• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

bayıldım cidden çok güzel hazırlanmış hepsi:21: sözünü unutma yaz ajandaya jelesece sözüm var diye :29:

ah nugul vah nurgül :25: panik,heyecanlı nurgül :ssz:bitti şükür bundan sonrası dinlenme dikkat etme :31:komplikasyonsuz süreç diliyorum sana...hadi bak kıymetimizi bil canlı canlı gösteride yaptık sana :9:

unutmam merak etme....

şeydacık nasılsın:23: e vitamini bana yasak kullanamıyorum tümörüm temizlendi ama besleme özelliği varmış :ssz: o yüzden kullanamam sen sonucu yaz bakalım ileride ne olacak

Saolun herkese insallah cabuk kalkarim Boyle cok yorucu yatarak belim kotu fitik varmis bende daha dikkatli ol dedi kizlar yardim alarak kalkip otirmak daha nekadar surer

:31:
Saolun herkese insallah cabuk kalkarim Boyle cok yorucu yatarak belim kotu fitik varmis bende daha dikkatli ol dedi kizlar yardim alarak kalkip otirmak daha nekadar surer

Canım niye böyle acelecisin:) dur bakalım 24 saat yeni bitti ilk 3 günden sonra daha kolaylaşır.1 hafta yardım alırsın

dakika 1.gol bir :1: güzelim ameliyat sonrası bekleme süren iyileşme süren tamamen senin vücut yapın ile alakalı :34: daha dün ameliyat oldun hem de karın germe acele etme birkaç güne daha iyi hareket edersin

:31:

Canım niye böyle acelecisin:) dur bakalım 24 saat yeni bitti ilk 3 günden sonra daha kolaylaşır.1 hafta yardım alırsın

ah ah nolac hemde ne acele :ssz: panic atak arkadaş :9: dün benimde kontrolüm vardı yanına uğradım gayet iyi idi yemek yiyip sohbet etti:nazar:

sen ne yaptın görüştün mü doktor ile Ankarada

dakika 1.gol bir :1: güzelim ameliyat sonrası bekleme süren iyileşme süren tamamen senin vücut yapın ile alakalı :34: daha dün ameliyat oldun hem de karın germe acele etme birkaç güne daha iyi hareket edersin

ah ah nolac hemde ne acele :ssz: panic atak arkadaş :9: dün benimde kontrolüm vardı yanına uğradım gayet iyi idi yemek yiyip sohbet etti:nazar:

sen ne yaptın görüştün mü doktor ile Ankarada

Annem sağolsun psikolojik sorunlarım olduğunu estetik yaptırma manyaklığına kapıldığım konusunda etkiledi etrafımdaki herkesi.ağzımı açtığıma pişmanım.bira ortalık yatışsın diye bekliyorum onlar bunun ihtiyac değil heves olduğunu düşünüyorlar. Zamanla anlıycaklardır. Beklemedeyim. Bu yaz olur sanıyorum. Canım kasığında lîpo deliği var mı varsa tatilde ne yaptın bunun için.güneş iz bırakır mutlaka

Haklisiniz cok aceleciyim AMA napim zor bi surec drenler cok az geliyodunden beri tam dolmadi bile
Sizce yarin alirlarmi keske alsalar

Herkese güzel bir hafta diliyorum :21:

tüylüm tatilde kezbanım iş yetiştiriyor havalar ısındı buralar sessiz :51:

öptüm hepiciğinizi :54:

Yağmurlu bir sabahtan herkese günaydın:16:

canım sıkkın olaylar yatışmıyor:ssz: dün yine çok yaralanan olmuş :ssz: içlerinde bazılarının durumu ağırmış :ssz: kaç gecedir uyku uyuyamamak mahvetti beni:(( aklım orada !!!gerçek amaçları sadece dayatmaya ben ne dersem o dura tepki gösteren gençlerde!!!

Nlglpd umarım kafan boşalmıştır yurt dışı tatilin güzel geçiyordur....ogltkn bu hafta raporlu evde nete giremiyor minik yavrular yüzünden herkese selamları var :23:

canım sıkkın olaylar yatışmıyor:ssz: dün yine çok yaralanan olmuş :ssz: içlerinde bazılarının durumu ağırmış :ssz: kaç gecedir uyku uyuyamamak mahvetti beni:(( aklım orada !!!gerçek amaçları sadece dayatmaya ben ne dersem o dura tepki gösteren gençlerde!!!

