• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Resimlerin çoğunu yükleyemedim.Boyutları büyük geldi:(( olanla yetinmeyi bilin bakalım:51: Resimler Yunanistanın Thilos,Nsylos ve Simi adalarından bir kaç kare.

Ne güzel anlatmışsın loooo canım çekti tekne turunu :23: minik olmasa bana da uyar oh mis salaş hayat otelde akşam yemeğine hazırlanmak bana zor geliyor :25: bu arada dün senin ojenin aynısını aldım:9:flormar 1.900.:1: çok kıskancım çok

:43::43::43: Bende şimdiden kesin kilo alırım moduna girdim :ssz: bide güneşlenme yüzme olayı olmayacak habire kapalı yerlerde yer içerim kesin :43:

Nlglpde ve ben kazık çaktık k.k.ya :1: kimler geldi kimler geçti :)) taşınma zor iş ya bende istiyorum bakalım kısmet üşenmez isem :ssz:sana kolay gelsin ben senin yerine yer içer gezerim :29:

Biri bana arsız mı dedi :ssz::1: haklısın hele ki benim gittiğim otellerin bi mutfağı var aman Allahım yemeden durman imkansız :56: eşine helal benim eşimde çok yer ama 20.senedir hep aynı kiloda :))) sana da iyi tatiller gulhan yaz yaz habersiz bırakma
:)))) arsiz ben oluyorum burada. soylemeliydim haklisin. nldglp bayildim resimlere. gokceadayi andiriyor. ne de olsa ayni cografya. harika bir seyahat sekli bayildim. yalniz cocuklar ufak olmamali. hatta cocuklar buyuk olup gelmemeli:))) kari koca mukemmel bir tatil olur. iki kucuk cocukla bir buyuk valize bu sabah sigismaya calistim basardim. bir kucuk valize de aynen ben de buyuk bir makyaj cantasi gunes kremler vs. kisisel bakim urunlerini doldurdum. bu cocuklarla ne zaman bakim yapacaksam??? jelesec hanim evet benim esim de evlendigimiz kiloda hala... bir de erkek olmanin da avantajlari var tabii. 5 caylari cok tuzak. uzak durun. bir de en onemlisi ekmek yememek. size diyorum ama kelin ilaci olsa basina surerdi ben de yemegi icmeyi cok seviyorum:) yalniz cok yuzuyorum yuzmesem 5 kilo ekler donerim. karin germeden yuzmeyeceksiniz degil mi aman kendinize dikkat edin. antalya otelleri evet cok zengin menulu. biz cocuklardan ege ye gidiyoruz. ege de sinirli. ev yemekleri haftada 3 gun izgara cikiyor. ve mezeler. 5 cayina ben gitmiyorum esim cocuklara birseyler getiriyor kumsala orada ogluma kizima yediriyorum. ben de yalaniyorum:))) yarin sabah yolcuyum. hepinize guzel mutlu tatiller gecirmeniz temennisiyle... telim yanimda sizleri takip ediyorum yazamazsam bilin ki cocuklarla ugrasmaktan... sevgiler

Ne güzel anlatmışsın loooo canım çekti tekne turunu :23: minik olmasa bana da uyar oh mis salaş hayat otelde akşam yemeğine hazırlanmak bana zor geliyor :25: bu arada dün senin ojenin aynısını aldım:9:flormar 1.900.:1: çok kıskancım çok

flor mar 1900 oyle mi bacim. yol ustu bakicam. nasil bir renktir acep merakimi cezbetti simdi...

oje icin golden rose 65 yenı serısınden onerıyorum cok tatlı duruyor sankı tırnaklarınıza toz seker dokmussunuz gıbı bayıldım :)

Niye yokmu plan prog. tatil falan? Jelesec perşembe gidiyor.Ogltkn 15 gün tatilde.Ben de artık fırsat buldukca spor ve havuza giderim.

Kartopu olmadı ameliyat.Sanırım o da tatilde.Yoksa yazardı bzi görüp:34: Şimdilik yakın zamanda toplantı yok.Çünkü herkes biryerlerde.

Şimdilik program yok.Kafam rahat değildi bu aralar.Şimdi iyi çok şükür.

:)))) arsiz ben oluyorum burada. soylemeliydim haklisin. nldglp bayildim resimlere. gokceadayi andiriyor. ne de olsa ayni cografya. harika bir seyahat sekli bayildim. yalniz cocuklar ufak olmamali. hatta cocuklar buyuk olup gelmemeli:))) kari koca mukemmel bir tatil olur. iki kucuk cocukla bir buyuk valize bu sabah sigismaya calistim basardim. bir kucuk valize de aynen ben de buyuk bir makyaj cantasi gunes kremler vs. kisisel bakim urunlerini doldurdum. bu cocuklarla ne zaman bakim yapacaksam??? jelesec hanim evet benim esim de evlendigimiz kiloda hala... bir de erkek olmanin da avantajlari var tabii. 5 caylari cok tuzak. uzak durun. bir de en onemlisi ekmek yememek. size diyorum ama kelin ilaci olsa basina surerdi ben de yemegi icmeyi cok seviyorum:) yalniz cok yuzuyorum yuzmesem 5 kilo ekler donerim. karin germeden yuzmeyeceksiniz degil mi aman kendinize dikkat edin. antalya otelleri evet cok zengin menulu. biz cocuklardan ege ye gidiyoruz. ege de sinirli. ev yemekleri haftada 3 gun izgara cikiyor. ve mezeler. 5 cayina ben gitmiyorum esim cocuklara birseyler getiriyor kumsala orada ogluma kizima yediriyorum. ben de yalaniyorum:))) yarin sabah yolcuyum. hepinize guzel mutlu tatiller gecirmeniz temennisiyle... telim yanimda sizleri takip ediyorum yazamazsam bilin ki cocuklarla ugrasmaktan... sevgiler

