• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Bugün topiğime bir bakayım tozlu raflarının tozunu alayım dedim amma bitecek gibi değil:50: Kimseler yok galiba.Ben buralardayım ama bu aralar da abimin ameliyatı için koşturmaktayım.Arada bir ses verin kızlar.sus pus olmuş topiğimiz canlandıralım arada sırada.Mune nin bir yazısını görmüştüm aman diim hiç güzel planları yok valla:51: Gelin doğal yollardan topik şenlensin.Mesela kimler nerelere gidecek tatile.Ya da gidip gelenler yazıversin bari iki satırcık.

YArın size biraz yazarım benim tekne gezim ile ilgili yorumlar.Hatta resim de atabilirim buradan:34: Şimcileyin hoşçakalın.Öpüldünüz:16:

Ben Antalyaya gidiyorum 8.gün yokum crstal tat bach ve crstal waterworde iki otelde keyif yapacağım kısmetse :8: kezban ogülü yazlıkta oradan çeşmeye otele geçecek :34:aleda gitti diye biliyorum belkide dönmüştür

Ben Antalyaya gidiyorum 8.gün yokum crstal tat bach ve crstal waterworde iki otelde keyif yapacağım kısmetse :8: kezban ogülü yazlıkta oradan çeşmeye otele geçecek :34:aleda gitti diye biliyorum belkide dönmüştür

Aslanlar gibi son sistem cep telinle girer bize yorumlar yaparsın artık minnoşum.Endamını da whatsapp dan atarsın artık:23: Ben aldığım 2.5 kilonun 1 kilosonu verebildim.Delirecem genişledim resmen:43: nolur dikkat et emi yemeklere:56: Hadi ben kaçtım bebişim.İyi geceler:16:

Aslanlar gibi son sistem cep telinle girer bize yorumlar yaparsın artık minnoşum.Endamını da whatsapp dan atarsın artık:23: Ben aldığım 2.5 kilonun 1 kilosonu verebildim.Delirecem genişledim resmen:43: nolur dikkat et emi yemeklere:56: Hadi ben kaçtım bebişim.İyi geceler:16:

:1: iyi ki almışım önceden gereksiz derdim bu akıllı tellere ama işime yarayacak tatilde...vallahi bende kesin alırım ayran yanında meze çerez kaçarı yok :43::43::43:

KArtopumdan haber varmı? bizim son ameliyat olan fasıl gurubu ne alemde acaba badem falan...kızlar görüpde yazmayanı düverim valla:22:.Kestane kebap acele cvp :51:

:1: iyi ki almışım önceden gereksiz derdim bu akıllı tellere ama işime yarayacak tatilde...vallahi bende kesin alırım ayran yanında meze çerez kaçarı yok :43::43::43:

Zaten ilk 2 gün falan aman yemiim diyorsun.3.gün aman birazcıkdan bi şii olmaz moduna giriyorsun.4.5. günler allah ne verdiyse yumulup götürüyorsun:ssz::50:

Nldglp ablam ve jelesec te olmasa kimse yok hakikaten yahuuu nerelerdesinizzzz ben bu yil ameliyat yuzunden hic biyere gidemedim ramazanda geliyo zaten bide bu arada tasinma olaylarida girecek ramazanda yada bayramdan sonra bakalim ondan sonra biseyler ayarlayabilirsek cok iyi olacak ihtiyacım var hem de çok yaniii ;))))ooooohhhh ne guzelll siz geziyonuzzz benim yerimede gezin yuzun egleninnn ; (

Son düzenleme:
Zaten ilk 2 gün falan aman yemiim diyorsun.3.gün aman birazcıkdan bi şii olmaz moduna giriyorsun.4.5. günler allah ne verdiyse yumulup götürüyorsun:ssz::50:

:)))) gercekten cok haklisin. hersey dahiller de tam bir arsiz hale donusuyorsunuz. herkes masayi tabak tabak doldurma telasinda:) benim esim bir tabaga izgara pilav bir kucuk tabaga yogurtlu semizotu azicik coban salata... bu kadar mi insan kendine dikkat eder. salatalar mezeler kisirlar taratorlar... boyle otokontrol olamaz!!! hersey dahile bosa para veriyoruz. bu gidisle aparta gidip, masasina bir tabak kuru ve pilav pisirip koyucam:) bu arada butun mayolarimi yardimci bayana verdim. guzel straplez mayolar aldim. aslinda zayif bir bayanim ama bel bolgemde dogumlardan sonra olusmus catlaklarim var kirbac izi gibi... cok kilo alip ani kilo vermeye bagli sanirim. bikini o sebeple tercih etmedim. catlak gidermenin caresi var mi? ben de carsamba assosa gidiyorum 10 gun oradan da 10 gun gokceada. hepinize gorusemezsek iyi tatiller dilerim. donunce yazicam...

Topik topik gezmekten yoruluyorum eee memleket meseleleri, buraya gelince pilim bitmiş oluyor bir bakıp çıkıyorum.Bugün şenlendireyim dedim iki satır yazıp.Herkescikler tatilde.Ben şehri bekliyorum rahat yapın tatilinizi.
Kimler ne ameliyatı oldu kimler olacak bi yazın hele
nldglp kartopu ameliyat oldumu yoksa
Hepinizi öptüm vede özledim ne zaman buluşacaksınız varmı bir şey ufukta.

:)))) gercekten cok haklisin. hersey dahiller de tam bir arsiz hale donusuyorsunuz. herkes masayi tabak tabak doldurma telasinda:) benim esim bir tabaga izgara pilav bir kucuk tabaga yogurtlu semizotu azicik coban salata... bu kadar mi insan kendine dikkat eder. salatalar mezeler kisirlar taratorlar... boyle otokontrol olamaz!!! hersey dahile bosa para veriyoruz. bu gidisle aparta gidip, masasina bir tabak kuru ve pilav pisirip koyucam:) bu arada butun mayolarimi yardimci bayana verdim. guzel straplez mayolar aldim. aslinda zayif bir bayanim ama bel bolgemde dogumlardan sonra olusmus catlaklarim var kirbac izi gibi... cok kilo alip ani kilo vermeye bagli sanirim. bikini o sebeple tercih etmedim. catlak gidermenin caresi var mi? ben de carsamba assosa gidiyorum 10 gun oradan da 10 gun gokceada. hepinize gorusemezsek iyi tatiller dilerim. donunce yazicam...

Çok takdir ediyorum otokontrolü yüksek olan insanlara.İnan ben tutamıyorum.Sonra da balon gibi şişiyorum.Çatlaklara malesef bir çözüm yok:50: Görmezden geleceksin yokmuşlar gibi:34: HAdi bakalım iyi eğlenceler ve gezmeler:16:

Topik topik gezmekten yoruluyorum eee memleket meseleleri, buraya gelince pilim bitmiş oluyor bir bakıp çıkıyorum.Bugün şenlendireyim dedim iki satır yazıp.Herkescikler tatilde.Ben şehri bekliyorum rahat yapın tatilinizi.

Niye yokmu plan prog. tatil falan? Jelesec perşembe gidiyor.Ogltkn 15 gün tatilde.Ben de artık fırsat buldukca spor ve havuza giderim.

Kartopu olmadı ameliyat.Sanırım o da tatilde.Yoksa yazardı bzi görüp:34: Şimdilik yakın zamanda toplantı yok.Çünkü herkes biryerlerde.

HEmen hemen her sene 2 kere mavi tura çıkıyoruz.Tercih sebebimiz sürekli bir yere bağımlı kalmadan koy koy gezmek,denizde daha çok vakit geçirmek,minimum kıyafet,küçük bavul hatta sırt çantası bile yetiyor:) o kadar da değil tabii.Süslü bir hatun olarak takılar tokalar kremler rujlar derken koca bir kilitli bavul tipli makyaj çantam olmazsa olmazım.Benim için her türlü hazineden daha gıymatlı.Az ve zararsız yemekler.Örnek menü:Sabah 3 çeşit peynir,(salam,sosis ya da sucukla hazırlanan yumurtalı bir şeyler hergün çıkıyor) 3-4 çeşit reçel bal,yeşil,siyah zeytin,tereyağ,bol domates ve salatalık.