Nlglpd umarım kafan boşalmıştır yurt dışı tatilin güzel geçiyordur....ogltkn bu hafta raporlu evde nete giremiyor minik yavrular yüzünden herkese selamları var :23:

Merhaba canim benim.Suanda Yunanistan in ufacik bir adasindayiz. Simdiye kadar hep cekiyordu telefonlarimiz interneti ama bugun 2 saat yol aldik. Ve iyice uzaklastik.Simdi adaya ciktik bir cafede oturduk wi fi olan bir yer bulabildik.Ordan yaziyorum.Teknedeki hollandalilar bize garip bakip elimizdeki surekli teller gorunce bagimliyiz zannettiler:( ulkemizin durumunu takip ettigimizi soyluyoruz surekli.anlayacagin aklimiz fikrimiz istanbul da.hayir olsun hepimizin hakkinda.

Merhaba canim benim.Suanda Yunanistan in ufacik bir adasindayiz. Simdiye kadar hep cekiyordu telefonlarimiz interneti ama bugun 2 saat yol aldik. Ve iyice uzaklastik.Simdi adaya ciktik bir cafede oturduk wi fi olan bir yer bulabildik.Ordan yaziyorum.Teknedeki hollandalilar bize garip bakip elimizdeki surekli teller gorunce bagimliyiz zannettiler:( ulkemizin durumunu takip ettigimizi soyluyoruz surekli.anlayacagin aklimiz fikrimiz istanbul da.hayir olsun hepimizin hakkinda.

canım süslüm benim :16: sen yoksun kezban yok buralar savaş alanı tadım tuzum yok :ssz:

kafam o kadar dağınık ki taksiye 50.tl.verdim üstünü almadan indim adamda vermedi :25: 15.tl.lik yere 50.liraya gittim..

neyse sen dağıt kafanı öyle gel sağlam kafalara ihtiyacımız var :21:

Maalesef gerçekten üzücü.Zaten televizyonlarda göründüğü gibi değil çoğu, şimdi yasakta geldi Allah hayır etsin.Çok kötüydü gerçekten.Her gün ordayım.Narkozdan sonra gazlarada alıştık.Sanki savaştayız.Bugünde yardım götürdük yine.Allah razı olsun yağıyor yardımlar görmeniz lazım.Tek eksikleri gerçek gaz maskeleri.Özellikle revirdekilere ve doktorlara.Hele o doktorlar Allah hepsinden razı olsun.Ordakilere hakkımızı nasıl ödeyeceğiz bilmem.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben eski sayfalardan birinde ödem attırıcı çay kullanıldığını okumuştum. Hatırlayan var mı? Neler vardı içinde

Selam arkadaslar.Sanirim kimsenin ne keyfi,ne de yazasi var:( 10 gun once biraktigim gibi topik.Ben bugun donuyorum Ist.a .Suan Akhisar dayim.Internetin oldugu yerlerden hemen girip bakiyorduk.Bir yanimiz hep Istanbul da olaylarin oldugu yerdeydi:( bir tarafimiz hep kirikti yani kisaca.Herkese guzel hafta olsun insallah.Sevgiler...

Arkadaşlar ben eski sayfalardan birinde ödem attırıcı çay kullanıldığını okumuştum. Hatırlayan var mı? Neler vardı içinde

Merhaba segah.doktorum kiraz sapi icmemi istemisti benden.15 tane kiraz sapini sicak suya koyup icine aroma katsin diye cubuk tarcin koyuyordum.Bir de avokado yapragi ve enginar yapraklarindan birer tutam sicak suda bekleterek demleme usulu vermisti.Gunde 3 kere bu karisimlari yapip iciyordum.cok da yararini gormustum.

günaydın güzel kalpli dostlar...hepinize kucak dolusu sevgiler:16:

nldglpciğim canım ciğerim hoşgeldin, tatil fotosu gönder maile, ne kadar bronzlaştın bi görelim..

pissstt jelocan, nerelerdesin bebem? hadi gel sen de..

Back