boş boğaz üyelere veriliyor bu kalplerçok lak lak yapanların kalbi tek tek artıyor
nolaccım yazdığın paylaşım yazıların sayısıyla alakalı 7.838 mesajım varmış benim şimdi baktımamma yazmışım
Hakikaten iyi yazmışsınız bazen üşeniyorum ben. Bide konuşmakda yetenek o kadar çok şey yazmış olsaydım mıçar batırırdım eminim:)
belki bıraz zorlasak sığardım
sığarsın sen ben zor sığarım
abla be vallahi yazmışın heeeee kk senden ne çekti be yalnız bi de sen her telden yazıyon kız mesj bölümüne baktım şiimdide maşallah heryere yetişiyosun Allahhhh başımızdan eksik etmesinnnn seniii
aynen bademim her telden çalıyorumsıkılıyorum tek bi başlığa takılınca böyle daha iyi ama en sevdiğim bu başlık
aynen bademim her telden çalıyorumsıkılıyorum tek bi başlığa takılınca böyle daha iyi ama en sevdiğim bu başlık
Merhabalar galiba herkes burada, Diyer topiğede yazdım ama , buradan sohbet ederken daha çabuk cevaplar gelicek galiba...
Sevgili arkadaşlar
ben fermuar aldım.. geceliğimin önüne yada bir penye elbiseme yarın takdırmayı düşünüyorum.. Bu fermuarlı giysi nezaman gerekiyor.. onu hastahanedemi giyeceğim.. pansumanlar hemen ameliyattan sonramı başlıyor.bu yüzden fermuarlı gecelikmi lazım... yoksa evde kendimizmi pansuman yapacağız ve bunu yaparkenmi üzerimde fermuarlı giysimi ne olması gerekiyor.. yani fermuarı geceliğemi diktirim.. penye elbisememi.. size zahmet biraz görüşünüzü alabilirmiyim..
mutlu pazarlar herkese... pazar pazar evde oturan bir kişi olarak ameliyat olup evde oturan tüüm arkadaşlara selam olsun... geze geze istanbulda gezcek mekan bırakmayan nldglp'a teessüf ediyom... jelesec iyiki döndün sensiz buralar sessizdi baya hoşgeldin beya....
neyse ben asli görevime dönüp ders çalışayım bari. benim küçük canavarın ikiye ayırdığı gözlüğümü emaneten tutturarak
sana da selam olsun lina
dersin de kolaylıklarr diliyorum sana
sana da selam olsun lina
dersin de kolaylıklarr diliyorum sana
Sende fermuarlı gecelik aramıştın bulabildinmi, ayrıca hastahanede fermuarlı geceliğe gerek kaldımı, evde kendine pansuman yapman gerekiyormuymuş..
selamdöndüm döndüm buradayım
kız düşürsün zevkli oluyor alışmış kudurmuştan beter hesabıhoş gördük bacım
Oyyyyy yaaaa iyiki döndün sensiz nldglp anlamsız cidden çekilmiyo buralar yawwww bidaha bırakma biziii
selamdöndüm döndüm buradayım
kız düşürsün zevkli oluyor alışmış kudurmuştan beter hesabıhoş gördük bacım
Oyyyyy yaaaa iyiki döndün sensiz nldglp anlamsız cidden çekilmiyo buralar yawwww bidaha bırakma biziii
teşekkürler durruyektacımbizlerin samimiyetini,şeffaflığını iyi niyetini anlayan herkesle frekansımız tutuyor zaten
sende hoşgeldin buraya sohbete eğlenceye
teşekkürler durruyektacımbizlerin samimiyetini,şeffaflığını iyi niyetini anlayan herkesle frekansımız tutuyor zaten
sende hoşgeldin buraya sohbete eğlenceye
)))))))))))))))))))))))))) hoşbuldukkkkkkkkkkkk ))))))))))))))))))
günaydın topik ahalisi, hepinize içten sevgi dolu bir günaydınnnn
haftasonu yoğun, koşturmaca. biri iki aktivite de olunca, yaştan mütevellit kaykılmaca
dün jelocanla telde dedikodusunu yaptık, buradan da deşifre ediiiim. bu nilocan nassı dayanıyo bu kadar gezmeye, üstelik yaşı da varben onun yaşa geldiğimde ne hale gelcem kim bilir taktikleri ver aplaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?