doktorumu aradım cok normal beklediğimiz şeyler deyince rahatladımmmmm ve memişlerimin arası bayağı açılmıştı ilk esnada su anda yıne birleşti galiba iniyo sislikler gerginlikler çok mutuyummmm ama çoooookkkkk)))))) ))))))
İnşallah dün biraz akıntı oldu korkup hemen doktorumu aradım cok normal beklediğimiz şeyler deyince rahatladımmmmm ve memişlerimin arası bayağı açılmıştı ilk esnada su anda yıne birleşti galiba iniyo sislikler gerginlikler çok mutuyummmm ama çoooookkkkk)))))) ))))))
Çok teşekkür ederımmmm canımmm zaten annem yanımda kalıyo sagolsun hiç bi iş yapmıyorum sade gezınıyorum boş boşçok geçmiş olsun durruyekta, içine sinmesine, beğenmene çok sevindim canım. Şu önündeki 1 ayı da dinlenerek, maksimum dikkat ederek geçirdinmi, herşey geçmişte kalmış demektir
memişlerinimi yaptırdınnn ayy azcık anlatsanaaaa :))))
memişlerinimi yaptırdınnn ayy azcık anlatsanaaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?