Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec hanım,Mune hanım gördüm bana attığınız taşları.İzin izin takip ettim.Ne yazmışsınız,ne etmişsiniz diye

senle ben beste, bentoprak, badem,hasogulo,edber, panter, çok ses verdik ağzımıza etmesinler bu sesler yüzünden bak kezban oğülüye hiç tek kelime yazmadı akıllı kadın ne mahbusa düşecek 2.ağaç için

Jelesec hanım,Mune hanım gördüm bana attığınız taşları.İzin izin takip ettim.Ne yazmışsınız,ne etmişsiniz diye

hep mune çekiştirdi ben yazdım yapma etme tüylü uykucu yaşlı ama iyidir dedim

Arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun.Ettiğiniz bütün dualar kabul olsun.Bütün günahlarımız hatalarımız affolsun.

Günaydın topik ahalisi

Bu başlıkta ekşın kalmadı diğer başlıkta da öyle (birini çok özledim) o yüzden siyaset başlığında yazıyorum arayan olursa oradayım

Günaydın topik ahalisi

Bu başlıkta ekşın kalmadı diğer başlıkta da öyle (birini çok özledim) o yüzden siyaset başlığında yazıyorum arayan olursa oradayım

yaz geldi herkes öayıştıı sanırım bizim ordada pek kimse kalmadıı

İnşallah iyileşme sürecini sıkıntısız atlatırsın

İnşallah dün biraz akıntı oldu korkup hemen doktorumu aradım cok normal beklediğimiz şeyler deyince rahatladımmmmm ve memişlerimin arası bayağı açılmıştı ilk esnada su anda yıne birleşti galiba iniyo sislikler gerginlikler çok mutuyummmm ama çoooookkkkk )))))) ))))))

çok geçmiş olsun durruyekta, içine sinmesine, beğenmene çok sevindim canım. Şu önündeki 1 ayı da dinlenerek, maksimum dikkat ederek geçirdinmi, herşey geçmişte kalmış demektir

memişlerinimi yaptırdınnn ayy azcık anlatsanaaaa :))))

çok geçmiş olsun durruyekta, içine sinmesine, beğenmene çok sevindim canım. Şu önündeki 1 ayı da dinlenerek, maksimum dikkat ederek geçirdinmi, herşey geçmişte kalmış demektir
Çok teşekkür ederımmmm canımmm zaten annem yanımda kalıyo sagolsun hiç bi iş yapmıyorum sade gezınıyorum boş boş )))))) birazda pimpirikliyimdir korkuyorum bişey olur dıyeee ama çok şükür sorun yok gibi

memişlerinimi yaptırdınnn ayy azcık anlatsanaaaa :))))

Evet canım küçültme yaptırdım...karar verdim görüştüm iki ay içinde oldum bitti ameliyat 4saat sürdü uyandığımda odadaydım guzel uyandım sonrasında drenler harici hiç acı olmadı diyebilirim cok güzel görünüyordu memişler drenler 5gun kaldı çıkarken hiç anlamadım bile ewdeyim suanda cok dıkkat edıyorum anneler yanımda olunca sahada kolay gecıyo oturur pozısyonda uyumak biraz sıkıcı o kadar dıkışler kendılıgınden düşüyor gun asırı pansumanda yapıyoruz korktuğum bişey oldu mu doktorumu rahatsız edıyorum o kadar hersey mukemmelll masallahhhhhhh umarımmmmmmm böyle devam eder 8.gunum bugun cok cok ıyıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…