- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Yasak değilmi bişey yemek içmek tüttürtmek:)
yasak ama yasağı deldi bizim ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak değilmi bişey yemek içmek tüttürtmek:)
bayıldım cidden çok güzel hazırlanmış hepsi sözünü unutma yaz ajandaya jelesece sözüm var diye
ah nugul vah nurgül panik,heyecanlı nurgül bitti şükür bundan sonrası dinlenme dikkat etme komplikasyonsuz süreç diliyorum sana...hadi bak kıymetimizi bil canlı canlı gösteride yaptık sana
Herkese tesekurederim oldu bitti AMA yanimda oldunuz saolun jeselec nldgp ve Ben toprakcok tesekurederim
unutmam merak etme....
yasak ama yasağı deldi bizim ki
Saolun herkese insallah cabuk kalkarim Boyle cok yorucu yatarak belim kotu fitik varmis bende daha dikkatli ol dedi kizlar yardim alarak kalkip otirmak daha nekadar surer
Saolun herkese insallah cabuk kalkarim Boyle cok yorucu yatarak belim kotu fitik varmis bende daha dikkatli ol dedi kizlar yardim alarak kalkip otirmak daha nekadar surer
Canım niye böyle acelecisin:) dur bakalım 24 saat yeni bitti ilk 3 günden sonra daha kolaylaşır.1 hafta yardım alırsın
dakika 1.gol bir güzelim ameliyat sonrası bekleme süren iyileşme süren tamamen senin vücut yapın ile alakalı daha dün ameliyat oldun hem de karın germe acele etme birkaç güne daha iyi hareket edersin
ah ah nolac hemde ne acele panic atak arkadaş dün benimde kontrolüm vardı yanına uğradım gayet iyi idi yemek yiyip sohbet etti
sen ne yaptın görüştün mü doktor ile Ankarada
Yağmurlu bir sabahtan herkese günaydın
canım sıkkın olaylar yatışmıyor dün yine çok yaralanan olmuş içlerinde bazılarının durumu ağırmış kaç gecedir uyku uyuyamamak mahvetti beni( aklım orada !!!gerçek amaçları sadece dayatmaya ben ne dersem o dura tepki gösteren gençlerde!!!
Nlglpd umarım kafan boşalmıştır yurt dışı tatilin güzel geçiyordur....ogltkn bu hafta raporlu evde nete giremiyor minik yavrular yüzünden herkese selamları var
Merhaba canim benim.Suanda Yunanistan in ufacik bir adasindayiz. Simdiye kadar hep cekiyordu telefonlarimiz interneti ama bugun 2 saat yol aldik. Ve iyice uzaklastik.Simdi adaya ciktik bir cafede oturduk wi fi olan bir yer bulabildik.Ordan yaziyorum.Teknedeki hollandalilar bize garip bakip elimizdeki surekli teller gorunce bagimliyiz zannettiler ulkemizin durumunu takip ettigimizi soyluyoruz surekli.anlayacagin aklimiz fikrimiz istanbul da.hayir olsun hepimizin hakkinda.
Yağmurlu bir sabahtan herkese günaydın
canım sıkkın olaylar yatışmıyor dün yine çok yaralanan olmuş içlerinde bazılarının durumu ağırmış kaç gecedir uyku uyuyamamak mahvetti beni( aklım orada !!!gerçek amaçları sadece dayatmaya ben ne dersem o dura tepki gösteren gençlerde!!!
Nlglpd umarım kafan boşalmıştır yurt dışı tatilin güzel geçiyordur....ogltkn bu hafta raporlu evde nete giremiyor minik yavrular yüzünden herkese selamları var
Arkadaşlar ben eski sayfalardan birinde ödem attırıcı çay kullanıldığını okumuştum. Hatırlayan var mı? Neler vardı içinde