• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hakket ya kürk sana yakışır bizim çete üyelerinin içinde en kokoş sensin :23: hııııım bide aledaks hanım evini yeniledi fotoları gördüm evide kendine benzetmiş süslü:1:

Aledamız napıyor ya hiç sesi çıkmıyor? Güzel olmuştur mutlaka eminim.Zevkli hatun:21: Ama benim ev çok sade.Hiç süslü değildir gördün işte.Düz çizgi.

kız abla beni de çantana koyupta mı gezdirsen acep vallahi sesimi çıkarmam kimse anlamaz orda olduğumu:17: otur otur eve totişim pişik oldu vallaa :17:

kız abla beni de çantana koyupta mı gezdirsen acep vallahi sesimi çıkarmam kimse anlamaz orda olduğumu:17: otur otur eve totişim pişik oldu vallaa :17:

BAk Fadık gibi hep takipdesin.Farkındayım:51:.Gördüm seni demin gittiğim topikde:20: Bırak peşimi:51: yeldir yeldir gezesim var:23: Otur oturduğun yerde pişikli:9:

BAk Fadık gibi hep takipdesin.Farkındayım:51:.Gördüm seni demin gittiğim topikde:20: Bırak peşimi:51: yeldir yeldir gezesim var:23: Otur oturduğun yerde pişikli:9:

evden çıkamıyorum ben de topikte takip ediyorum kim nerde hangi topiğe yorum yazıyo :53: yeldir yeldir gez sen anca vallahi benim burda ağzımın suları akıyo:17: ah ulan Rıza diyorum bugünümü de özetliyorum :ssz::53:

Günaydınlaaaaaaaar , keyifli hafta sonları herkese :16::16::16:

Jelesec canım , cıks cıks cıks ben sana ıslık çal demedim mi ?

Hoşgeldin sende tatlım :38:

Tüylüm demin gördüm bir yerlerde Kalamış demişsin , bende sana ahhhh ahhhhh diyorum sadece . Gençliğimin toprakları , pyramid vardı bizim zamanımızda , bowling oynardık orada .Bir daha ahhh ahhh :52:

Tüylüm demin gördüm bir yerlerde Kalamış demişsin , bende sana ahhhh ahhhhh diyorum sadece . Gençliğimin toprakları , pyramid vardı bizim zamanımızda , bowling oynardık orada .Bir daha ahhh ahhh :52:

Ah Ausenciam ahhh sendemi giderdin bowlinge ahh...ne takılırdık ne severdik bizde bi bilsen.Bak sana nostalji olur balım.Şimdi kavak yelleri,yok yok Khalkedon yelleri esmekte... $k_MehmetYasa35_fenerbahce_piramit_.jpg

Ah Ausenciam ahhh sendemi giderdin bowlinge ahh...ne takılırdık ne severdik bizde bi bilsen.Bak sana nostalji olur balım.Şimdi kavak yelleri,yok yok Khalkedon yelleri esmekte...Eki Görüntüle 720825

Gerçi burdaki Fenerbahçe khalkedon oldu.Biz dün akşam Kalamış Khalkedon daydık.Ama iki yeride çok severim.Bizim buluşma noktalarımızdan biridir.:34:

Ah Ausenciam ahhh sendemi giderdin bowlinge ahh...ne takılırdık ne severdik bizde bi bilsen.Bak sana nostalji olur balım.Şimdi kavak yelleri,yok yok Khalkedon yelleri esmekte...Eki Görüntüle 720825

Cız etti burnumun direği valla :14:

Geçen sene yusufu halasına bıraktık , İstanbula felekten bir güne geldik eşimle . Kalamış ilk gittiğim yer oldu ve gözüm piramiti aradı hemen , güvenlik dedi abla ne piramidi :1::1:

O küçücük pasaj o zaman bizim için değme avm lerden keyifliydi.

Bademhanimmm ve nldglp ablammm ben geldimmmm yaa ben 169 boyundayım 74 kiloluk ameliyata kadar 68 olmak istıyorum açıkcası ama benımkıler cıdden buyukkkk hemde sarkıkk bakalım benden ne kadar gıtcek gorcesss ablammm şükür kavuşturmana bızı de ıhmal etmeeee yaaa jelesec ne zamann donüyor selamlarımı ilet ablam

Aledamız napıyor ya hiç sesi çıkmıyor? Güzel olmuştur mutlaka eminim.Zevkli hatun:21: Ama benim ev çok sade.Hiç süslü değildir gördün işte.Düz çizgi.

dün telde dedikodu yaptık iyi idi :34: tadilat bitti döner belki muhabbete :21:ben ondan zevkliyim en birinci ben :23:

şu anda çok fena bi kıskançlık var ben de hiiiiç laf atma bana :19:

bende kıskanıyorum bademim bende tüylü ne olacak

süslünün çantaları küçük sığmazsın :1::1:

Günaydın canım ausum :16:

kız tek başıma çarpıştım teke tek dövüştüm çete üyelerini katmadım :9: ondan ıslık çalmadım yattım çıktım mahpusdan :1:

ah ah kalamış bende çok severim gelde gezelim :29:

Bademhanimmm ve nldglp ablammm ben geldimmmm yaa ben 169 boyundayım 74 kiloluk ameliyata kadar 68 olmak istıyorum açıkcası ama benımkıler cıdden buyukkkk hemde sarkıkk bakalım benden ne kadar gıtcek gorcesss ablammm şükür kavuşturmana bızı de ıhmal etmeeee yaaa jelesec ne zamann donüyor selamlarımı ilet ablam

selam :21: döndüm döndüm buradayım :16:

Eneeeee jelesec de gelmişşşş zatiiiii hoşgeldiniz bacııııııımmmmm Allah bıdaha duşurmesinnnn ;)))))

kız düşürsün zevkli oluyor alışmış kudurmuştan beter hesabı :1: hoş gördük bacım :21:

Tünaydınnnn güzel hatunlarr

günaydın nolac :16:

Nldglp diyince farkettim bu kalp olayı ne benim bi tane:)

boş boğaz üyelere veriliyor bu kalpler :1: çok lak lak yapanların kalbi tek tek artıyor :9:

nolaccım yazdığın paylaşım yazıların sayısıyla alakalı 7.838 mesajım varmış benim şimdi baktım :53: amma yazmışım :32:

boş boğaz üyelere veriliyor bu kalpler :1: çok lak lak yapanların kalbi tek tek artıyor :9:

nolaccım yazdığın paylaşım yazıların sayısıyla alakalı 7.838 mesajım varmış benim şimdi baktım :53: amma yazmışım :32:

Hakikaten iyi yazmışsınız bazen üşeniyorum ben. Bide konuşmakda yetenek o kadar çok şey yazmış olsaydım mıçar batırırdım eminim:)

Back