Bende sendenim arkadaşım arsız gözüm dönüyor 50.60.çeşit tatlı görünce :56: hele pide,lahmacun,kumpir of anam of keşke ameliyatı tatilden sonra olsaydım :ssz:
Bu gün o valizleri hazırlamak beni de yordu tek valiz imkansız miniğin şişme deniz malzemeleri zaten yetiyor 1.valiz ona yapıldı üst baş ayakkabı vs.tek bi valizde benle eşe :ssz:tekne bizi bu dönem bozar çocukla zor o iş ileride artık inşallah...bende çok yüzerdim çok yememe rağmen 2.kilo alırdım onuda eve döner dönmez o hafta verirdim ama şimdi karın germe ile yüzme işi zor kurbağa yüzüşü oda kalori harcatmaz :ssz:

İyi tatiller sana sevgiler

Yalnız ilk kat yok gibi duruyor.2.kat daha güzel.3. kat harika:21:

Anacım ben oğlanı büyüttüm.23 yaşında.Artık eşimle hep yalnız çıkıyoruz tatile.Hep balayı hep balayı:31: Tekne güzel kızlar gerçekten tavsiye ederim.Alışınca başka tatil gözünüz görmüyor.Bu arada çıktığımız adalarda (Simi,nsylos,tilos ) da akşam yemeklerini yedik.Çok muhteşem yemekleri var ve gerçekten Türkiye ye göre çok ucuz.Balık ürünleri yedik.Acaip değişik mezeleri vardı.:56: Ay birde ballı yoğurdu harikaydı.Hiç ballı yoğurdundan yiyeniniz varmı? Esas özellik yoğurtta zaten.Enterasan lezzetli ve nerdeyse ekmeğe sürülecek kıvamda katı.

günaydın kızlar,

ben tatili yaptım döndüm ama benim ekipten 4 kişi izinli,ramazan öncesi herkes tatil yapıyor. o sebeple çok yoğunum girip okuyamadım bile . ancak şimdi sabah okudum. zaten fazlada bir şey yazmamışsınız herkes tatil modunda. bizim tatilde süper geçti. şimdi sıra jeselecte. iyi tatiller sana canım. güle güle git ,gel inşallah.
tatil güzelde dönüşü daha bir yorgunluk. 5 makina çamaşır yıkadım dönüşte. neyseki ütüler bana ait değil :1: yoksa yanmıştım :52:

bentoprak,ameliyatı sormuşsun. yok canım olmadım ama olmaya kesin karar verdim. yılbaşından sonra şubat gibi olmayı planlıyorum allah nasip ederse. oğlanda 2,5 yaşına gelmiş olacak o zamanlarda . yaza kadarda iyileşir denizime girerim diye düşünüyorum :34:

günaydın kızlar,

ben tatili yaptım döndüm ama benim ekipten 4 kişi izinli,ramazan öncesi herkes tatil yapıyor. o sebeple çok yoğunum girip okuyamadım bile . ancak şimdi sabah okudum. zaten fazlada bir şey yazmamışsınız herkes tatil modunda. bizim tatilde süper geçti. şimdi sıra jeselecte. iyi tatiller sana canım. güle güle git ,gel inşallah.
tatil güzelde dönüşü daha bir yorgunluk. 5 makina çamaşır yıkadım dönüşte. neyseki ütüler bana ait değil :1: yoksa yanmıştım :52:

bentoprak,ameliyatı sormuşsun. yok canım olmadım ama olmaya kesin karar verdim. yılbaşından sonra şubat gibi olmayı planlıyorum allah nasip ederse. oğlanda 2,5 yaşına gelmiş olacak o zamanlarda . yaza kadarda iyileşir denizime girerim diye düşünüyorum :34:

Tail dönüşü insan daha çok yoruluyor.Tembel günlerin bedelini biz bayanlar ödüyoruz.Ameliyat ayın çook güzel ve mantıklı.Önümüzdeki yaz sahiller güzel görecek desene.
Nerey gidersin önümüzdeki yaz ben oraya gitmiyim :34:

günaydın kızlar,

Hoşgeldin güzel yüreklim :16:sen yoktun pek bi sessizdi sizin başlık :ssz: sorma zaten yerleşmek yok mu valizleri o bu çocuğun eşyaları yoruldum; dönüşte daha büyük eziyet dönüşüme kadını ayarladım gelecek ama yıka kaldır ben yapacağım...

Ya ne ameliyatı ne oldu öteki iş bana ne ben istiyorum :emir_bebek: sonra olursun ameliyatını

Back