• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın güzeller. Pazartesi sendromu fena halde. Evde temizlik var.bende resim görmek istiyorummm

niyee bilerek isteyerek yokk :44: ne kötülüğünü gördün masum whatsapp ımızınnn:50:

canım bademim, benim evde iki tane whatsapp var:9: biri 6 biri 3 yaşında. onlarlayken telefonu kullanmayı bırak, konuşamıyorum bile ben :1:

:)))) kız cidden çok benziyor sarkıklığı ama onun daha özel bölgeye doğru inmişti:1::1::1:

aledaks bacım bak badem bile gördü her bir yerimi bi sana göndermeyi beceremedim :26:

hössst hössttt özel bölgeymiş, halt etmişsin sen:19:
benimkiler gayet güzellerdi, eşim bile olmana gerek yok demişti hatta:51: ama ben mükemmelliyetçi olunca yaptırmaya karar vermiştim:33:

bu arada badem bile derken?? (hade bakalım ayıkla pirincin taşını :9: damacanaya kapak olsun bu da sana:23:)

canım bademim, benim evde iki tane whatsapp var:9: biri 6 biri 3 yaşında. onlarlayken telefonu kullanmayı bırak, konuşamıyorum bile ben :1:

bu arada badem bile derken?? (hade bakalım ayıkla pirincin taşını :9: damacanaya kapak olsun bu da sana:23:)

doğru söylüyosun vallahi Allah yardımsın olsun çocuk bakmak çok zor iş:ssz:

bu arada kırmızılı kısım beni de düşündürdü jelesec abla :53::53:

doğru söylüyosun vallahi Allah yardımsın olsun çocuk bakmak çok zor iş:ssz:

bu arada kırmızılı kısım beni de düşündürdü jelesec abla :53::53:

aman sen bu ogltknnin kırmızıların dan uzak dur yapar öyle adamın gözüne sokar:18: badem bile derken hani sonradan katılan çete üyesi demek istedim gelme gaza :16:

yalnız hepimiz birbirimizin orasını burasını görme derdindeyiz :52:
sen yolla fotonu ben de yollıyım diyee böylee salyalar aka aka istiyoruz:51::52::52::52::52::52::52:

hössst hössttt özel bölgeymiş, halt etmişsin sen:19:
benimkiler gayet güzellerdi, eşim bile olmana gerek yok demişti hatta:51: ama ben mükemmelliyetçi olunca yaptırmaya karar vermiştim:33:

canım eşlerin yalanını inanma öncekini beğeniyorsa şimdikini beğenmemesi lazım arada dağlar kadar fark var :1:

çok ezilmiş gördüm seni damacanın altında :1:

hıııııım gördün yani kızları bi de sen koyuver de biz görelim nolaccım :34:hep bana olmaz değil mi:))) ben çok merak ediyorum sana yapılanı cidden bende sana gönderirim okey

Buraya koymayım mail atıyım:) temizliğe gelen bayan çeksin şimdi beni:)) ama hemen yok edeceğine söz ver:)

Bu kadar güzellik bir araya gelince KK bünyesi , bunu kaldırır mı diye hiç düşünmeyin siz emi :1::1:

Bir :38: bırakıp gideyim dedim .

İmza
Bir hayran

Huuuuu burda olamasamda bütün yazdıklarını okuyorum haa:20: Ulen benden başka çekiştirecek adam yok mu sahalarda yaww:19: Ogülee,jelocaan tel de bile beni konuşuyorsunuz:23: NE mühim ve popüler bir hatunum düşünün artık.Gezerim,tozarım,her işimi de yaparım.Bu sabah 5 de kalktım.Amaan bi baktım uykumu tam almışım:53: Hemen kalktım.Taze fasulyemi ayıkladım hatta pişirdim.Saat 6.5 da benim z.yağlı fasulye hazırdı:52: Çok az ütü vardı onları yaptım.Makineye havlular bornozlar atıldı.Yıkandı asıldı.PErdeler,tüller indirildi.Lavobo falan yapmadım çünkü bugün Mürvü (yardımcı bayan) geldi.O hallediyor şimdi.Soonacığıma kahvemi kahvaltımı yaptım dooğru aşağıya eczaneden İngiliz karbonatı aldım.Alkali mi atacam istanbul kanalizasyonlarına:8: Soona Dia dan peçete,havu kağıt,tuv.kağıdı,deterjan alışverişi yaptım.Eve çıktım.Mürvü geldi.Oğlana ,mürvüye sandviç hazırlayıp yallah k.valideme çaya gittim.İsveç ten gelen m,safirle orda hoşbeş ettim.45dak orda oturdum.Soona dönüşte Migros yaptım kıyma için.Geldim biber dolma ve depfreeze için köfte yoğurdum attım.Şimdi bi kahve yapıp klavyeye oturdum:10::10::10: HAdi yapın bakalım benim yaptıklarımı da göriim.3 gün hasta yatarsınız kesin.Hareket oldukca daha güzelleşiom:12::12::12: Mune de bana mavi kürk verecek zatii.:1: Jelesec in pempe kürkünden daha da güzel:63: Bu arada spora da gideceğim bugün soonada solaryum.İşte bukaa ...

Back