• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

boş boğaz üyelere veriliyor bu kalpler :1: çok lak lak yapanların kalbi tek tek artıyor :9:

nolaccım yazdığın paylaşım yazıların sayısıyla alakalı 7.838 mesajım varmış benim şimdi baktım :53: amma yazmışım :32:

:60::60::60: abla be vallahi yazmışın heeeee kk senden ne çekti be :32: yalnız bi de sen her telden yazıyon kız mesj bölümüne baktım şiimdide maşallah heryere yetişiyosun :60: Allahhhh başımızdan eksik etmesinnnn seniii:52::54:

Hakikaten iyi yazmışsınız bazen üşeniyorum ben. Bide konuşmakda yetenek o kadar çok şey yazmış olsaydım mıçar batırırdım eminim:)

popüler üyeyim yazmasam niye yazmıyorsun diye başımın etini yiyorlar :ssz: kız bende mıcıyom arada doğal oluyor yapmacık değiliz işte :9:

:19::19: belki bıraz zorlasak sığardım :21:

sığarsın sen ben zor sığarım :25:

:60::60::60: abla be vallahi yazmışın heeeee kk senden ne çekti be :32: yalnız bi de sen her telden yazıyon kız mesj bölümüne baktım şiimdide maşallah heryere yetişiyosun :60: Allahhhh başımızdan eksik etmesinnnn seniii:52::54:

aynen bademim her telden çalıyorum:1: sıkılıyorum tek bi başlığa takılınca böyle daha iyi ama en sevdiğim bu başlık :nazar::16::16::16:

Merhabalar galiba herkes burada, Diyer topiğede yazdım ama , buradan sohbet ederken daha çabuk cevaplar gelicek galiba...

Sevgili arkadaşlar
ben fermuar aldım.. geceliğimin önüne yada bir penye elbiseme yarın takdırmayı düşünüyorum.. Bu fermuarlı giysi nezaman gerekiyor.. onu hastahanedemi giyeceğim.. pansumanlar hemen ameliyattan sonramı başlıyor.bu yüzden fermuarlı gecelikmi lazım... yoksa evde kendimizmi pansuman yapacağız ve bunu yaparkenmi üzerimde fermuarlı giysimi ne olması gerekiyor.. yani fermuarı geceliğemi diktirim.. penye elbisememi.. size zahmet biraz görüşünüzü alabilirmiyim..

mutlu pazarlar herkese... pazar pazar evde oturan bir kişi olarak ameliyat olup evde oturan tüüm arkadaşlara selam olsun... geze geze istanbulda gezcek mekan bırakmayan nldglp'a teessüf ediyom... jelesec iyiki döndün sensiz buralar sessizdi baya hoşgeldin beya....
neyse ben asli görevime dönüp ders çalışayım bari. benim küçük canavarın ikiye ayırdığı gözlüğümü emaneten tutturarak :(

Merhabalar galiba herkes burada, Diyer topiğede yazdım ama , buradan sohbet ederken daha çabuk cevaplar gelicek galiba...

Sevgili arkadaşlar
ben fermuar aldım.. geceliğimin önüne yada bir penye elbiseme yarın takdırmayı düşünüyorum.. Bu fermuarlı giysi nezaman gerekiyor.. onu hastahanedemi giyeceğim.. pansumanlar hemen ameliyattan sonramı başlıyor.bu yüzden fermuarlı gecelikmi lazım... yoksa evde kendimizmi pansuman yapacağız ve bunu yaparkenmi üzerimde fermuarlı giysimi ne olması gerekiyor.. yani fermuarı geceliğemi diktirim.. penye elbisememi.. size zahmet biraz görüşünüzü alabilirmiyim..

merhaba naime tecrübelerim henüz tazeyken aktarıyım sana:21: ben ameliyat sonrasında önden düğmeli pijama giydim. hastaneden çıkarken de üst kısmı bol gelen bi gömleğim vardı onu giydim taytın üstüne :21: yani zaten ameliyat sonrasında rahat olmak için ister istemez penye pijama giymek isticeksin aynı zamanda hastaneden çıkıncada önden açıp kapanabilen birşey giymek durumundasın.:16:

mutlu pazarlar herkese... pazar pazar evde oturan bir kişi olarak ameliyat olup evde oturan tüüm arkadaşlara selam olsun... geze geze istanbulda gezcek mekan bırakmayan nldglp'a teessüf ediyom... jelesec iyiki döndün sensiz buralar sessizdi baya hoşgeldin beya....
neyse ben asli görevime dönüp ders çalışayım bari. benim küçük canavarın ikiye ayırdığı gözlüğümü emaneten tutturarak :(

sana da selam olsun lina:3:
dersin de kolaylıklarr diliyorum sana :16:

Sende fermuarlı gecelik aramıştın bulabildinmi, ayrıca hastahanede fermuarlı geceliğe gerek kaldımı, evde kendine pansuman yapman gerekiyormuymuş..

aslında ben fermuarlı bişeyleri çıkış için arıyodum ama benim eskilerin arasında göğüs kısmı bol olan gömleğimi buldum ameliyattan bir gün öncesi gerek kalmadı.:9: hastanede de önü düğmeli pijama giydim
bi de ben pansumana daha başlamadım naime ilk kontrolüm çarşamba günü benim

Son düzenleme:
günaydın topik ahalisi, hepinize içten sevgi dolu bir günaydınnnn:16:

haftasonu yoğun, koşturmaca. biri iki aktivite de olunca, yaştan mütevellit kaykılmaca:37:

dün jelocanla telde dedikodusunu yaptık, buradan da deşifre ediiiim. bu nilocan nassı dayanıyo bu kadar gezmeye, üstelik yaşı da var :23: ben onun yaşa geldiğimde ne hale gelcem kim bilir:1: taktikleri ver aplaaaaaa:33:

selam :21: döndüm döndüm buradayım :16:

kız düşürsün zevkli oluyor alışmış kudurmuştan beter hesabı :1: hoş gördük bacım :21:

Oyyyyy yaaaa iyiki döndün sensiz nldglp anlamsız cidden çekilmiyo buralar yawwww bidaha bırakma biziii

teşekkürler durruyektacım:16:bizlerin samimiyetini,şeffaflığını iyi niyetini anlayan herkesle frekansımız tutuyor zaten :23:

sende hoşgeldin buraya sohbete eğlenceye :21::21::21:

günaydın topik ahalisi, hepinize içten sevgi dolu bir günaydınnnn:16:

haftasonu yoğun, koşturmaca. biri iki aktivite de olunca, yaştan mütevellit kaykılmaca:37:

dün jelocanla telde dedikodusunu yaptık, buradan da deşifre ediiiim. bu nilocan nassı dayanıyo bu kadar gezmeye, üstelik yaşı da var :23: ben onun yaşa geldiğimde ne hale gelcem kim bilir:1: taktikleri ver aplaaaaaa:33:

günaydınlar her bir çete üyesine :16::16::16::16:

aynen yaptım dedikodusunun yalan yok:1: dün nasıl yatağa kendimi attım bilmiyorum :ssz:

Back