• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Gün aşırı pansumanı vardı benim o yüzden açıp açıp kapatıyordum ama sen açma bişey iyidir bişey yoktur

hayır bakma canım akıntı kanama olsa sızar merak etme az sabır :34:

Tamam dinliycem sizleri sabredicem ne kaldi ki çarşambaya sanki:44: benim hergun pansumanim yok cunku benim vucut hipertrofik skar olusumuna musait oldugundan iyilesmeyi geciktirmek icin kortizon igne yapti doktorum dikislerime o yuzden 1 hafta bekletiyor beni yoksa 3. Gün kontrolum olucakti:50:

Kızlar iyi geceler. Memeler göbüşler herşey çok güzel olacak.iyi düşünün iyi olsun.ama abartıpda kim kardashian gibi uyanacağınızı aklınızdan bile geçirmeyin:) öptüüüümmmm

Amanııın yazmış da yazmışsınız...Çay,kahve,pasta,çöreğiniz eksik kalmış bir tek:1: Ben çok eğlendim dün gece.Kalamış Khalkedon daydık.14 kişiydik.Açık hava,bol rakı,nefis balık roka...Müzik desen çistak çistak:118: Jeleseğim,mikserlenkim,jelocanım dönmüşsün sahalara bebeem.:62::64::66::70: Sensiz buralar ıssız ve karanlııık,bizi hiç terketme oldu mu jelocan:24:

HAdi maraton başlasın.Bugün eşim eğitimde.Ben yalnız:23: Doğğru spora,soona kayınvalidemde ziyafet var:56: Hava pek güzel,benim kafam daha da güzel:32: HEpinize güzel mutlu pazarlar kızlar:16::16::16::16::16::16::16:

Ay bu arada ben ne zaman 5 KALP olacam ya:44: Olmam lazım,Jelocan ı yakalamam lazım:23: Çok kıskancım,çok fesatım:51:

Amanııın yazmış da yazmışsınız...Çay,kahve,pasta,çöreğiniz eksik kalmış bir tek:1: Ben çok eğlendim dün gece.Kalamış Khalkedon daydık.14 kişiydik.Açık hava,bol rakı,nefis balık roka...Müzik desen çistak çistak:118: Jeleseğim,mikserlenkim,jelocanım dönmüşsün sahalara bebeem.:62::64::66::70: Sensiz buralar ıssız ve karanlııık,bizi hiç terketme oldu mu jelocan:24:

HAdi maraton başlasın.Bugün eşim eğitimde.Ben yalnız:23: Doğğru spora,soona kayınvalidemde ziyafet var:56: Hava pek güzel,benim kafam daha da güzel:32: HEpinize güzel mutlu pazarlar kızlar:16::16::16::16::16::16::16:

oh sefan olsun güzelim :16: gidişim suskun olmuştu ama dönüşüm muhteşem :9:

sana ve herkese benden de mutlu sağlıklı pazarlar :54:

Son düzenleme:
Ay bu arada ben ne zaman 5 KALP olacam ya:44: Olmam lazım,Jelocan ı yakalamam lazım:23: Çok kıskancım,çok fesatım:51:

:1:senin real hayattaki kalbin burada ki tüm kalpleri yer ile bir eder bebem :48:

Kıss mikserkelek napionn:23:

iyidir bende dışarı çıkacağım senin gibi kendi totomu gezdirmek için değil veleti gezdireceğiz :9:

Ay benim kürküm bilem yok:43: Bu kadar süslü püslü bir üyenin nasıl olmass kürküsü? Yanlış adalet.JElesekin kürkünü bana attırıversinler.Ben ondan daha püslüyüm:12::12::12::21:

Ay benim kürküm bilem yok:43: Bu kadar süslü püslü bir üyenin nasıl olmass kürküsü? Yanlış adalet.JElesekin kürkünü bana attırıversinler.Ben ondan daha püslüyüm:12::12::12::21:

hakket ya kürk sana yakışır bizim çete üyelerinin içinde en kokoş sensin :23: hııııım bide aledaks hanım evini yeniledi fotoları gördüm evide kendine benzetmiş süslü:1:

Son düzenleme:
Back