Öğlen:mutlaka sebzeli etli yemek,makarna veya bulgur veya pilav,1 çeşit meze,yoğurt

İkindi:bisküvi,kek,ya da sigara böreği ve sınırsız çay kahve

Akşam:Haftada 3 gün teknede mangal (bir gece karışık ızgara,2 gece büyük balık mangal) birazdan resimleri görürsünüz.et ya da mangal yanında 3 çeşit mutlaka meze.Pilan ve ya makarna mutlaka.Arkasından meyve tabağı.Ve son olarak yıldızların altında türk kahvesi.

Ömrüme ömür katılıyor her sene inanın.Çok zevk alıyorum.İsterseniz bütün gün ve gece mayo ile durabilirsiniz.YAbancılar hiç akşamları giyinmiyor hep mayo ile oturuyorlar.Çünkü gece de bazen denize girebiliyoruz:21:

Sadece limanlara indiğimizde bir şort, bir t-sırt ,bir de sandalet yetiyor inanın.

Otellerde akşamüstü odalara sıcaktan bayılarak çıkılır.Duş yapılır,giyinilir ,ter kan içinde yemek bölümüne teşrif edilir.En büyük dert içlerinden hangisine yemeğe karar vermek.İlk tabağı yerken 2.tabağı nelerle dolduracağını düşünmek bile şişiriyor insanı.HAlbuki mavi tur da böyle bir dert yok.İstersen denizden çık masaya otur serin serin ye yemeğini.Ne giyecem derdi yok.Giyindim sıcakladım bunaldım derdi hiç hiç yok...Benim için en güzel tatilden sizlere bir kaç kare paylaşıp kaçacağım.HEpinize gönlünüzce tatiller diliyorum.Sevgiyle...

$IMAG3102.webp$20130612_131154.webp$20130612_163128.webp$20130612_162815.webp$DSC_0055.webp$IMAG3097.webp$IMAG3187.webp$IMAG3134.webp$IMAG3186.webp$20130612_130953.webp

:43::43::43: Bende şimdiden kesin kilo alırım moduna girdim :ssz: bide güneşlenme yüzme olayı olmayacak habire kapalı yerlerde yer içerim kesin :43:

Nldglp ablam ve jelesec te olmasa kimse yok hakikaten yahuuu nerelerdesinizzzz ben bu yil ameliyat yuzunden hic biyere gidemedim ramazanda geliyo zaten bide bu arada tasinma olaylarida girecek ramazanda yada bayramdan sonra bakalim ondan sonra biseyler ayarlayabilirsek cok iyi olacak ihtiyacım var hem de çok yaniii ;))))ooooohhhh ne guzelll siz geziyonuzzz benim yerimede gezin yuzun egleninnn ; (

Nlglpde ve ben kazık çaktık k.k.ya :1: kimler geldi kimler geçti :)) taşınma zor iş ya bende istiyorum bakalım kısmet üşenmez isem :ssz:sana kolay gelsin ben senin yerine yer içer gezerim :29:

Biri bana arsız mı dedi :ssz::1: haklısın hele ki benim gittiğim otellerin bi mutfağı var aman Allahım yemeden durman imkansız :56: eşine helal benim eşimde çok yer ama 20.senedir hep aynı kiloda :ssz: sana da iyi tatiller gulhan yaz yaz habersiz bırakma

Memleket meselesine fena daldık :ssz: ben yeni ameliyatlar için para biriktireceğim daha :ssz: yeni doktor aramam lazım malum baycan çok talep görüyor ben sevmem çok talep gören doktoru :1: herkes yuvaya dönsün buluşuruz öptüm seni :54:

Back