• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Hayatıma girdiğin arkadaşım dostum olduğun için çok teşekkürler canım :16:

doğum gününü kutluyorum sağlık,başarı,ailenle tüm güzellikleri yaşayacağın yıllar diliyorum sana :54:

Hayatıma girdiğin arkadaşım dostum olduğun için çok teşekkürler canım :16:

doğum gününü kutluyorum sağlık,başarı,ailenle tüm güzellikleri yaşayacağın yıllar diliyorum sana :54:

canımsın ne diyeyim...iyiki kesişti yollar, iyiki kaynaştı ruhlar, iyiki tanıdım seni güzel kadın :16:
güzel temennilerin için çooook teşekkürler:54:

günaydın millet :16::16::16:

ya beni kurtarın sabahlara kadar uyumuyorum uyku düzenim noktan oldu:((( ben eskisi gibi geyik yapmak istiyorum düzelsin ortam neşemiz gelsin artık :ssz: tüylü dönmedin mi ya amma uzun oldu

hem alışveriş yaparım hem oy kullanırım he:1: nlocana diyoduk ama sen de az "pire" değilsin:nazar:

ahahahahah bugün tüylü bana yetişemezdi o kadar çok gezindim düşün :9: gittiğim otelin yetkililerine hediyen aldım eeeeee arayı her sene iyi tutmak lazım :1:

Selam millet :3:

ben bugün yoğunum çoooook işim var sabah 5.de fasulye ayıkladım şimdi pişiyor :1::1::1::1:

tatilini bitiren dönsün topiğe :24: siyasetten çıkın artık :25:bunaldım

Face paylaşımda gördüm yayalım ve de destekleyelim

KOPYALA YAPIŞTIR
BU ÇOK ÖNEMLİ ÇOOOOKKKKK....SOKAĞA ÇIKIP ÇAPULLAYAMIYORSAN BİLE BUNA ÖZEN GÖSTER ÇAPULCU ANALAR BABALAR...
Direnişi ekonomiye yansıtalım.
1) küçük esnaftan alışveriş yap, marketlere avm lere gitme.
2) zincir kafelerde oturma, parklara git, yürüyüş yap, küçük kafelerde sosyalleş.
3) greve destek ol.
4) gereksiz harcamadan kaçın, paranın kimlere gittiğine dikkat et.
5) televizyon izleme, izleyeceksen halk tv ,ulusal kanal Cem TV-Radyo izle.
6) mümkün olduğunca iett yerine minibüse bin, iettnin ne mal olduğunu gördük.
7) yürüyebiliyorsan yürü, bisiklete bin. yakın yerlere arabayla gitme. benzin harcama, benzin alma. içkini sigaranı tekel bayilerinden al, onların bize şu anda ihtiyacı var, iflas tehlikesi yaşıyorlar.
9) bilinçli ol, gün şekil günü değil, düşünme günü!
10) bunu yayalım, bir işe yarasın

Son düzenleme:

ben bugün yoğunum çoooook işim var sabah 5.de fasulye ayıkladım şimdi pişiyor :1::1::1::1:

Ah jelesecim karga mamasini yemeden sen fasulye pisirmeye mi basladin? Bu yetmezmis gibi bir de tatil lafi ediyorsun hic olmadi tatlim hic ;) siyasetten koparsak hayattan kopariz. En iyisi her sey olsun hayatimizda ama dozunda. Mucukladim seni uzun bir aradan sonra :16:

KEndin işte,aklın bende:21: habire laf, habire laf sokma:19: Banabak yaz diye pek giremiyorum.Hakkımda dedikodu yapmayınız.Geldiğimden beri çamaşır yıka yıka bitmedi...Allahtan mürvü geleceğim gün gelip ben gelmeden evi pakladı da rahat ettim bayağı.:23:

Ah jelesecim karga mamasini yemeden sen fasulye pisirmeye mi basladin? Bu yetmezmis gibi bir de tatil lafi ediyorsun hic olmadi tatlim hic ;) siyasetten koparsak hayattan kopariz. En iyisi her sey olsun hayatimizda ama dozunda. Mucukladim seni uzun bir aradan sonra :16:

:))) aynen bugün çok işim vardı akşama yemekte yoktu iş başa düştü :9: gerçi pişirmesemde olurmuş anneme geçtik akşam yemeğine:34:

nerelerdesin o zaman tatilde de değilsin madem :6:çalışıyorsun okey ama arada bi ses ver unutma bizleri :16: Sorma ben tepkisiz kalamam yapım bu bi daldım siyasete pir daldım eşim yeter diyor :ssz:dış güç benim çok çalışıyorum:1: Bende çok çok mucukladım seni:54:

KEndin işte,aklın bende:21: habire laf, habire laf sokma:19: Banabak yaz diye pek giremiyorum.Hakkımda dedikodu yapmayınız.Geldiğimden beri çamaşır yıka yıka bitmedi...Allahtan mürvü geleceğim gün gelip ben gelmeden evi pakladı da rahat ettim bayağı.:23:

sen yokken mune ile pek bi dedikodunu yaptık haberin ola:9: yaz kış sonbahar hep geyikte olacağız :32::29:oh iyi ki mürvü var o olmasa nok götürür senin evi :ssz::9:

Ben de kullandım oyumuu:21:

bende kullandım aslında hiiiiiiç haz etmem o adamı ama :ssz:

Son düzenleme:
Back